Arama sonuçları

1. Emine Şahin

SS Vectors Collection #1 - #2 - #3

güzel paylaşım. emeğinize sağlık.
  2. Emine Şahin

Oynamak İster misin? (Photoshop çalışmam)

@deLyy_KısS ne demek istediniz anlayamadım ?
  3. Emine Şahin

Mükemmel vectorel resimler (arşivinizde mutlaka bulunmalı)

teşekürler kanalga... güzel bir paylaşım. mutlaka işe yarar.
  4. Emine Şahin

Sizce hangisi güzel (veya güzel varmı)

genel olarak güzel çalışmalar. fakat ne için çalışıldıklarını da bilse idik ?...
  5. Emine Şahin

Matbaa Makinası Komori 6+1 Corel Çizimi

corelde...? gayet başarılı. ellerinize sağlık.
  6. Emine Şahin

Çift ayaklı totem tasarım (Bu konuda yorumlarınıza ihtiyacım var)

bir numara yazısındaki titremeye bir anlam veremedim. ayrıca şu kullanılan amerikan ve sini hiç sevmedim kullanılmasından da yana değilim. bu sadece sizin için söylediğim bir konu değil. birde merkez tel den sonra rakmada bir boşluk bırakmamışsınız. zira şube telde bir boşluk bırakmışsınız...
  7. Emine Şahin

Yorumlarınızı bekleyen bir logo

@kanalga bakış açınız yanlış. sonuçta bir logodan bahsetmişsiniz. logonun kısımları yada çeşitleri yoktur. ya logodur yada değildir.
  8. Emine Şahin

mrb arkadaşlar

@atik07 ok. anlaşıldı. teşk. ed.
  9. Emine Şahin

mrb arkadaşlar

hoşgeldiniz. iyi forumlar. makü yazmışsınız. sanırım bakü değil mi?
  10. Emine Şahin

scannerde tarayıp eklediniz galiba. net olmadığından bir şey söyleyemem. ama, genel olarak logo kriterlerini ve örnek çalışmalırı gözden geçirirseniz faydalı olacaktır. logo vasıflarında olamayacığını düşünüyorum. saygılar.
  11. Emine Şahin

insört çalışmamdan bir örnek

teşekkür ederim: evet yazıların çekiştirilmesi konusunda haklısın. fakat bazen uzatmak zorunda kalıyoruz. teşekkür ederim. bazı çalışmalarda da serbest kalamıyoruz işte.
  12. Emine Şahin

aynı konuyu ikinci kez açıyosunuz. lütfen kurallara uyalım. ayrıca resminizi çok küçük eklemişsiniz. düzeltip tekrar yüklerseniz söyleyecek bir şeyler bulabiliriz. saygılar.
  13. Emine Şahin

@sero60 evet hakılısın belki ama bu tarz çalışmalarda fazla zenginlikte hoş durmuyo. zaten üzerinde çok zaman demek nakit demek :D:D genel ve klasik bir çalışma. örnek olması açısından sundum.
  14. Emine Şahin

photoshopta dekübe edilip corelde çalışılmıştır.
  15. Emine Şahin

Forum Konusunda Yardım

arkadaşım önce aşağıdaki konuları inceleyiniz. konuyu yanlış yerde açmışsınız. ilgili yere taşıyrum. saygılar... https://www.grafikerler.org/foruma-resim-eklemek-t700.html https://www.grafikerler.org/rapidsharee-nasil-yukleme-yapilir-t697.html...
  16. Emine Şahin

logo çalışmlarım-2- yorumlarınızı bekliyorum-

bütün çalışmalarınızı ayrı ayrı değerlendirmek baya bi zaman alacak. fakat ilk gözüme takılanlar, gri tonlama yaptığınız bir iki logonuzda üst üste gelen yerlerde sorunlar oluşmuş. görsellik ve seçiciliğini yitirmiş. logolar çok değişik formlar ve formatlarda kullanılabileceğinden sorunlar...
  17. Emine Şahin

merhaba arkadaşlar

arkadaşım öncelikle hoşgeldiniz. kendinizi tanıtma nezaketinde bulunmanız ayrı bir güzellik. corel yada grafik tasarımında profesyonelliğin bir sınırı yoktur açıkçası. programlar nasıl güncel konulara ve şartlara göre güncellenip versiyon değiştiriyorsa bu konuda böyle sürüp gider. değilmi ki...
  18. Emine Şahin

Floral Backgrounds - 1 HARİKA

@bilgisor dikkatiniz için teşekkürler arkadaşım. ama farkındaysanız arkadaş kendi malımda dememiş. çizenin ve her türlü emeği geçenlere teşekkür ediyoruz...
  19. Emine Şahin

Basit Bir Mask Çalışması :)

@xblack bi anlatım varda ben mi göremedim arkadaşım :D:D:D derslerden başın mı döndü :)
  20. Emine Şahin

Basit Bir Mask Çalışması :)

çok güzel. ellerinize sağlık...
Yukarı Alt