Arama sonuçları

1. Buse Türüdü

3DMAX lego modelleme video

3DMAX LEGO modelleme nasıl yapılır merak ediyorsanız, aşağıdaki videoyu indirip izleyebilirsiniz...! RapidShare: Easy Filehosting
  2. Buse Türüdü

Facebook ve Grafikerler.Org - Grafik Tasarım Okulu

Başka gelen yok mu?:)
  3. Buse Türüdü

14 Adet Değişik Kurdela

paylaşım için teşekkürler teşekkürler arkadaşım
  4. Buse Türüdü

bi soru

:) kopyala-yapıştır yapmanıza gerek yokki... photoshop'u açın ve indirdiğiniz psd dosyalarını photoshop'a sürükleyin sayfaya gelecektir... hee bundan bahsediyorum zaten diyorsanızda başka çözüm yolu yok
  5. Buse Türüdü

120 TANE PSD Yüksek Çözünürlükte Mutfak & Yemek |Özel Yükleme |

gerçekten çok güzel bir paylaşım bu, çok teşekkürler
  6. Buse Türüdü

Oyuncak ve Cartoon Malzemeler Psd (Güncel)

teşekkürler arkadaşım, eline sağlık
  7. Buse Türüdü

eps şekiller 188adet

teşekkürler bahtinur, bazen lazım oluyor bu şekiller:)
  8. Buse Türüdü

psd dosyalarım (güncellenecektir)

teşekkürler bahtinur, hepsi çok güzel dosyalar
  9. Buse Türüdü

Sigara İçilmez Levhası (jpg-ai)

her ne kadar yorum yapmamızı istemeseniz de, paylaştığınız için yinede teşekkürler:)
  10. Buse Türüdü

Günün Sözü

Ya Olduğun Gibi Görün yada Göründüğün Gibi Ol...
  11. Buse Türüdü

Menü Çalışması

içerik gerçekten çok güzel, iç sayfada aslında sarı renkte güzel olmuş, yerleştirmeler güzel ama dış kapağın rengi değişseymiş iyi olur ama müşteri nasıl isterse onu yapmak zorundasınız sizde, gayet güzel bir çalışma, tebrikler
  12. Buse Türüdü

mrb

foruma hooşgeldiniz, forumumuzu beğenmenize sevindik:)
  13. Buse Türüdü

Regaip Kandiliniz Mübarek Olsun!

Tüm üyelerimizin Regaip Kandili mübarek olsun...!:)
  14. Buse Türüdü

Issız bir adaya gidecek olsanız yanınıza alacağınız 3 şey

O kadar bilgisayar tutkunuyum ki, ıssız bir adaya düşünce bile bilgisayarımı götürüyorum:) Hayalin; jenaratör işini güzel düşünmüşsün ama yedek benzin şişesi de isterim,jenaratörün içindeki yetmez bana:D:D
  15. Buse Türüdü

Kurumsal Kimlik Çalışmam

Tek klimeyle "Harika..!" eğer bunların hepsini siz yaptıysanız ki siz yapmışsınız, gerçekten çok hoş ve güzel çalışmalar, elinize sağlık...
  16. Buse Türüdü

Issız bir adaya gidecek olsanız yanınıza alacağınız 3 şey

ben direk masaüstü bilgisayarımı:D, kalem-kağıt ve CD'lerim... Issız bir adada fiş var mıdır acaba_?:D:D:D:D
  17. Buse Türüdü

Bayanlar daha mı iyi tasarımcıdır ?

ya bu konuyu tartışmaya gerek yok bence, daha önceki mesajımda dediğim gibi; bizler cinsiyete göre iyi-kötü tasarımcı demiyoruz... Yaptığı çalışmalara bakarak iyi-kötü diyoruz,sebograph'a katılıyorum herşey adamına göre değişir..!
  18. Buse Türüdü

İlk fotoğraf çalışmam .. (yorumlar önemli)

yani fotoğraf genel bakımdan güzel ama insanların çevresindeki o beyaz geçen çizgiler nedir, fotoğrafın bütün güzelliğini bozmuş... elinize sağlık
  19. Buse Türüdü

Mask Layer>Örnekli<

mask layer konusu daha önce verilmiş ama bu anlatımla verilmemiş sanırım... Bugün sizlere karanlık bir odada, el feneriyle baktığınız resmin görüntüsünü Flash'ta öğrenicez... Çalışmaya Başlangıç: Bu animasyonumuz için sadece 3 LAYER'la çalışıcaz... Biri, karanlık odayı gösteren layer...
Yukarı Alt