:) kopyala-yapıştır yapmanıza gerek yokki... photoshop'u açın ve indirdiğiniz psd dosyalarını photoshop'a sürükleyin sayfaya gelecektir... hee bundan bahsediyorum zaten diyorsanızda başka çözüm yolu yok
içerik gerçekten çok güzel, iç sayfada aslında sarı renkte güzel olmuş, yerleştirmeler güzel ama dış kapağın rengi değişseymiş iyi olur ama müşteri nasıl isterse onu yapmak zorundasınız sizde, gayet güzel bir çalışma, tebrikler
O kadar bilgisayar tutkunuyum ki, ıssız bir adaya düşünce bile bilgisayarımı götürüyorum:)
Hayalin; jenaratör işini güzel düşünmüşsün ama yedek benzin şişesi de isterim,jenaratörün içindeki yetmez bana:D:D
ya bu konuyu tartışmaya gerek yok bence, daha önceki mesajımda dediğim gibi; bizler cinsiyete göre iyi-kötü tasarımcı demiyoruz... Yaptığı çalışmalara bakarak iyi-kötü diyoruz,sebograph'a katılıyorum herşey adamına göre değişir..!
mask layer konusu daha önce verilmiş ama bu anlatımla verilmemiş sanırım...
Bugün sizlere karanlık bir odada, el feneriyle baktığınız resmin görüntüsünü Flash'ta öğrenicez...
Çalışmaya Başlangıç:
Bu animasyonumuz için sadece 3 LAYER'la çalışıcaz... Biri, karanlık odayı gösteren layer...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.