bu konuyla ilgili bir ders ekledim. dileyen arkadaşlar bakabilirler ve dersin sonunda logoyu indirip kullanabilirler.
https://www.grafikerler.org/logo-nasil-cizilir-2-grafikerler-org-logosu-gorsel-ders-11-t3192.html?t=3192
arkadaşım öncelikle hoşgeldiniz.
fakat forum kurallarını okursanız hem biz hem de siz aradığımızı daha rahat bulma şansımız olur.
acil başlıklı konu açmayın. konuyu yanlış yerde açmışsınız. taşıyorum.
aradığınızı önce forumda arayın, sonra konu açın.
@zeybek
arkadaşım yukarıda bununla ilgili cevabı vermiştik. power clipt uygulamışsanız çıkarabilirsiniz. power clipt uygulanmamış bir esminiz varsa dekube nasıl yapılır konusunu inceleyin. corelde yapabilirsiniz yada photoshopta yapabilirsiniz.
bu sizin bilgi ve becerinizle ilgili...
saygılar.
@zeybek
power clipt özelliği ile bir resmi çerçeve içerisine alabilir yada çıkarabilirsiniz.
farklı formatlarda çerçeve içerisinde bir resminiz varsa, dosyanızın hangi özelliklere sahip bunu bilmek gerek.
bu konuda xblac arkadaşımızın güzel bir anlatımı mevcuttur.
fakat çalışma mantığı çok farklı olduğundan bu dersi koymak istedim.
her iki ders neticesinde tablo oluşturulabilir.
burada ki mantık bir neticeye ulaşmak için tek bir yol olmadığının, çok daha
değişik çözümlerin olabileceğini...
xblack arkadaşım yanlış anlayacak bir konu yok. aksine bundan mutluluk duyarım.
bu temel derslerde anlaşılacak husus programın detaylarını ve araçların kullanımını kavramaktır.
zaten mantığını kavradığınızda olay bitmiştir. her zaman söylediğim gibi derslerde kısa yol tuşlarına ve...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.