Arama sonuçları

1. Emine Şahin

Göz Yanılmaları ve Boyut Karmaşası

amaaan başım döndü :) teşekkürler ...
  2. Emine Şahin

slm.........

hoşgeldiniz, iyi forumlar diliyorum...
  3. Emine Şahin

resimlerinizi kolay bir şekilde düzenleyin, şekil verin

arkadaşlar buradaki bütün paylaşımlar "süzgeçimden" geçmediği takdirde paylaşmam. "org ailesi" en iyi kaliteye layıktır. saygılar...
  4. Emine Şahin

Selam Olsun..!

hoşgeldiniz. iyi forumlar diliyorum.
  5. Emine Şahin

fotolarınız kolayca küp yapabilirsiniz

kolay bir yöntemle fotolarımızı küp şeklinde yapabiliriz. bunun için öncelikle aşağıdaki linkte bulunan dosyamızı indiriyoruz. dosyamızı indirdikten sonra üzerinde sağ tıklayıp buraya çıkar diyoruz. açılan dosyamız içerisindeki (küp) ATN dosyamızı C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop...
  6. Emine Şahin

resimlerinizi kolay bir şekilde düzenleyin, şekil verin

resimlerinizi aşağıdaki örneklerde olduğu gibi düzenlemeniz şekil vermeniz ve netlik ayarları için öncelikle linkteki plugini indirmelisiniz. RAPİDSHARE LİNK dosyanızı indirip üzerinde sağ tıklayın ve buraya çıkar seçeneği ile dosyaları çıkarın... klasör içindeki pluginleri kopyalayıp...
  7. Emine Şahin

Kapaklı Dosya Çalışmam

hepimiz burada objelerin büyüğüne o kadar takıldık ki başka hataları bile göremedik. örneğin adres, iletişim bilgileri en alta alısanız daha iyi olur.
  8. Emine Şahin

Herkese Merhaba...

güzel bir karşılaşma olmuş :) hoşgeldiniz. iyi forumlar diliyorum.
  9. Emine Şahin

sitemize nasıl ulaştınız ?

@graphic_art evet bende farkettiğim zaman, bizim bazı üyelerimiz, yada onların bazı üyeleri bizde de üyeler. bunun hiç önemi yok. ama küçük bir hatırlatmaya yapayım. yukarıdaki mesajınızın aynısını "net" sitesine bırakın farkı görün. bu sizin "net" sitesinden banlanmanıza sebep olurki, bu da...
  10. Emine Şahin

Photoshop için 5 Farklı Layer Style..

teşekkürler arkadaşım paylaşımınız için. lakin bu tarz paylaşımlarda konu hakkında açıklayıcı bilgi yada küçük bir görsel koyarsak daha faydalı olur...
  11. Emine Şahin

Kapaklı Dosya Çalışmam

ama, boş daha güzel duracağına emin olabilirsin. güzellik boş alan bırakmamacasına elde ne varsa serpiştirmek değildir. her şeyi o kadar abartmışsınki atatürkün imzası bile ... :) anlatabildim mi?...
  12. Emine Şahin

Grafikerler.org, grafikerler meslek birliği kurucular kurulu toplantısındaydı...

teşekkürler. bu etkinliklere destek vermeye devam edeceğiz inş. bilgilendirdiğiniz için ayrıca XBLACK e teşekkür ederiz.
  13. Emine Şahin

Merhaba

hoş geldiniz iyi forumlar...
  14. Emine Şahin

corelde yaprak test ve matematiksel ifadeler (ders 11)

arkadaşım burada ondalık sayılar, kesirler yada denklemlerin yazılımını kolaytıracak bir metotdan bahsettik. bunda anlaşılamayacak bir şey yok. dersin en sonunda verdiğim örnekleri corelde yazmayı hiç düşündünüz mü? bir deneyin isterseniz.
  15. Emine Şahin

Çocuk Resimleri

teşekkürler arkadaşım. harika paylaşım...
  16. Emine Şahin

Merhaba

hoşgeldiniz iyi forumlar. iş bulma konusunda forumumuzda ilan bırakabilirsiniz. saygılar...
  17. Emine Şahin

SeLam

hoşgeldiniz. iyi forumlar ...
  18. Emine Şahin

Buda benim çektiğim bi resim

renkler üzerinde biraz oynarsanız daha iyi sonuç alabilirsiniz. güzel bir kare çekmişsiniz.
  19. Emine Şahin

x4 te plt formatı sorunu

@asimavim_24 evet, doğru anlamışsınız ...
  20. Emine Şahin

Selam..

@bymustafa hoş geldiniz bymusta. iyi forumlar dileriz. yalnız başka bir başlık açmanız daha uygun olur. saygılar...
Yukarı Alt