Arama sonuçları

1. Emine Şahin

120 high res Tattoo pics (Yüksek çözünürlükte dövme resimleri)

@bilgisor paylaşımlarını bekleriz arkadaşım.
  2. Emine Şahin

Dersler ve çalışmalarda Logo'muzun kullanalım.

bu konuyla ilgili bir ders ekledim. dileyen arkadaşlar bakabilirler ve dersin sonunda logoyu indirip kullanabilirler. https://www.grafikerler.org/logo-nasil-cizilir-2-grafikerler-org-logosu-gorsel-ders-11-t3192.html?t=3192
  3. Emine Şahin

311 no lu oda

ilahi azrail sen adamı öldürürsün :D:D:D gülsem mi? ağlasam mı?
  4. Emine Şahin

merhaba

aramıza hoşgeldiniz o halde. bu işe karar vermişsiniz. tek tavsiyem sabır, sabır, sabır, her işin başıda bu değil mi?
  5. Emine Şahin

logo nasıl çizilir-2 grafikerler.org logosu (görsel ders 11)

logomuzu kullanmak isteyen arkadaşlar buradan indirebilirler. saygılarımla...
  6. Emine Şahin

Dersler ve çalışmalarda Logo'muzun kullanalım.

teşekkürler. standart bir logonun kullanılması daha iyi olur. bunu dikkate alalım.
  7. Emine Şahin

Acil kıymalı resimleri

birkaç tane ekliyorum. işinizi görür umarım.
  8. Emine Şahin

Acil kıymalı resimleri

arkadaşım öncelikle hoşgeldiniz. fakat forum kurallarını okursanız hem biz hem de siz aradığımızı daha rahat bulma şansımız olur. acil başlıklı konu açmayın. konuyu yanlış yerde açmışsınız. taşıyorum. aradığınızı önce forumda arayın, sonra konu açın.
  9. Emine Şahin

coreldraw da dekupe yapmak

@zeybek arkadaşım yukarıda bununla ilgili cevabı vermiştik. power clipt uygulamışsanız çıkarabilirsiniz. power clipt uygulanmamış bir esminiz varsa dekube nasıl yapılır konusunu inceleyin. corelde yapabilirsiniz yada photoshopta yapabilirsiniz. bu sizin bilgi ve becerinizle ilgili... saygılar.
  10. Emine Şahin

text / insert symbol character tıklayın. sağ tarafta açılan menü içerisinde bulabileceksiniz. yada forumda çerçeveler var. forumda arama yapın...
  11. Emine Şahin

Bulleten tasarimi

türkçe font sorunları var sanırım.
  12. Emine Şahin

@zeybek power clipt özelliği ile bir resmi çerçeve içerisine alabilir yada çıkarabilirsiniz. farklı formatlarda çerçeve içerisinde bir resminiz varsa, dosyanızın hangi özelliklere sahip bunu bilmek gerek.
  13. Emine Şahin

Arkalı Önlü El İlanı Çalışmam

gayet başarılı bir çalışma fakat, alttaki tekerleğe kırmızı efekt verilmese daha iyi olurdu. başarılar ...
  14. Emine Şahin

corelde tablo, fatura, irsaliye... (görsel ders 10)

bu konuda xblac arkadaşımızın güzel bir anlatımı mevcuttur. fakat çalışma mantığı çok farklı olduğundan bu dersi koymak istedim. her iki ders neticesinde tablo oluşturulabilir. burada ki mantık bir neticeye ulaşmak için tek bir yol olmadığının, çok daha değişik çözümlerin olabileceğini...
  15. Emine Şahin

Tavşan ve Civciv cdr.

teşekkürler paylaşım için.
  16. Emine Şahin

Benden de bi kac resim..

photoshopta yapılan çalışmalar galiba. genel olarak güzel çalışmalar. nede olsa emek verilmiş... saygılarımla...
  17. Emine Şahin

Bir erkek neyi Bekler!!!

siz erkekler ....
  18. Emine Şahin

3 Saniyede Bulabilecekmisiniz

2 saniye sanırım. buldum.
  19. Emine Şahin

blend tool aracımızla yazı efekti (görsel ders 8)

xblack arkadaşım yanlış anlayacak bir konu yok. aksine bundan mutluluk duyarım. bu temel derslerde anlaşılacak husus programın detaylarını ve araçların kullanımını kavramaktır. zaten mantığını kavradığınızda olay bitmiştir. her zaman söylediğim gibi derslerde kısa yol tuşlarına ve...
Yukarı Alt