Arama sonuçları

1. Emine Şahin

İki metni layer içinde birleştirme ( resimli anlatım )

@Gülnihal06 Karşınıza çıkacak bütün uygulamalar orijinal dilinde olacağından, türkçe kullanmanızı tavsiye etmiyoruz. programınızı ingilizce yaparsanız daha sağlıklı olur...
  2. Emine Şahin

coreldraw x4 cikti piyasada

@silver_grafik hatalı değil arkadaşım. demosunu kurdunuz ve velli bir süre sonra programınız lisans edeinmediğiniz için kendini bu şekilde kapattı. bazı programlar süre kısıtlı olabileceği gibi bazı programlarda kullanılan özelliklerinde kısıtlama yapabilir. corel'in kullandığı yöntemde...
  3. Emine Şahin

Bu da benim Ipod'um(MyPod) (PSCS3)

renkler gözümü çok yordu.
  4. Emine Şahin

okul için yaptığım KİTKAT reklam afişi

çok boş görünüyor. ek olarak birkaç portakal görselini alttaraflarda kullanıp arka planıda uygun vektörlerle zenginleştirebilirsiniz.
  5. Emine Şahin

free bir çalışma 3

ben bunun radyo olabileceğini sadece 106.3 ten anladım. font seçimine gelince illa bir font deneyin demedim. 106.3 te olduğu gibi deneyebilirsiniz. yada biraz tipografi yapabilirsiniz.
  6. Emine Şahin

free bir çalışma 3

slogan yazısını biraz daha efekt vererek yada font değiştirerek yazarsanız güzel olur. eğer bu bir radyo ise müzik işaretleri yada anımsatan nesneler kullanmanız yerinde olacaktır. saygılar...
  7. Emine Şahin

free bir çalışma 2

vektörelrin abartıldığını düşünüyorum ilk bakışta göze batıyorlar. biraz daha vektörlerinizi transparan yapsanız hoş olabilirdi. amacına ulaşamayan bir çalışma çıkmış ortaya.
  8. Emine Şahin

free bir çalışma

perspektif nedir diye sorarsak aldığımız cevap neticesinde doğru sonuçları görebiliriz. perspektif, doğadaki iki boyutlu ya da üç boyutlu cisimlerin bizden uzaklaştıkça küçülmüş ve renklerinin solmuş gibi görünmesine perspektif denir. perspektif, çizgi perspektifi, renk...
  9. Emine Şahin

Güven üzerine...

@st_anger_turk ben bunun üzerine hiç bir şey yazmam artık :(
  10. Emine Şahin

wordden corele PDF ile veri aktarma

arkadaşlar genelde sorun olan konulardan biride wordden corele veri aktarımıdır. her ne kadar wordden copy / paste yöntemini kullansakta bu çoğu zaman derdimize çare olmamaktadır. neden mi? örneğin size wordde hazırlanmış içeriği zengin bir belge geldi. sayfa adedinin fazla olması ve...
  11. Emine Şahin

Dijital Fotoğraf makinesi alma rehberi

bu yazınız tam bana göre olmuş. üst amatör gurubu :) Profesyonel amaçlı kullanıcılar için yazacağınız yazınızı dört gözle bekliyorum. niyeti bozmak üzereyim. sanırım bende sınıf atlamam gerek artık. teşekkürler hakan bey...
  12. Emine Şahin

Eleştirmek ve eleştirilmek üzerine Lütfen Okuyunuz

sözün özü kısaca "budur işte" teşekkürler hakan bey...
  13. Emine Şahin

kemal sunal

teşekkürler hatırlattığınız için. allah rahmeteylesin. yeri dolmayacak bir insan.
  14. Emine Şahin

Tipografi denemelerim

çizgilerdeki birkaç kırık dışında güzel bir kompozisyon olmuş. teşekkürler hakan bey ...
  15. Emine Şahin

Hazırlamış olduğum 2 afiş çalışması

@delphimaker İP yöntemi ile saptamak doğru bir yaklaşım ancak, bu her iki kişininde aynı insan olduğu anlamı taşımaz. bu konu içerisinde yersiz bir cevap ancak açıklamak zorunda kaldığımızdan yazıyorum. bir PC üzerinde birkaç kişi üye olabileceğini düşünürsek aynı İP ile bağlanan farklı...
  16. Emine Şahin

benım çalışmalarım yorumlayın lutfen

kartvizit çalışmanızda adres ve iletişim bilgilerinizi sol tarafa yığıştırmanız güzel olmamış. sağ tarafa yada alt kısıma ortalı yapmanız daha uygun olur. puntolarınıda biraz küçültün isterseniz.
  17. Emine Şahin

Boş Kurumsal Çalışma Örneği

@designerbynakkas sormazlar mı adama neden yapıyosun bu işleri ?...
  18. Emine Şahin

Teşekkür

kanımca durumdan vazife çıkarılmalı. boş bir an bile kalmamalıyız... baki kalan gökkubbede hoş bir seda imiş. ne mutlu arkasında eser bırakanlara, hemde karşılıksız ... :)
  19. Emine Şahin

Logo Çizimi Corel Ders

süper bi anlatım olmuş. işte ders buna denir sanırım. resmen ders vermişsiniz :D bonuslarınız yolda ... ellerine sağlık.
Yukarı Alt