Arama sonuçları

1. Emine Şahin

seLam bende geLdim!.

hoşgeldiniz. iyi forumlar...
  2. Emine Şahin

Akvaryumlarımdan birkaç kare.

fotoları ne ile çektiniz?
  3. Emine Şahin

Anafayfa

konu taşınmıştır. kişisel çalışmalar...
  4. Emine Şahin

Merhaba

hoşgeldiniz. iyi forumlar dileriz.
  5. Emine Şahin

Corel Drawings x3 İle Yapmış Olduğum Birkaç İslami Nakış Desenleri

çok güzel görünüyorler. ben şahsen uuygulama sonrasınıda görmek isterim. saygılar...
  6. Emine Şahin

oyun kağıtları tamamı eksiksiz (Aİ Formatında)

@merteral corel hangi versiyonu kullanıyorsun? corel 12 versiyonu olarak kaydettim. buyrun: http://rapidshare.com/files/136466489/Graphic1.cdr.html
  7. Emine Şahin

Matbaa da grafiker, insan mi makine mi?

@musss sayın muss yada adınız her ne ise. konu açıldığından beri bütün mesajları okuyorum. koskoca sitede sadece 5 tane mesajınız var. ve bütün mesajlarınız bu konu üzerinde. daha avatar yüklemek yada uygun bir kullanıcı adı seçmekten yoksun biri olarak, bize ve sayın faruk çağlaya yaptığınız...
  8. Emine Şahin

arkadaşlar aşağıdadiki yazı karekteri lazım acaba karekterin adını bilen varmı

böyle bir karakter var mı bilemiyorum. baktım bulamadım. ama yapmak istediğiniz bu kadar ise, kolaylıkla çizilebilir.
  9. Emine Şahin

eps, psd, ai uzantıları gösteren program.

@aze link çalışıyor arkadaşım. şimdi test ettim. sorun yok ...
  10. Emine Şahin

İnanılmaz 3D Tipografi Örnekleri

teşekkürler paylaşım için. bir yerde daha görmüştüm sanki, anımsayamadım.
  11. Emine Şahin

Gaz Lambası ai

@Burak :) bizim oralarda bıldırcın avına çıkarlar. lüküs + kaplama :D
  12. Emine Şahin

Gaz Lambası ai

hıımmmm .... ispirtolu lüküs bu yaaa. teşekkürler burak... aklıma nedense bıldırcın geldi :D
  13. Emine Şahin

Broşür çalışmam....

sizin yakınlarda ecza deposu mu var:D:D:D gayet şık çalışmalar olmuş. özelliklede ikinci çalışmadaki dekübe (saçlar) kusursuz. yalnız üstteki her iki çalışmadada olan iki renkli bant biraz anlamsız olmuş gibi. yani değişik bir hava katmamış. saygılar...
  14. Emine Şahin

yeni etiket çalışmam...

sevgili nevzatertaş; öncelikle konu başlığınızı beğenmediğimi söyleyeyim. gerekli düzeltmeyi yapıyorum. lakin çalışmalarınıza mutlaka yorum yada eleştiri alırsınız. bu belki zamanda alabilir ama ... çalışmanıza gelince, bütün çalışmayı siz mi yaptınız diye sormak istiyorum? penguen dahil...
  15. Emine Şahin

etiket çalışması

iki resmi birleştirmişsiniz. her ne kadar şişe üzerinde dursada yazıların tam orta yerde durması bu birleşim noktasına denk gelmektedir. resmi birleştirmeniz dezavantaj. buzulların resmini kullanmanızda hoş değil. çalışmada bir donukluk söz konusu... mavi rengin transından olsa gerek...
  16. Emine Şahin

Vektörel Hacivat Karagöz..

teşekkürler. harika ...
  17. Emine Şahin

fotolarımızı kolayca eskitelim

@jıyan görüntü resminde öyle görünüyor. indirip kullanırsanız sandığınız gibi olmadığını görürsünüz.
  18. Emine Şahin

Kapak Çalışması

@sedat695 müşteri ... hımmmm müşteri deyince orda durmak gerek maalesef. :D bu konu altında bir tartışma çıkarmak istemiyorum ama, parayı veren düdüğü çalar misali :confused::confused::confused:
  19. Emine Şahin

FOTOĞRAF ve GRAFİKER

teşekkürler hocam. öğreneceğimiz çok şey var sayenizde...
  20. Emine Şahin

selam arkadaşlar

hoşgeldiniz. iyi forumlar dileriz...
Yukarı Alt