Arama sonuçları

1. Emine Şahin

Kus resmi

daha net yok mu? özellikle 3. resim. bence yorumsuz bir resim olmalıydı.
  2. Emine Şahin

CorelDraW Hakkında Herşey

sayın canercoo kurallar gereği flood yapmayınız. kurallara uyunuz lütfen. ayrıca youtube zaman zaman kapalı olması bizim açımızdanda iyi olmamaktadır. yönetici arkadaşlarımızın google ve yahoo videoları üzerinde çalışmaları devam etmektedir. en kısa zamanda sonuçlanması dileğimizle.
  3. Emine Şahin

t-shirt deseni psd(print)

terazini kaç tartıyor. tıkladım repler yoldadır. teşekkürler.
  4. Emine Şahin

Reesiim

photoshop derslerini inceleyiniz. aşağıdaki göstermiş olduğum yolu izleyin ve gerekli ayarları kurcalayarak bulabilirsiniz. ayrıca CTRL+U tuşlarına basarak çıkan pencereden de renk tonlamaları yapabilirsiniz. saygılar...
  5. Emine Şahin

renklerin anlamı

teşekkürler arkadaşım. güzel bir paylaşım. ama ben hala boğaların kırmızı renge saldırmaları konusunda şüpheliyim. boğaların renk körü olduğunu nasıl tespit etmişler:eek::eek: boğanın yerine geçmek gibi bir durum söz konusu herhalde :D:D:D Boğalar neden kırmızı görünce saldırır? Boğaların...
  6. Emine Şahin

kartvizit çalışmam

öncelikle ebat probleminiz var. normalde 8x5 tir. ama bunun dışında olmaz anlamında demiyorum. kesim payı düşünülmemiş. dikkat edilmesi gereken konu. isim puntosu çok büyük. sanalda olsa adres, tel. bilgilerini yazmanız eleştiri açısından uygun olurdu. kolay gelsin.
  7. Emine Şahin

ajans logo çalışmam...

resminizi tekrar yükler misiniz?
  8. Emine Şahin

amatör bi çalışmam..

eleştirilere olumlu yaklaşmanız güzel. lakin mesajımı bir tepki olarakta algılayabilirsiniz. burada kendimizi yazarak ifade etmeye çalışıyoruz. dolayısı ile kullandığımız cümle, harf hatta noktalama işaretleri bile çok önem arzetmektedir. yanlış anlaşılmaya mahal vermemek adına türkçemizi en...
  9. Emine Şahin

en son çalışmam yorum lütfen...

sağ ve soldaki yazılarınızın renklerini farklı yapsanız. yada sağdaki yazıyı soldaki, soldaki yazıyı sağdaki resimle maskeleme yapsanız. biraz daha orijinallik katılabilirdi. diğer çalışmalarınızı bildiğimden şunu diye bilirimki sayfaları artık kıvırmayın. azimle çalışmalara devam edin. sabır en...
  10. Emine Şahin

Afiş Çalışması

logoyu da siz mi yaptınız ? gayet güzel ve sade bir çalışma. ellerinize sağlık.
  11. Emine Şahin

amatör bi çalışmam..

ama konu başlığında "amatör bi çalışmam..:odaha doğrusu ilk araba yapışım:D" demişsiniz. buradan çıkan anlam arabanın tarafınızdan yapıldığını ima etmektir. dolayısı ile ne resimdeki araç vektöreldir nede tarafınızdan çizilmiştir... böyle bir çalışmayı yapacak babayiğit tabiiki vardır lakin...
  12. Emine Şahin

2009 Takvim EPS leri

link yenilenmiştir arkadaş. designer_s arkadaşımıza teşekkür ederiz.
  13. Emine Şahin

Her şey Vatan için...

ben bu asker resimlerinin aynısını başka bir çalışmada gördüm ama. size mi ait? alıntı mı?
  14. Emine Şahin

logo istekleriniz

@nnevermind siz bu logoyu nerde kullanacaksınız. belki biraz işinizi görebilir. logonuzu photoshopta açın ve biraz boyutunu artırın.
  15. Emine Şahin

İndesign

sayın bulutank. forum kurallarına riayet etmenizi rica ediyorum. mail adresi vermeyiniz. bu konuda bir daha uyarılmayacaksınız. saygılar.
  16. Emine Şahin

ilginç tasarımlar ...

konuları birleştirince sıkıcı oluyor. özelliklede bu tarz paylaşımlarda sayfa açılması yada yüklenmesi zor olması nedeni ile ayrı başlıkta sundum. teşekkürler.
  17. Emine Şahin

ilginç tasarımlar ...

18. Emine Şahin

zeytinler ...

indirmek için resmin üzerini tıklayın:
  19. Emine Şahin

pizza resimleri

indirmek için resmin üzerini tıklayın:
  20. Emine Şahin

buda benım calısmam

neden küçük yüklediğin şimdi belli oldu. gördün mü :D:D:D lacivertlerin efektleri ve tramları dağınık olmuş. düz olsaydı daha net olurdu. rıdvan dilmen nasıl görmemiş bunu. ps den mi çıkardınız bunu? öyle anlaşılıyor. saygılar.
Yukarı Alt