Arama sonuçları

1. Emine Şahin

Matematiksel simetriler

güzelmiş. teşekkürler ...
  2. Emine Şahin

birr boş vakit çalışması daha

biraz daha üzerinde durulursa çok daha güzel sonuca ulaşır. örneğin çene altındaki ve koldaki siyah hatlara dikkat edin. saygılar. birde bunun görsel ders olarak rica ediyoruz.
  3. Emine Şahin

unlu ınternet logoları

@ceddindeden sen mi yaptın? :D:D:D
  4. Emine Şahin

broşür çift kırımlı

@BJKesanli eleştirilerden alınacak bir yapıya sahip değilim. lakin kişi yada forumu zan altında bırakacak bir ifadeniz olduğunu düşündüüm için cevaplamak durumundaydım. çalışmanıza gelince hangi programda yaptınız sorusunu sormamdaki sebep, çalışmanızı büyük yüklemişsiniz ama piksel sorunları...
  5. Emine Şahin

Zavallı müşteri temsilcileri

@Burak bunu en kısa zamanda bekleriz.
  6. Emine Şahin

broşür çift kırımlı

hangi programda yaptınız?
  7. Emine Şahin

insört çalışmamdan bir örnek

@BJKesanli bu ifadeniz hiç hoşuma gitmedi ama... şuna emin olabilirsiniz ki beni eleştirmeniz banlamanız anlamına gelmeyecek. ayrıca "insört" dergi, mecmua, gazete gibi yayın organlarının arasına konulan ve düzenli yayın politikasının içeriğinde olmayan reklam unsurlarıdır. insörtün neresi diye...
  8. Emine Şahin

Merhaba

hoşgeldiniz. iyi forumlar dilerim.
  9. Emine Şahin

Buda benim çalışmam

evet öyle bir şey gibi. ama daha estetik.
  10. Emine Şahin

Bir günaydın Konusu

günaydın herkese. ama ceddindedemiz yine sabah sabah doldurmuş. hemde bold karakter. :( inan ne yazdığını okumadım. (okuyamadım)
  11. Emine Şahin

kitap kapağı çalışması

ilk gözüme çarpan sırt kısmına yazdığınız yazının çekiştirilip uzatılması. bu tipografik bir hata ve hoş değil. "aldatılmak" bir yazı fontu sanırım. değiştirilmesi ve daha sade bir karakter kullanılması uygun olur, bence... kullandığınız görsel güzel. küçük yüklendiğinden çözünürlükle ilgili bir...
  12. Emine Şahin

Corel X4 Görsel Sesli Anlatım

teşekkürler arkadaşım. çok iyi bir paylaşım.
  13. Emine Şahin

Bende iste boyle yaptim...

tamam yüklen miş çalışman. gayet güzel. en azından orijinal. ben yaptım yani :)
  14. Emine Şahin

TwirL iLe Yazı Efekti

@BeTe layer penceresinde bir göz işrareti vardır. üzerine tıkladığınızda layeriniz kapatılmış olur. tekrar tıkladığınızda açılmış olur.
  15. Emine Şahin

Flash ile ilgili soru ve sorunlarınızı bu başlık altında yazınız

@sercan_gulsah forumda flash la ilgili pek çok döküman var arkadaşım. arama yaparsanız bulabilirsiniz. burada eğitim seti var. buyrun:https://www.grafikerler.org/flash-8-0-gorsel-egitim-seti-turkce-t1628.html
  16. Emine Şahin

Yorum yazarsanız sevinirim :D

öncelikle bir çalışmanın amacı ve maksadı önemlidir. burada bir maksat bulamasamda tamamen serbest bir çalışma olarak göze batıyor. her ne kadar serbest bir çalışma olsada altta kullandığınız alevlerin kopyalama yöntemiyle çoğaltılması dezavantajdır. bunun yanısıra kullandığınız ying-yang topu...
  17. Emine Şahin

garip sorular garip cevaplar ...

evet güzel olabilir ama ben yaşadıklarımızı kastetmiştim. başımızdan geçen olaylar daha ilginç ve güzel. misal; otogardayım. babamı memlekete göndermek için bilet aldık. babam: otobüs kaçta kalkıyor ? görevli: saat 16:30 da babam: tam 16:30 burdan mı kalkıyor ? görevli: evet babam: o zaman...
  18. Emine Şahin

garip sorular garip cevaplar ...

arkadaşlar bazen aklıma geliyor gülüp geçiyorum. yada bazen biz bile farkında olmadan çok garip soru soruyor yada cevap verebiliyoruz. şimdi aklıma geldi dün arkadaşa dedim ki; -hadi ben gidiyorum. -nereye ? -eve tabii ki, -eve mi? Neyapacaksın ki? -......:confused::confused::confused...
  19. Emine Şahin

Merhaba..

hoşgeldiniz. iyi forumlar. elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız arkadaşım.
  20. Emine Şahin

Kalemler (Eps)

teşekkürler arkadaşım. capsları ekledim.
Yukarı Alt