Arama sonuçları

1. Emine Şahin

psd fotoğrafçı çerçeve fonları

@korgan bağlantınızın durumuna göre yada indirdiğiniz doyanın boyutuna göre zaman alacaktır. partlardan birini 12 dakika zaman zarfında indirebiliyorsunuz. saygılar... @semi sanırım ilgili arkadaş gerekli açıklamayı eklememiş. şifreniz: dosya üzerinde sağ tıklayıp buraya çıkar dediğinizde...
  2. Emine Şahin

Küresel Isınma

@suleymankoklu "bireysel silahlanmaya hayır." "savaşa hayır." gibi örnekleri çoğaltabiliriz. lakin bu sloganlarda karşı duruş sergileyebileceğimiz bir eylem söz konusu olsada "küresel ısınmaya hayır" biraz garip bir slogan olarak durmaktadır. bu şahsi kanaatim tabii ki... küresel ısınma...
  3. Emine Şahin

Bir Kaç Tane Farklı Çalışmam

@suleymankoklu konu uygun yere taşınmıştır. (kişisel çalışmalar)
  4. Emine Şahin

foto manipülasyon nedir?

@suleymankoklu aslında teknolojinin gelişimiyle yeni ürünlerle tanıştığımız gibi, yeni terimlerle de karşılaşıyoruz. manipülasyon kelimesi türk dil kurumuna göre 1) yönlendirme. 2) Seçme, ekleme ve çıkarma yoluyla bilgileri değiştirme. 3) ekonomi Varlıkları yapıcı, açıklayıcı ve yararlı bir...
  5. Emine Şahin

x4 te plt formatı sorunu

konuyla ilgili net bir bilgim yok. lakin X4 teki bir çok problemi sp1 paketini yükleyerek çözebilirsiniz.
  6. Emine Şahin

Selam..

hoşgeldiniz. iyi forumlar dliyorum. sitemizde her konu için uygun başlıklar açılmıştır. hiç bir konuda başlık bulamaz iseniz, istek ve şikayet topiğimizi kullanabilirsiniz. saygılar...
  7. Emine Şahin

Hamam ( buyrun bi kese atayım :))

fim şeridi biraz anlamsız kalmış. görsellerinizinde biraz iyileştirilmesi gerek. sanırım işlemeden kullanmışsınız. daha kaliteli resimler elinizde yoksa biraz PS de renk ve ışık oranlarını ayarlayın. genel manada güzel olmuş..
  8. Emine Şahin

Fotoğraf makinası Almak İstiyorum, Yardım!

hakan beyin yazısını sanırım gözden kadırdın busseciğim. burada hakan bey çok güzel bir şekilde izah etmiş. yazısının devamınıda dörtgözle bekliyoruz artık. https://www.grafikerler.org/fotografcilik/4730-dijital-fotograf-makinesi-alma-rehberi.html
  9. Emine Şahin

foto manipülasyon nedir?

Foto manipülasyon çalışması yapmadan önce, foto manipülasyon nedir bunun hakkında bilgi sahibi olmamız gerekir. fotoğraflar üzerinde fotoğraf işleme programlarıyla yapılan her türlü değişikliğe foto manipülasyon diyebiliriz. Birden çok fotoğrafı birleştirme yoluyla yapılabileceği gibi...
  10. Emine Şahin

Küresel Isınma

suyu biraz daha gerçekçi yapabilirdiniz. bu slogana ben bir anlam veremiyorum nedense, kime karşı hayır, neye hayır...
  11. Emine Şahin

SİGNATÜR [İmza Çalışmalarım]

@ALİAYGIR43 pardon.. anlamadım. hagisi türk aracı bunların. 93 kartal bile türk değil ... ;)
  12. Emine Şahin

Değerli Üyelerimiz..

bu ithamda bulunan kişi yada kişilerin silahtarları konu hakkında da açık ve net konuşmaları gerekmektedir. şayet ortada çalınan bir şey varsa.!!! kaldıki neyi çaldığımızı bile bilmiyoruz :D amaaaan "it ürür kervan yürür" demiş dedelerimiz...:rolleyes:
  13. Emine Şahin

Milyarlık Tablo :D

ilk bakışta güzel gibi dursada kavukla alın arasındaki bozukluk göze batıyor. birde kavuğa gelen ışıkla yüze gelen ışık açısında küçük bir fark var. önemli bir ayrıntıdır... güzel bir çalışma.
  14. Emine Şahin

Milyarlık Tablo :D

çalışmalarımızı lütfen uygun yerlerde açalım. taşınmıştır. kişisel çalışmalar ....
  15. Emine Şahin

Corel Kısa Yolları Yüklenmeye Hazır.

teşekkürler broken.
  16. Emine Şahin

HOME LIFE mobilya aksesuarları

sayın ömer bey, çalışmanız üzerindeki iletişim bilgilerini yayınlamayınız. gerekli düzenlemeyi yaptıktan sonra çalışmanızı yayınlayın lütfen.
  17. Emine Şahin

Son Y.Y. en kaliteli Backroundları

ellerine sağlık arkadaşım. tabii her zamanki gibi ne yapıyoruz? repleri unutmuyoruz. :)
  18. Emine Şahin

Selamlar

hoşgeldiniz. iyi forumlar dileriz.
  19. Emine Şahin

photoshopumuzu hızlandıralım.

photoshop gibi programlar açılırken ve büyük ebatlardaki resimlerle çalışırken çok fazla Ram, önbellek kulanmaktadırlar. aşağıdaki yapacağımız işlem "C" ve "D" sürücülerini harici ram olarak atamaktır. 1) photoshop açıkken "ctrl+K" tuşlarına basın 2) şimdi preferences penceremiz açılınca...
Yukarı Alt