Arama sonuçları

1. Emine Şahin

60 dan fazla photoshop dersi (Türkçe ve resimli anlatım)

size cevap vermekten usanmayacağım inanın. bakın aynı şekilde Alternatively you can wait 13 minutes. ifadesi var. yani 13 dakikacık bekleyin yada premium alın diyo. anlatabildimmi hiçbiri şıkkını işaretlerseniz modeminize reset atın. saygılar.
  2. Emine Şahin

Photoshop Dersleri Serisi İndir Öğren

@selma34 free seçeneğinde belli bir zaman içerisinde belli bir dosya büyüklüğü indirebilirsiniz. size verilen süreyi bekleyin yada modeminizin fişini çıkarıp bir daha takın.
  3. Emine Şahin

KİTAP KAPAĞI tasarımı

şimdi ben bir tarafını eleştirsem acaba orası içinde sallama mı dersiniz? sanırım çok klasık bir çalışma. kitabın konusuna göre (ki öyle hissettim) siyah bir renk ve konuya uygun seçilen iki (alıntı) resim. bu kitabı özcan çoban yazmışsa özcan çoban kimdir.biyografisi içindemidir. yoksa...
  4. Emine Şahin

Izmir Den Slm

iyi forular hoşgeldiniz.
  5. Emine Şahin

Bensiz olur mu hiç ? : )

hoşgeldiniz. iyi forumlar.
  6. Emine Şahin

Flaming Animals (Alevli Hayvanlar) ClipArt Dosyaları

@Targ3t hemen üzerinizdeki grafxx arkadaşın mesajındaki linkten indirin.
  7. Emine Şahin

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

@reballious photopaint aynı photoshop mantığında bir programdır. seçmen istediğiniz nesnenin durumu yada şıkline göre birden çok seçmeme olanağınız vardır. magnetik mask tool aracı en uygun olalardan biridir. mıknatıslı bir kement özelliği vardır. lasso mask tool ise mıknatıs özelliği olmayan...
  8. Emine Şahin

Mükemmel vectorel resimler (arşivinizde mutlaka bulunmalı)

link çalışıyor arkadaşım. sorun nedir?
  9. Emine Şahin

Sitemizin yeni hali

evet bu hali daha da güzel oldu. teşekkürler adminim.
Yukarı Alt