Arama sonuçları

1. Buse Türüdü

transformers optimus prime çizimim (coreldraw)

gerçekten çok güzel sebograph, eline sağlık
  2. Buse Türüdü

Facebook ve Grafikerler.Org - Grafik Tasarım Okulu

Grafikerler.org "Facebook"'u'da fethetti. Günden güne büyüyen Grafikerler.Org ailesini Facebook'da da bir arada görmek isteriz. Haydi üyeler,Varlık ve Birliğimizi Grafikerler.Org - Grafik Tasarım Okulu Grubumuzda da gösterelim.. * Unutmayın, Tek Rakibimiz GOOGLE (: Facebook grubumuza...
  3. Buse Türüdü

550 Adet Brus Arsivi 7 Part

teşekkürler ama keşke resimde ekleseydin,ona göre indirmiş olurduk...
  4. Buse Türüdü

Brush Önizleme Programı

Brushları tek tek photoshop'ta açıp bakmayı sevmiyormusunuz, o zaman bu program tam size göre..Bütün brushların önizlemesini bu küçük program sayesinde görebileceksiniz.. http://rapidshare.com/files/126142002/abrviewer.rar.html
  5. Buse Türüdü

Corel Draw X3 ve üzeri Bevel (Kabartma) Efecti...

ders için teşekkürler...
  6. Buse Türüdü

menu Çalışması

aslında kafenin adıylada ilgili bişey sanırım:) casper'ın cafe ile ilgisini kuramadım, yani casper çizgi film kahramanı olduğu için:)ama genel olarak güzel bir çalışma, elinize sağlık
  7. Buse Türüdü

dünya vektörleri EPS formatında

Buna benzer başka bir paylaşımınız daha vardı ama bu daha güzel:) teşekkürler eminecik
  8. Buse Türüdü

Tren Resimleri (1600 x 1200)

teşekkürler designer, eline sağlık
  9. Buse Türüdü

Akuzman Afiş

eminecik'e katılıyorum, en üstteki resminiz tam olarak oturmamış.. ayrıca benim gözüme değişik gelen başka şey ise, Sol taraftaki yazınızın font seçimi, fontu değiştirirseniz daha da güzel bir afiş çalışması olabilir, elinize sağlık
  10. Buse Türüdü

Hakan Kalmış Fotoğrafları

bence gerçekten çok güzel bir fotoğraf çekimi,harika görünüyor, elinize sağlık hakan abi
  11. Buse Türüdü

Köpek Resimleri 1600 x 1200

paylaşım için teşekkürler designer
  12. Buse Türüdü

Popüler Photoshop Actions

eğer yukarıdaki mesajları kontrol etseydiniz, sorunuza cevap bulabilirdiniz.. Action'ları kullanabilmek için aşağıdaki linkteki anlatımı izleyebilirsiniz.. https://www.grafikerler.org/actions-kullanimi-t533.html
  13. Buse Türüdü

gemim :)

öncelikle gemi güzel ama renk uyumu işi bozmuş, bunlara dikkat ederseniz dahada güzel olacaktır çalışmalarınız, teşekkürler
  14. Buse Türüdü

Plazma Tv (Vektörel) Çizim...

plazma çizimi güzel, masa çizimi ise harika... Gerçek bir cam gibi duruyor, elinize sağlık
  15. Buse Türüdü

Kartvizt...

kartvizit kurallarına uymamış, yani font seçimi yanlış, puntosu büyük, bold yazı kullanmak kartvizitte kötü duruyor... Gölge vermeniz biraz hatalı gibi, ilk çalışmalarınız olmasına rağmen uğraşmakta başarıya adım atmak demektir:) hatalarınızı görmeniz her zaman iyidir ve sizi daha iyi yapmaya...
  16. Buse Türüdü

herkese merhaba :)

foruma hoşgeldiniz, iyi forumlar
  17. Buse Türüdü

Corel'de Envelope [ Resimli Anlatım ]

evet aynı konu sendede vardı ama daha ayrıntılı olsun diye tekrar anlattım, ikiside işe yarar dersler:)
  18. Buse Türüdü

Hakan Kalmış Fotoğrafları

bu pozu yakalamak bir hayli zor olsa gerek, gerçekten çok güzel örünen bir fotoğraf, güzelken düşündürücü bir fotoğraf, bizlerle paylaştığın için teşekkürler
  19. Buse Türüdü

Selam Arkadaslar

hoşgeldiniz, iyi forumlar
Yukarı Alt