Arama sonuçları

1. Emine Şahin

Font Bilginizi test Edin...

birkaç tane test ettim ama benim de işim değil sanırım. 15/3 olunca terkettim. ikisinin sonunda bold yazdığı için tahmin ettim. birinide bildiğim bir font çıktığı için :D ... bahtınur'un dediği gibi bende listeyi tarayanlardanım. her ne kadar uzun sürsede ... :p
  2. Emine Şahin

pizza resimleri

buyrun indirin: http://rapidshare.com/files/126478045/pizza_resimleri.rar.html
  3. Emine Şahin

birkaç makro denemem ...

o kunulara hiç girme istersen.:D:D ah ah ... :( ötv ötv. özel tüketecekler bizi. bunun neresi ötv'likse... bu makinayıda zaten caponyadan getirttim. 500 filandı. türkiyede 890 ..:eek::eek: nasıl iyi mi :D
  4. Emine Şahin

birkaç makro denemem ...

aklımdan geçmiyor değil. :) niyeti bozup alacağım bir gün. hakan beylede konuşmak gerek bu konuyu ... sağol bahtı...
  5. Emine Şahin

birkaç makro denemem ...

hayır dslr değil. Panasonic Lumix DMC-TZ3 7.2 piks. 10Xoptic zoom amatör bir kamera
  6. Emine Şahin

herkese slm

hoşgeldiniz. iyi forumlar...
  7. Emine Şahin

broşür tek kırımlı önlü arkalı

@Telve o zaman başkada bir şey demiyorum :)
  8. Emine Şahin

Dünyadaki En Güzel Camii Resimleri

teşekkürler arkadaşım. harika paylaşımlar.
  9. Emine Şahin

yemek resimleri

@piraye oğuz mesajlarımızı daha güzel yazar mıyız. lütfen !
  10. Emine Şahin

bu programları biliyormusun?

tamam ben yanlış yazmışım fakat senin ilk mesajındakini kastetmiştim. orada bir yanlışlık var. "Utilities" doğru.
  11. Emine Şahin

İşte Çalışmalarım (halay ekibi için)

birazda yazı fontu üzerinde durursanız daha hoş bir sonuç çıkabilir... gayet güzel. iyi yoldasınız. en azından kendi emeğiniz değil mi?
  12. Emine Şahin

Tasarım yaparken takıldığınız her konuda sorularınızı buradan yanıtlayalım...

küçük bir katkıda bulunmak maksadı ile ilave yapmak istiyorum. tasarımda herseyden evvel amaca hizmet etmek önemlidir ve grafiktasarım gücünü görsellikten alır. çok kelimelerle ifade edemediğimiz konuları belki bir çizgi belki bir obje ile ifade etmek daha kolay ve etkindir. aşağıdaki iki...
  13. Emine Şahin

gelin-damat fon yardımı?

@ceylan25 siz zahmet buyurmayın. sizin için forumda küçük bir arama neticesi aşağıdaki linkte., buyrun: https://www.grafikerler.org/studyo-dugun-fonlari-mukemmel-t3849.html
  14. Emine Şahin

rica ederim. yalnız "Utilies" değil Utulities olacak sanırım. orasını kurcala istersen ... :)
  15. Emine Şahin

gelin-damat fon yardımı?

@ceylan25 neden ...?
  16. Emine Şahin

yaptığım renderlar

bu tasarım size mi ait? sizi daha yakından tanımak isterdik hasan bey... daha ilk mesajınızda böyle bir paylaşımınız düşündürücü... saygılarımla.
  17. Emine Şahin

Adobe Creative Suite 2 Premium Edition vazgeçilmez tasarım programlarının yeni tam sürümlerini içeriyor Adobe Photoshop® CS2, Adobe InDesign® CS2, ... Adobe Golive programını kullanarak çok şık tasarımlı websayfaları yapabilirsiniz. Programla birlikte gelen yardım dosyaları ile yani bir web...
  18. Emine Şahin

Illustrator Sorularınızı Bu Başlığın Altında Toplayalım

Indesing daha çok mizanpaj için üretilmiş olup Quarkla rekabet içindir. Indesing ile Illustrator u karşılaştırmak bir hata olur. çoklu sayfadaki kastınızda zaten mizanpajla ilgilidir.
  19. Emine Şahin

broşür tek kırımlı önlü arkalı

@Telve evet haklısın yazı ortalı değil. ama resmi incelersen ...
  20. Emine Şahin

İşte Çalışmalarım (halay ekibi için)

birinci ve sağda kalan iki logo hiç yabancı gelmedi bana. madem halay ekibiniz için bir logo düşünüyorsunuz, neden halay çeken imgelerden kullanmıyorsunuz. bir fikir olabilmesi adına... kolay gelsin...
Yukarı Alt