Arama sonuçları

1. Emine Şahin

Acil Mısır Kutusu çizimi Cdr

@emrah_03 eh o zaman ne diyelim... eline sağlık. peki bizimlede paylaşmaz mısınız çalışmanızı? :D:D:D
  2. Emine Şahin

imsakiye her şehrin

teşekkürler arkadaşım. ama benim izmiri ili için müftülükten aldığım imsakiye ile aralarında, bazı günler için birer dakika fark var.
  3. Emine Şahin

Selam

hoşgeldiniz. iyi forumlar dilerim...
  4. Emine Şahin

merhaba :)

hoşgeldiniz. iyi forumlar dileriz...
  5. Emine Şahin

Selam

mrhaba real_romeo... öncelikle hoşgeldiniz diyorum. programları kendi orijinal dilinde kullanmanızı tavsiye ediyorum. zira burada olsun yada faydalanmak üzere temin ettiğiniz başka dökümanlar olsun, orijinal dili olan ingilizce olacaktır. dolayısı ile öğrenebileceğiniz bir kaç kelimeden...
  6. Emine Şahin

mimarlık ve mühendislik resimleri

şifre hemen görüntü resminin altında yazıyor. şifre: grafikerler.org
  7. Emine Şahin

Madende Renk Değiştirmek

@manzerna daha açık nasıl ifade edeyim ki... takıldığınız yerden ayrıntılı olarak sorarsanıız yardımcı olmaya çalışalım. açılan pencerenizde + işaretini tıklayın. selection ve image seçeneklerinden imageyi seçin. damlalık yardımıyla asıl fotonuz üzerinde değiştirmek istediğiniz rengin üzerine...
  8. Emine Şahin

İTT Tanıtım Broşürü 6 SAYFA

iki kırımlı bir çalışma zannedersem. söyleyecek çokta bir şey yok sanırım. gayet güzel ve muntazam bir çalışma. ellerinize sağlık.
  9. Emine Şahin

Madende Renk Değiştirmek

image / adjustment / replace color yolunu izleyin. Replace Color penceresi iki adımdan oluşur, seçim yapmak ve renk değiştirmek. Öncelikle hangi rengi değiştireceğinizi belirleyin. Eyedropper (Damlalık) aracının sağındaki (yanında artı ve eksi işareti olan) araçlar eklediğiniz renk dışında...
  10. Emine Şahin

dergi reklam deko ser

deko ser'in logosu hangisi bilemedim. her ikiside logo gibi. aynı şekilde kullanılması bence çok yanlış olmuş. biraz daha sadeleştirilmesi yararlı olur...
  11. Emine Şahin

*Sabahattin ÖZLÜ

bir birinden güzel çalışmalar. fotoğraf çekimi yanısıra fotolarıda ustalıkla işlemişsiniz. ellerinize, emeğinize sağlık.
  12. Emine Şahin

Akvaryumlarımdan birkaç kare.

çekimlerden mi yoksa foto yüklerken mi oldu bilemiyorum. biraz kötü çıkmış fotolar. ikinci çekimdede flaşh iyi olmamış. bende bir akvaryum severim. japonlara daha çok ilgim var. tabii biraz çöpçü ve vatosda vazgeçilmez. başka resimlerinizide bekleriz...
  13. Emine Şahin

özgün karakalem ve yağlı boya çalışmalarım

tebrik ediyorum. kıskanılacak bir yetenek. güzel çalışmalar çıkarmışsınız. olaya taman görsel olarak baktığım için teknik konularda pek diyeceğim bir şey yok. saygılarımla... @tolgacetin72 bu mesajınızdan bir şey anlamadım ama. üstteki resimle aynı. nerden temin eetiğinizi yazabilir misiniz...
  14. Emine Şahin

Lütfen yardım!

@ipek poyraz sevgili ipek poyraz, merhaba ... öncelikle "empırme" değilde doğrusu "emprime" olacak. iki kere kullanmışsınız. birincisinde yazım hatasıdır diye düşünürken ikincisinide aynı şekilde yazmışsınız. soru yada sorunlarınız hakkında forumda arama yapınız. cevabını bulamadığınız sorun...
  15. Emine Şahin

Elif'in diğer ismi ne olsun ?

allah doğacak kızımıza hayırlı ve uzun ömürler ihsan etsin inş. aklıma şu an gelen ve çok sevdiğim isimlerden birisi; YELDA: Yılın en uzun gecesi anlamında ... saygılar...
  16. Emine Şahin

imsakiye çalışması

@ViennaKings imsakiyenin belli bir ölçüsü olmaz.
  17. Emine Şahin

ideal Punto?

böyle bir kriter aslında yoktur. ve hatta yazı katakterlerine görede bu oran değişmektedir. yukarıda verdiğiniz oranlar genel itibari ile doğru denebilir.
  18. Emine Şahin

logo type çalışmam

firma ne iş yapıyor. bilirsek daha iyi olacak..
  19. Emine Şahin

*WAT 1905 - Katalog Çalışması / v1

paylaşımınız için teşekkürler sebahattin bey. kaliteli bir sonuç.
  20. Emine Şahin

Matbaa da grafiker, insan mi makine mi?

sayın musss: öncelikle saygısızlık konusunu avatar seçme ve kullanıcı adınız için söyledim. zira sanal ortamda bile bulunsak bu bizim kimliğimizdir. asla değişmez, değişmemeli... maksat polemik aramaksa yada tartışmaksa bende konu içerisinde çok detay bulabilirim. sizin bakış açınız matbaacı...
Yukarı Alt