Arama sonuçları

1. Emine Şahin

Akuzman Afiş

ilk gözüme takılan en üstteki görselinizin oturmamış olmasıydı. birde en alttaki görselinizin zemin bulamamış olması... bunun dışında gayet hoş olmuş. birde iletişim bilgilerini yayınlamayınız.
  2. Emine Şahin

Bir Kaç Logo Çalışması

@RaikeA sayın reikea daha önceki mesajlarınızda da bold karakter kullanmıştınız. bunu bir daha tekrar etmeyiniz lütfen!... ayrıca logonun üzerinde 2005 yazması logonun yapılış tarihiyle ilgili olmamalı.
  3. Emine Şahin

dünya vektörleri EPS formatında

capslerden fazlası içerikte mevcut buyrun indirin: http://rapidshare.com/files/126091327/duenya_vektoerleri_grafikerler.org.rar.html
  4. Emine Şahin

birkaç makro denemem ...

5. Emine Şahin

Bu bir grafikerler hikayesidir

sol yanı çok acıyordu ...
  6. Emine Şahin

Yunanistanın En Ünlü Yerlerin Fotograflari 80 UHQ JPEG Images | 3405x5073 |

ellerine sağlık. kaliteli bir paylaşım olmuş.
  7. Emine Şahin

Hazırlamış olduğum 2 afiş çalışması

@cut_lee_amm bu mesajı neden bıraktınız? siz kimsiniz?
  8. Emine Şahin

Hakan Kalmış Fotoğrafları

hem ağlarım hem gülerim... aslında altına kocaman bir yorumsuz yazısı geçmek daha doğru olurdu. çok fazla kelimelerin kifayetsiz kaldığı bir çalışma. öyle güzel yakalanmış ki. tebrik edip saygı duymamak elde değil. hakan kalmış farkı desem yeridir. teşekkürler üstat.
  9. Emine Şahin

Proser Gıda Afiş

sloganınız çok zayıf kalmış. alt kısındaki kiremit rengi alanda çok fazla boş kalmış. biraz daha arka plan efektleriyle zenginleştirilmeli. kullandığınız görsel adedi bu kadarsa alt kısmının hizalanması daha güzel olurdu. saygılar.
  10. Emine Şahin

Ufak Bi Çalışmada Benden

@st_anger_turk ben hala yoncaarıyorum biliyor musun. yoncaların yaprakları biraz daha oval değil mi?
  11. Emine Şahin

Grafikerler.org dünyada tıklanan en çok kaçıncı site?

son durum ne? merak ettim. sonuç:
  12. Emine Şahin

Tüm REDFIELD PLUGIN

yorum ne kelime... ellerin dert görmesin arkadaşım.
  13. Emine Şahin

Ufak Bi Çalışmada Benden

@BORis siz ne yapmışsanız biz onu görürüz sayın boris. burada maksat paylaşımdır evet... ama paylaşımdaki kastımız tasarım gayesi güden yada fikir almak için sonuçlandırılmak istenen çalışmalar içindir. yada elinizdeki materyalleri diğer arkadaşların kullanımına açmaktır. bu mesajınızdanda...
  14. Emine Şahin

çoçuk resimleri 6144x4111 yüksek kalite

link eklenmiştir.
  15. Emine Şahin

envelope

@superman sorunuzdan bir şey anlamadım. bi örnek verir misiniz?
  16. Emine Şahin

Focus Magic v3.0.2 for Photoshop

teşekklürler arkadaşım. merakımdan indiriyorum şimdi..
  17. Emine Şahin

Picutel SmartResize v1.0 for Photoshop

sevgili art-directör mesajınızdaki linkinizi düzenledim. bilginize ve indirecek olanların bilgilerine. saygılar.
  18. Emine Şahin

412 Hoş geldin.

sayın duyguçetin size, başka bir topikte hoşgeldiniz diyebilseydik. aralarda sizi bulmak kolay olmadı. tekrar hoşgeldiniz. :)
  19. Emine Şahin

çoçuk resimleri 6144x4111 yüksek kalite

capslerden fazlası içerikte mevcut. buyrun indirin: http://rapidshare.com/files/126012084/Children.__ocuk.rar.html
  20. Emine Şahin

dini motifler ve ayetler (FORMAT:CDR)

Rar Şifresi: grafikerler.org >>> İslamic Motifler / DOWNLOAD >>>
Yukarı Alt