Arama sonuçları

1. Emine Şahin

amatör i pod çalışmam..biaz karmaşık ama lütfen yorum

zaten bu kadar kalabalığı bir araya getirebilmekte başarıdır arkadaşlar. neden mi? çünkü ticari bir kayıp yada kazanç gözetilerek bir çalışma yapılırsa sonuç çok daha başarılı olur. ama iş olsun, canım, sıkıldı, aman foruma bir şeyler atayım çabuk yetişsin diye alelacele işlerin sonucu bu kadar...
  2. Emine Şahin

buda benım calısmam

küçük yüklediğiniz için teferruatlarda birşey diyemeyiz. belkide onun için küçük yüklemiş olabilir misiniz :) kenar çizginizin sarı olması yada efekt olabilir... çalışmanın görüntüsünün bozmuş. ince bir siyah çizgiyle hatları çıkarsaydınız daha güzel görünürdü. saygılar.
  3. Emine Şahin

Logo, Kartvizit, Antetli kagit, Zarf

gayet başarılı ve çok uyumlu bir kurumsal çalışma olmuş. elinize sağlık. bykarmanın dediğine de katılamayacağım maalesef. bu matbaacılara bakarsak, boş bir sayfa verelim ellerine al bas şunu diyelim. inan ne kadar mutlu olurlar. :D:D:D yok matbaacı yok filimci, biz ne yapalım o zaman. :) saygılar.
  4. Emine Şahin

Logo Calismam

bu bizdeki milyoncular gibi mi yani :D:D:D elma kullandığınız çalışma bize göre anlamsız gibi dursada sizin orada bir manası vardır sanırım. ilk bakışta 4. çalışma daha özgün olmuş. 4. çalışma diyorum.
  5. Emine Şahin

Bir tutam da benden!!!

yüz hatları genelde biribirine benziyor. yakın çalışmalar. bu konuda yeteneğiniz olduğu belli. başarılar dilerim.
  6. Emine Şahin

Her şey Vatan için...

sizden daha yaratıcı birşeyler beklerdim. yazıların birbiri ile kesişimlerinden farklı bir şey göremedim. daha çok aklıma şu delta-force, counter-strike gibi oyunların afiş yada cd kapağı gibi geldi.
  7. Emine Şahin

Duman Konser Afişi

tarih ve saatlerdeki 0 ve 8 rakamlarındaki sorunları umarım sizde görmüşsünüzdür. hemen yanındaki patlama efektiniz çok yalnız kalmış. birazdaha desteğe ihtiyacı var. siyah beyaz çalışmanın içindeki renkli karenizde yalın olmuş. en azından bir zemin üzerine oturtabilmiş olsaydınız daha yerli...
  8. Emine Şahin

Dergi kapağı yapmak?

sayın orangelessons mesajlarınızda çok flood yapmaktasınız. lütfen kurallara riayet ediniz. saygılar.
  9. Emine Şahin

Board ve Menu

menüde katlama yada kırma gibi bir şey yoksa gözüme biraz uzun göründü. birde menülerde genelde kırmızı renk kullanılır. sizde arkaplan yada çerçeve de olabilir, kırmızı yapsaydınız. daha göze batcı, ilgi çekici, iştah açıcı olurdu. ama bunlar bir eleştiri değildir. sadece bir katkıdır. çünkü...
  10. Emine Şahin

merhaba..

hoşgeldiniz. iyi forumlar diliyorum. her türlü sorununuzu öncelikle forumda arayınız. bulamadığınız cevaplar için ilgili yerde konu açarak sorabilirsiniz. saygılarımla...
  11. Emine Şahin

merhaba

hoşgeldiniz. iyi forumlar.
  12. Emine Şahin

dünyaya bir daha gelseniz isminizin ne olmasını isterdiniz???

ben koymadım ama çok memnunum adımdam. yazıldığı gibi okunur :)
  13. Emine Şahin

herkese s.a

hoşgeldiniz. iyi forumlar.
  14. Emine Şahin

yumurtalar.

o da arda enstantane olsun :)
  15. Emine Şahin

yumurtalar.

indirmek için resmin üzerine tıklayın:
  16. Emine Şahin

adobe illustrator den corel'e aktarma

corelde başka bir Aİ formatında dosya açmayı denediniz mi?
  17. Emine Şahin

adobe illustrator den corel'e aktarma

her iki program açıkken sürkleyip bırakın.
  18. Emine Şahin

logo çalışması

başak simgesi daha çok zirai ürünlerde kullanılır. konuya uygun düşmemiş. yeşil renkte uygun değil. bir iki alternetif daha çalışılabilir.
  19. Emine Şahin

Mavi Vazolar Harika

teşekkürler arkadaşım. baktım "Aİ" formatında.
  20. Emine Şahin

her şey mükemmel resimler için.

@st_anger_turk evet yani. özellikle en sona bıraktım. :)
Yukarı Alt