Arama sonuçları

1. Emine Şahin

coreldraw kpt filtreleri 1

teşekkürler arkadaşım. tabiri caizse süppper*** paylaşım.
  2. Emine Şahin

Corelde Birden Fazla Nesneyi Tek Komutla İstediğiniz Ölçüde Değiştirme

sorunuzu anlamaya çalışıyorum ama. yanlış anlamadı isem, sorunuzun cevabı yukarıda verilmiştir zaten. 4 mm lik dairelerden oluşan nesnelerinizi duclicate yada copy yapmayınız. clone özelliği ile çoğaltınız. dolayısı ile nesnenizin birisi ile oynamanız halinde clone edilmiş diğer nesneleriniz...
  3. Emine Şahin

412 Hoş geldin.

bu bizim 412 mi? hani şu ... bizim işte.... hoşgeldin arkadaşım.
  4. Emine Şahin

kürklü bayan foto (istek)

lütfen forum kuralları gereği acil başlıklı konu açmayınız. umarım işinizi görür. indirmek için resmin üzerini tıklayın...
  5. Emine Şahin

şimdiki gençlik ve atatürk !

çok özür dileyerek çalışmanızın anlamsız olduğunu ifade etmek istiyorum. içeriğinden tutunda kullandığınız atatürkümüzün görseline kadar uygunsuz olduğunu düşünüyorum. daha farklı ifade edebilirdiniz. saygılarımla...
  6. Emine Şahin

Ciltcilikte Kullanılan Malzemeler

verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.
  7. Emine Şahin

Bende Burdayim Artik

hakan beyin hoşgeldiniz mesajları arasına sizede bir hoşgeldiniz geçmiştik. lakin buradanda bir hoş geldiniz demez isek kendimize yakıştıramayız. hoşgeldiniz. bizleri çok mutlu ettiniz. saygılarımla...
  8. Emine Şahin

Marka genişlemesi,altın yumurtlayan tavuğu boğazlama teşebbüsünden başka birşey değil

çok teşekkürler bahtınur paylaşımınız için. bir çırpıda okudum. anlamaya yada algılamaya zorlamadan net bir şekilde ifade edilmiş. anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna .....
  9. Emine Şahin

Günbatimi Fotoğraf çekimi...

hakan kalmış gözü ile ... bu kadar olurdu sanırım. ellerinize sağlık teşekürler bizimle paylaştığınız için ... çekim sonrası işlemler varmıydı hocam. kısa bir açıklama alsak ... saygılar.
  10. Emine Şahin

Bugün Milli maç yorumları

allah'ım bu bir mucize mi?
  11. Emine Şahin

milli takım

fatih terimin resmi çalışmanızdan kopuk görüntü arz ediyor. ay ve yıldızı zemine (arka plan) uyarlamanız daha uygun olacaktır. slogonda kullandğınız karakteri değiştirin. "heldiniz" yazmışsınız. (geldiniz olacaktı) slogonda "şimdi" ifadesini daha ön plana çıkarmanız afişe anlam kazandıracaktır...
  12. Emine Şahin

En Çok Hoşunuza Giden Reklam Sloganları

yok aslında birbirimizden farkımız. biz osmanlı bankasıyız.
  13. Emine Şahin

cdr formatında profilo logosu lazım

daha önce kendim kullanmak için yapmıştım. umarım işinizi görür.. (CDR X4) indirmek için resmin üzerini tıklayın..
  14. Emine Şahin

Buyrun BAKALIM.... :)))))

@Bahtınur sanırım haklısın... boş kaldıkça geyik yapıyoz. bencede ders hazırlayalım. :confused::confused:
  15. Emine Şahin

Corel Draw da yansıtma..

teşekkürler arkadaşım. ellerine sağlık.
  16. Emine Şahin

Buyrun BAKALIM.... :)))))

kodummu oturturum valla (çok mu erkeksi ifade oldu) dayarım alnına 14 lüyü ... töbe töbe.... allah başa başa vermesin...
  17. Emine Şahin

Karadenizli arkadaşlar kızmaz umarım..

@ayışığı bu kadar komik fıkralar ancak keskin zekanın ürünüdür de ondan :p:p:p
  18. Emine Şahin

Karadenizli arkadaşlar kızmaz umarım..

karadenizli olarak fıkralara değil, bende size gülüyorum :)
  19. Emine Şahin

Bugün Milli maç yorumları

viyana kapılarını birkez daha aşındırdık. umuyorumki mutlu son bizi finalde bekliyor olacak. 70 milyon tek yürek...
  20. Emine Şahin

Corelde Broşür nasıl hazırlanır.

ders için teşekkürler arkadaşım. ilk baktığımda bunu bir yerden hatırlıyorum dedim. ama sonundaki alıntı ibaresini görünce tamam yamılmamışım dedim. özellikle forumumuzun kalitesi açısından dersleri kendimiz hazırlarsak daha uygun düşeceği kanaatindeyim. bunu bir eleştiri değil de rica yada...
Yukarı Alt