Arama sonuçları

1. Emine Şahin

pipo mu lazımdı ?

capslerden fazlası içerikte mevut. buyrun indirin: RapidShare: Easy Filehosting
  2. Emine Şahin

İlk fotoğraf çalışmam .. (yorumlar önemli)

orijinal resmi görmeden yorum alamazsın ama. :) bekliyoruz...
  3. Emine Şahin

Broken...

@efsunlu_kizz şşiiişşşşşşt ne oluyo bakim :D
  4. Emine Şahin

Bulanık Resimleri Netleştirin!

@neshe sadece teşekkür derseniz bu gibi sonuçlar doğabilir. bunun için, benim yaptığım gibi alıntı yaparak cevap verirseniz karşıklığa sebebiyet vermemiş oluruz.;) saygılar.
  5. Emine Şahin

herkese slm..!

hoşgeldiniz. iyi forumlar diliyorum.
  6. Emine Şahin

Psd güzel malzemeler

sayın grafman linklerinizi kontrol eder misiniz? ayrıca rapid kullanalım. saygılar...
  7. Emine Şahin

Panoramik Fonlar

teşekkürler arkadaşım. ama etiket eklemeyi unutmayalım lütfen.
  8. Emine Şahin

manzaralar ...

capslerden fazlası içerikte mevcut. buyrun indirin: http://rapidshare.com/files/126580262/manzaralar.rar.html
  9. Emine Şahin

çok güzel backgroundlar yüksek kalite

capslerden fazlası içerikte mevcuttur. buyrun indirin: http://rapidshare.com/files/126579606/backraund.rar.html
  10. Emine Şahin

Bayanlar daha mı iyi tasarımcıdır ?

daha ne denir :) evet ...
  11. Emine Şahin

CorelDraw düşük versiyonda kaydetmek.

@neshe 12 versiyonuna göre tabi ki artıları var. ilk başta tool kutumuzda gözü çarpıyor değişiklikler, ek özelliklerden biri tablo aracı, bir diğeride bitmap nesneler için crop aracı. daha fazla artılarıda var. X3 ile X4 arasında çokta bir fark yok. arkadaşın açtığı konuyla ilgisi olmadığından...
  12. Emine Şahin

gogo ıpod çalışmam

persfektif sorununuzla birlikte Ipodunuzu bir zemine oturtmalısınız.
  13. Emine Şahin

şimdi çizdiğim bir resim :)

senin çizimlerini bildiğim için bu çalışmana bir şey söyleyemem arkadaşım. kısaca bunu sen çizmiş olamazsın, acelede olsa ... :)
  14. Emine Şahin

Motorola Z6

telefonun altında çözemediğim bir dağınıklık var ama, bu telefon vektör mü yoksa ? zemin konusunda arkadaşlara katılıyorum. görselinizi boğmuş. bunun dışında on numara diyebilirim.
  15. Emine Şahin

Dünyadaki En Güzel Camii Resimleri

indirdim ve baktım. 1200x1800 ile 2592x1944 arası değişiyor
  16. Emine Şahin

İlk Kapak Tasarımın

sadece textler üzerinde oynayacaksan ay görselini arka plana itmeyi unutma. ön tarafta çok kötü duruyor. :)
  17. Emine Şahin

İlk Kapak Tasarımın

412 arkadaşım ilk göze çarpanları söylemiş zaten. kitap kapağı baskıya girmeyecek anladığım kadarı ile. ama sonuçta bir tasarım olması sebebi ile şunu söylemeliyim ki, kesim paylarına dikkat etmemişsiniz. textleriniz kenarlara çok yanaşmış. saygılar...
  18. Emine Şahin

Broken...

hoşgeldiniz broken ... sen, şu bizim broken'sin değil mi? :D
  19. Emine Şahin

bu programları biliyormusun?

@ERBAALİ kendiniz bunu yapamazsınız. admin ile temasa geçin, size yardımcı olacaktır.
  20. Emine Şahin

Doğum Günün Kutlu Olsun

nice yıllara, sevdiklerinizle beraber XBLACK kardeşim.
Yukarı Alt