Arama sonuçları

1. Emine Şahin

dropcap nedir? nasıl yapılır? (görsel ders 5)

@sk8er_pitt siz oraya mı takıldınız :)
  2. Emine Şahin

slm

hoşgeldiniz. iyi forumlar dilerim.
  3. Emine Şahin

bir konser için

ben adres filan görmedim zaten. türkçe karakter sorunlarınız var. kursumuzun başarılı ............. ifadesinde cümleleri uygun yerlerden keserseniz okunması daha kolay olur. cümleyi bir kaç kez tekrar etmek zorunda kaldım. afşinizin daha dolu olması açısından arka planda birkaç vektörel çizim...
  4. Emine Şahin

kozmetik firması için kartvizit çalışması

imzamda bulunan resim ekleme linkini inceleyiniz. saygılar.
  5. Emine Şahin

araç çalışması

aracın üzerine fotomontaj mı yaptınız. komple giydirme daha mantıklı olurdu. bu şekilde çok yarım görünüyor. alttaki kullandığınız maviliğin hiç bir anlamı yok bence. madem bir bitkisel üründen bahsediyoruz. orada bir çiçek tarlası yada bitkilerden oluşan bir kompozisyon daha anlamlı olabilirdi.
  6. Emine Şahin

her şey mükemmel resimler için.

7. Emine Şahin

yeni tsk çalışması sıcak sıcak..

genel manada bir anlam bulmaya çalıştımsada başarılı olamadım. geometrik şekliniz düzensizliği çok göze batıyor. saygılar.
  8. Emine Şahin

insort kapak on-arka

sayım bjkesanli foruma resim yükleme konusuna dikkat etmenizi rica ederim. imzamda bulunan resim ekleme linkini inceleyiniz. saygılarımla...
  9. Emine Şahin

Magnet Çalışmalarım

yeşil dalganın damacana arkasındaki görüntüsü hoş değil. ayrıca ayrıca hologram kapak sonradan eklenmiş gibi havası var. öyle ise biraz daha üzerinde çalışılmalı. bayan ve çocuk görseli biraz boğulmuş gibi, efektkleri üzerinden biraz daha kaldırabilirsiniz. telefon numarasının kontürleri çok...
  10. Emine Şahin

Word'den corel'e nasıl metin aktarırım

1)worddeki metinlerinizi copy / paste yaparak açmış olduğunuz tekst alanına alabilirsiniz. 2)word belgenizi corele direk olarakta import edebilirsiniz. ama tablo yada başka içerikler mevcut ise sorun yaşayabilirsiniz. 3)yada word belgeniz zengin içerik taşıyorsa (tablo vs.) PDF yapıp corele...
  11. Emine Şahin

Grafikerler.org Sosyal Gruplar

grafxx gelince yaparsınız artık bi şeyler. nede olsa matbaacısınız. her konuda ağırsınız zaten.:)
  12. Emine Şahin

photoshopta yaptigimiz layerle calismayi corelde layerlarina mudahaloe etmek

@mcmouse öncelikle forum kurallarına uymanızı rica ederim. büyük harf kullanmayınız. yukarıdaki konuda anlamadığınız yer neresidir. daha açık ifade ederseniz yardımcı olmaya çalışalım. layerlerin birleştirilmesi efektlerin taşınması içindir. bunun için efekt verdiğiniz layerleri seçiniz ve...
  13. Emine Şahin

her alandada birinciliği elde tutacağız. bizi izlemeye devam edin ... :)
  14. Emine Şahin

Kar FotoğrafLArı

teşekkürler arkadaşım. yalnız resimleri rapide upload edip caps koymanız daha iyi olurdu. resimlerin açılması zaman alacağından ilgilenen arkadaşların zaman kaybının önüne geçmiş oluruz. saygılar.
  15. Emine Şahin

@ByDeS hepsi tamamda 10 adet foto ne? avatar olmaz mı? :D:D:D
  16. Emine Şahin

Greek Vectorel Çalışmalar

teşşekürler arkadaşım.
  17. Emine Şahin

gemim :)

çalışmalarınızı takip ediyorum kendi ifadenizle herhangi bir amaca yada sonuca yönelik çalışmadığınız için, çok fazla söyleyecek bir şey bulamıyorum. program kullanımı ve kişini kendini geliştirebilmesi adına çalışmanızı kutluyorum. ellerinize sağlık.
  18. Emine Şahin

Selam

merhaba. aramızda olmanızdan ve ayrıca kalıcı olmanızdan bizde mutlu olacağız. iyi forumlar. diliyorum. saygılar.
  19. Emine Şahin

Merhaba

merhaba. hoşgeldiniz. iyi forumlar.
  20. Emine Şahin

Aranıza Hoşbuldum :D

hoşgeldiniz. iyi forumlar...
Yukarı Alt