Arama sonuçları

1. Emine Şahin

broşür tek kırımlı önlü arkalı

@Telve arkadaşın avukatı değilim ama:D dikkat edersen kırım orantılı değil. kırım yapıldığında ikinci resmin sağındaki logo görünür şekilde olacak. saygılar...
  2. Emine Şahin

Corel de Brush nasıl yüklerim ?

photoshopta kullandığın burushları corelde kullanmanız zor gibi. corelde hazırladığın bir şekli fırça olarak atamak için artistic media tool'u seçip, brush sekmesini tıklayıp save artistic media stroke (Kaydetme tuşu) basıp Corel'in varsayılan fırçaları arasına kaydedebilirsin... tam olarak...
  3. Emine Şahin

Anahtar kutusu tasarımım

sade ve şık. yeşil renk çok hoş olmuş. eline sağlık.
  4. Emine Şahin

en güzel avatar kimde ?

@ERBAALİ beğendiniz için teşekkür ama, yorum yapmak zorundamıydınız?:)
  5. Emine Şahin

Logo Yardım

arkadaşım bu tarz yaklaşımınız sizce doğrumu. size sadece işverenler kısmına ilan bırakın demekten başka faydam dokunmaz. saygılar...
  6. Emine Şahin

Grafik Çalışmalarım-C3S4R3T

@TuToMeN kırk yıllık grafikerle yeni grafiker arasındaki fark işte budur arkadaşım. kırk yıllık grafiker hala eleştirileri dikkate alırken, yeni grafiker eleştirilere tahammül edemez ... aynen senin yukarıdaki yorumunu yapar. eğer sizde daha ilk ayında 40 yıllık grafiker gibi olmak istiyorsan...
  7. Emine Şahin

Bi çözemedim gitti

arkadaşlar beyin yanılmaz. ona bilgileri yada verileri aktaran duyu organlarımızın yanılmasıdır. beyin aldığı veriler doğrultusunda hüküm verir. dolayısı ile burada yanılan gözdür. gözün bir kör noktası vardır, bunu sanırım çoğumuz bilir. birde aklıma gelen bardağın içindeki kırık kalem...
  8. Emine Şahin

en güzel avatar kimde ?

hayalinin ilk avatarı güzeldi ama, şidikide güzel. unutmadan teşekkürler rose. :)
  9. Emine Şahin

Corel Draw X3 ve üzeri Bevel (Kabartma) Efecti...

ders için teşekkürler. repinizide unutmadım bu arda :)
  10. Emine Şahin

Coreldraw'da Siyah-Beyaz effect verme

teşekkürler buseciğim. yalnız flash'tan vaz mı geçtin? :) corel sana iyi geldi galiba :D:D:D
  11. Emine Şahin

transformers optimus prime çizimim (coreldraw)

hakan beyin dediği gibi ... kıskandım. bende çok sabırlı değilimdir bu konuda. serde karadenizlilik varya ondan sanırın :) ellerine sağlık arkadaşım.
  12. Emine Şahin

Buda Benim Gemim

konunuzun tasarımla ilgisi ne? taşıyorum! genel çalışmalar.
  13. Emine Şahin

Tren Resimleri (1600 x 1200)

mesajınızı yazdıktan sonra bir altta tags (etiketler) kısmı var. buraya konuyla ilgili kelimeler yazılarak arama motorunun kolay bulması sağlanır. mesajın en sonunda mavi bantın üzerine dikkat edin. oraya üç kelime girdim sizin için. aralarını virgülle ayırdım. saygılar.
  14. Emine Şahin

menu Çalışması

flood (arka arkaya mesaj yazmak) yapmanızın da PC deki geçici arızayla bir ilgisi var mı?:D
  15. Emine Şahin

"www.grafikerler.org" yeni evimiz için logo çalışmalarınız

brockkpro emeğiniz için teşekkürler. çalışmalarınıza ısrarla devam edin. biraz sade olmuş diyorsunuz ama ben sadelik göremedim. zaten logolar sade olmalıdır. logolar hakkında biraz daha araştırma yapmanızı tavsiye ediyorum. saygılar..
  16. Emine Şahin

menu Çalışması

ilginç bir çalışma. tamanını kendiniz mi çalıştınız? menülerde kırım olmaz ama sormak ıstiyorum kırım var mı? menüleri girmemişsiniz ama münülere ayrılan yerden çok görseller dikkat çekiyor. bu kafe nin bir adı yok mu? casper'i çok fazla kullandığınız düşüncesindeyim. ayrıca mesajınızda...
  17. Emine Şahin

spor ayakkabılar ...

capslerden fazlası içerikte mevcut buyrun indirin: http://rapidshare.com/files/71064873/SPOR_AYAKKABI.rar.html
  18. Emine Şahin

dünya vektörleri EPS formatında

@Busse evet bunlarda güzel ama yerine göre önem kazanırlar. güle güle kullanın. :)
  19. Emine Şahin

Tren Resimleri (1600 x 1200)

teşekkürler paylaşıomınız için. ayrıca etiket eklemeye özen gösterelim saygılar...
  20. Emine Şahin

garip sorular garip cevaplar ...

telefon çalar: -alooo -alo oğlum -alo baba sen misin ??????!%&
Yukarı Alt