Arama sonuçları

1. Buse Türüdü

dosya uzantıları ve bilinmesi gerekenler

gerçekten çok güzel bir şekilde anlatılmış, yararlı bilgiler heleki şu uzantı hangi programın diye google'den ara-tara yapacağına al bak buradan:D
  2. Buse Türüdü

bi hoşgeldin yokmu........:)

hoşgeldiniz, forumu beğendiğinize sevindik:) hep birlikte zaman geçireceğiz burda verimli bir şekilde... iyi forumlar
  3. Buse Türüdü

Eğitimin Önemi

Bu zamanda iyi ticaret kafası olan iş bulabliyor, üniversite okumuş olan binlerce insan şu anda işsiz... Ticaret kafası olan kişiler bu devirde asla boş kalmaz!
  4. Buse Türüdü

işyeri Memnuniyeti

yani şöyle açıklasak daha iyi olur bence... işi yapan insanlar, memnun kalan müşteri; müşteri memnun kalınca çalışan memnun kalır, çalışan memnun kalıncada işveren memnun olur, ama herşey çalışana bağlı bu şekilde, bencee
  5. Buse Türüdü

işyeri Memnuniyeti

bence çalışanların memnuniyeti daha önemlidir... Sonuçta işleri çalışanlar yapıyor ve bu memnuniyeti çalışanlar hakediyor diye düşünüyorum!
  6. Buse Türüdü

Objeden veya Resimden Renk Alma!

teşekkürler xblack, eline sağlık
  7. Buse Türüdü

Rapid den Dosya indirme

winrar programı ile açıcaksınız, genelde rapidshare'de rar dosyaları ile upload edilir...
  8. Buse Türüdü

Kapak çalişmam

bu resimlerinizde yüklenmemiş, forumdaki "resim yükleme nasıl yapılır" konusuna bakarsanız yapabilirsiniz yada ben şöyle anlatayım... imageshack'den dosyayı upload edince "direct link" linkini kopyalayın ve forumdaki mesaj yazma bölümündeki "grafik ekle" butonuna basın, karşınıza çıkan URL...
  9. Buse Türüdü

Rapid den Dosya indirme

rapidshare'den normal bi şekildede dosyalarınızı indirebilirsiniz, eğer rapidshare'de hesabınız varsa rapidshare'nin kendi dowland manegeri var onu indirip onunla beraber daha kolay ve hızlı şekilde dowland yapabilirsiniz...
  10. Buse Türüdü

Kelebek kanatları PSD

@sMiLe sizide uzun zamandır göremiyorduk forumda,siz yaşıyor musunuz?:)
  11. Buse Türüdü

merhabalar

foruma hoşgeldiniz, iyi forumlar samara
  12. Buse Türüdü

Ford Mustang GTI 2008, Vektör Çizimim (Program: Adobe Illustrator CS3)

@Bahtınur bahtinur'a katılıyorum gri değil de, siyah olsa hem gerçekçi olurdu hemde en güzel şekilde gözükürdü, elinize sağlık
  13. Buse Türüdü

barbekü (1600x1200)

teşekkürler eminecik, eline sağlık
  14. Buse Türüdü

yaralı yüz ifadesi oluşturma için yardım

forum kurallarına uymanızı tavsiye ediyorum, lütfen forum kurallarına bi göz atınız. konuyu uygun yerde ve uygun başlıkta açınız. Sorunuzun cevabını forumda arama yaparak öğrenebilirsiniz
  15. Buse Türüdü

Hakan Kalmış Fotoğrafları

bu balık tutan adam,kuş ve gemi resimlerine bayıldım, gerçekten hepside çok güzel, eline koluna sağlık hakan abi
  16. Buse Türüdü

Renk Seçimi ??

bence siyah olmaması lazım, genelde sitelerin renkleriyle ilgili pek bilgi sahibi değilim ama görsel açıdan gri renk sitelerde kullanıllabiliyor ve gerçekten çok hoş duruyor
  17. Buse Türüdü

Kapak çalişmam

resimlerinin 2'side gözükmüyor, tekrar upload edersen inceleyebiliriz
  18. Buse Türüdü

Paintte yaptığım logo çalışmam

bence önemli olan yaş değil, "akıl yaşta değil, baştadır" sözü bu durumu en güzel şekilde açıklıyor... hayal gücünü kullanmaya devam et ve paint'te değilde kendini bi photoshop'ta, bi coreldraw'da bi Flash'ta göstermeye bak, Paint ileride senin hiç bir işine yaramayacak:)
  19. Buse Türüdü

Paintte yaptığım logo çalışmam

Okunurluğu çok az olan bir çalışma...Okumakta zorluk çekiyorum açıkçası
Yukarı Alt