Rapidshare'de yüklenen dosyaların belli zamanları vardır ve bu süre bitince kullanıma kapanıyor yani "ERROR" Hatasını görebilirsiniz... Forum içerisinde birçok dosya var ve yönetici arkadaşların hepsine birden bakamayacaklarını biliyoruz, gördüğümüz kırık linkleri söylüyoruz ve elimizden geleni...
@Batuhi
sana şöyle söylim, karşında 2 kişi var. biri bayan biri erkek... onların tasarımcılığını neye göre belirlersin, cinsiyetine göre mi? aa bu kadın daha iyi yada aa bu erkek bu daha iyi tasarımcıdır diyebilir misin?:) yoksa eline bir kalem-kağıt verip, çizimlerine mi bakarsın.. unutma ki...
Teşekkürler Grafxx, yani eğer x4 kullanıyorsak ve x4 e uygun şekilde kaydediyorsak,eski sürümdekiler bu paylaşımlardan yararlanamıyor ve bi başkasına çevirtirmek zorunda kalıyor:) önemli bilgiye değindiğin için teşekkürler
bende ayrı bi konu açıcaktım ama burak abi açtı:) Nice senelere xblack, umarım ki yeni yılın çok güzel geçer ve hep bizlerle birlikte olursun, mutlu yıllar...!
Bence içlerinden en güzel olan çalışma, sol üstteki yani 1. çalışmanız... Diğerlerinde renk uyumu pek iyi değil yada efectler çok kullanılmış gibi duruyor.. Benim tercihim 1 numaralı logo çalışmanızdır, elinize sağlık
@eminecik
Kendimi geliştirmek adına,Coreldraw'ı bu yaz en iyi şekilde öğrenmem lazım eminecik:) Bunun için Flash'ta kodlar hariç bilgilerim iyi,onun için Flash'a aralık verdim... Photoshop ve Coreldraw'a tam gaz dewam:D
Foruma resim ekleneceğini bilmiyorsanız, lütfen aşağıdaki linke tıklayarak öğrenebilirsiniz...
**Ayrıca Upload ettiğinizde direct link'i alır ve resim ekleme butonuna tıklarsanız resminiz burada düzgün çıkar..
https://www.grafikerler.org/foruma-resim-eklemek-t700.html
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.