Arama sonuçları

1. Emine Şahin

meyva resimleri

teşekkür ederiz arkadaşım. emeğine sağlık.
  2. Emine Şahin

Merhabalar

hoşgeldiniz. iyi forumlar dilerim.
  3. Emine Şahin

En Çok Hoşunuza Giden Reklam Sloganları

Panda Dondurma: Donduğğma vağğ mı donduğğma? :)
  4. Emine Şahin

broşür tek kırımlı önlü arkalı

şimdi ben kullandığınız görseli yine boğmuşsunuz diyeceğim. siz hayır diyeceksiniz... :) görseli daha geniş kullanabilirdiniz. zira sayfada çok küçük kalmış ayrıca çok fazla pikselleşme görüyorum. umrarım baskıda kötü netice almazsınız. buröşürde kullandığınız telefon ve adres bilgilerini sanal...
  5. Emine Şahin

Hangi Vektör Programı?

tabikide corel adamım benim hiç yarı yolda bırakmaz beni :D coreldraw da hata almak istemiyorsanız çalışırken işinizi ara sıra kaydetmelisiniz teşekkürler hocam. güzel bir örnek.
  6. Emine Şahin

ürün dergi kapağı

gayet kaliteli görseller kullanmışsınız. yalnız anladığım kadarı ile bunlar ortadan mı kırılacak. sol taraflar, kırımlı ise ve arkaya gelecekse sorun olmaz ama, kırımlı değilse ve görüldüğü gibi olacaksa biraz boş kalmış. sağ taraftaki doyuruculuğu sol tarafta bulamadım. ellerinize sağlık. iyi...
  7. Emine Şahin

Soru: resme zarar vermeden nasıl kaldıra bilirm

@BeTe bence başka forumlardan buraya yada bu forumdan başka forumlara bir şey taşıma arkadaşım. açık fikirli olman güzel tabii ki de... kendin öğren öğrendiklerinle bir şeyler yap. bu sizin gelişiminiz açısından fevkalade olur. saygılarımla.
  8. Emine Şahin

corel draw mesh aracıyla renkleri çok güzel kullanın

teşekkürler arkadaşım. faydalı bir ders oldu. bir eklemede ben yapayım istedim. mesh aracı çoğu işlerimizde fayda sağlamaktadır. örneğin bir elma yada muz yada portakal çizdiğinizde mesh tool aracımızla gerçekçi görüntüler elde edebiliriz. saygılar.
  9. Emine Şahin

@st_anger_turk bak bende senin mesajdan alıntı yaptım. her zaman kötü fikirler aklına gelmesin. arkadaş alıp kullanacak herhalde. ne var bunda paylaşım yeri değil mi :D:D:D
  10. Emine Şahin

böyle sonuçlarla karşılaşmamak için layerlerle çalışmanızı öneririm. eğer çalışmanız layer ise layerin gözünü kapatabilir yada pencerenin hemen altındaki çöp tenekesine sürükleyip bırakabilirsiniz.
  11. Emine Şahin

boş vakitlerde yapılan bir çalışma

@Hakan KALMIŞ üzerinde güzel durmuşşsunuz hakan bey :D:D:D
  12. Emine Şahin

selamlar

umarım kızmazsınız iki gün olmuş. şimdi hoşgeldiniz demek istiyorum.:)
  13. Emine Şahin

2 Adet Davetiye tasarımı Umarım Beğenirsiniz

@By_Design_Omer buradanda anlaşılan şu ki; tasarımla iş bitmiyor yani. filimcisinden matbaacısına kadar sonuç çok önemli. bende şahsen gazete kağıdına basılmasını isterdim...
  14. Emine Şahin

2 Adet Davetiye tasarımı Umarım Beğenirsiniz

benim asıl merakım bunları gazete kağıdına mı bastınız? :D orijinal bir fikir. tasarım demek böyle olsa gerek.
  15. Emine Şahin

Hoş Geldiniz Büyük Üstad Hakan Kalmış

hayalin kardeşimizede hoşgeldiniz diyelim ...
  16. Emine Şahin

Hoş Geldiniz Büyük Üstad Hakan Kalmış

hakan kalmış ... be ne şeref efendim. hoşgeldiniz. saygılarımı arzediyorum. lütfen kabul buyurunuz.
  17. Emine Şahin

Araç Giydirme çalışmam

lütfen imzamdaki resim ekleme linkini inceleyin. mesajlarınızı kilitmek zorunda kalmayalım. saygılar.
  18. Emine Şahin

kitap kapağı çalışması

@skystar_26 konunun dışına çıkmak istemiyorum ama, kısa ve net olarak şunu söyleyeyim. bu çalışmayı siz yayınlasanız ve 10 tane alt alta -olmamış bu. -yeniden çalış. -beğenmedim. -......... -......... gibi böyle mesajlar bırakılmış. siz ne düşünürsünüz. anlatabildim mi?
  19. Emine Şahin

İnsert Mailing çalışması ..

altta kullandığınız çimenlerden farkılı bir şeyler kullansaydınız. biraz alakasız kalmış gibi. birde görsellerinizi bir zemine oturtmalısınız. elinize sağlık.
Yukarı Alt