Arama sonuçları

1. Buse Türüdü

Psd Çocuk Fonları

1. link kırıktır, Elinde olanlar lütfen 1. linki tekrar upload edebilir misiniz_?
  2. Buse Türüdü

Psd Çocuk Fonları

Rapidshare'de yüklenen dosyaların belli zamanları vardır ve bu süre bitince kullanıma kapanıyor yani "ERROR" Hatasını görebilirsiniz... Forum içerisinde birçok dosya var ve yönetici arkadaşların hepsine birden bakamayacaklarını biliyoruz, gördüğümüz kırık linkleri söylüyoruz ve elimizden geleni...
  3. Buse Türüdü

Bayanlar daha mı iyi tasarımcıdır ?

@Batuhi sana şöyle söylim, karşında 2 kişi var. biri bayan biri erkek... onların tasarımcılığını neye göre belirlersin, cinsiyetine göre mi? aa bu kadın daha iyi yada aa bu erkek bu daha iyi tasarımcıdır diyebilir misin?:) yoksa eline bir kalem-kağıt verip, çizimlerine mi bakarsın.. unutma ki...
  4. Buse Türüdü

çok güzel backgroundlar yüksek kalite

çok teşekkürler eminecik, bunlar çok güzel backroundlar, +REP
  5. Buse Türüdü

Bayanlar daha mı iyi tasarımcıdır ?

bence kadın-erkek ayrımı yoktur, herkesin hayal ürünleri vardır,hayal gücü vardır.. Kimin hayal gücü daha iyiyse bence o gerçek tasarımcıdır
  6. Buse Türüdü

HTML DersLeri...

bilgiler için teşekkürler hyper darkness, uğraşan kişiler adına bilinmesi gereken bilgiler...
  7. Buse Türüdü

Font Bilginizi test Edin...

@sebograph Aynen katılıyorum, işim düşünce gözüme hangisi güzel geliyorsa onu kullanırım:) Bu yaışmada benden bişey çıkmaz...
  8. Buse Türüdü

Broken...

foruma hoşgeldiniz sayın broken, iyi forumlar
  9. Buse Türüdü

CorelDraw düşük versiyonda kaydetmek.

Teşekkürler Grafxx, yani eğer x4 kullanıyorsak ve x4 e uygun şekilde kaydediyorsak,eski sürümdekiler bu paylaşımlardan yararlanamıyor ve bi başkasına çevirtirmek zorunda kalıyor:) önemli bilgiye değindiğin için teşekkürler
  10. Buse Türüdü

Doğum Günün Kutlu Olsun

bende ayrı bi konu açıcaktım ama burak abi açtı:) Nice senelere xblack, umarım ki yeni yılın çok güzel geçer ve hep bizlerle birlikte olursun, mutlu yıllar...!
  11. Buse Türüdü

herkese slm

hoşgeldiniz sayın velhelsing, iyi forumlar
  12. Buse Türüdü

Dünyadaki En Güzel Camii Resimleri

teşekkürler gsmoffice, hepside çok güzel
  13. Buse Türüdü

gelin-damat fon yardımı?

forum içerisinde araştırma yaparsanız gerek psd dosyaları kategorisinde gerek bu kategori içerisinde çeşit çeşit gelin-damat fonları bulunmaktadır...
  14. Buse Türüdü

ART work (çok cici)

paylaşım için teşekkürler gsmoffice, güzel paylaşımlar sunuyorsun bizlere...
  15. Buse Türüdü

İşte Çalışmalarım (halay ekibi için)

Bence içlerinden en güzel olan çalışma, sol üstteki yani 1. çalışmanız... Diğerlerinde renk uyumu pek iyi değil yada efectler çok kullanılmış gibi duruyor.. Benim tercihim 1 numaralı logo çalışmanızdır, elinize sağlık
  16. Buse Türüdü

3 Saniyede Bulabilecekmisiniz

vallahi bu fotoğrafa 2. sefer bakıyorum:D ilkinde bulamamıştım ama şimdi geçte olsa buldum.. Sürem 5 saniye:)
  17. Buse Türüdü

accurate4 yapılan pike,perde desenleri

Bence hepsi güzel desen olarak gözüküyor, bu işten anlamam ama görsel olarak güzel:)
  18. Buse Türüdü

Coreldraw'da Siyah-Beyaz effect verme

@eminecik Kendimi geliştirmek adına,Coreldraw'ı bu yaz en iyi şekilde öğrenmem lazım eminecik:) Bunun için Flash'ta kodlar hariç bilgilerim iyi,onun için Flash'a aralık verdim... Photoshop ve Coreldraw'a tam gaz dewam:D
  19. Buse Türüdü

Ultimate Adobe Photoshop Brushes Collection! -->neler var neler :)

Paylaşım gerçekten çok güzel merteral, çok teşekkürler..
  20. Buse Türüdü

Yaptığım çalışmalardan bazıları yorumlarsanız sevinirim.

Foruma resim ekleneceğini bilmiyorsanız, lütfen aşağıdaki linke tıklayarak öğrenebilirsiniz... **Ayrıca Upload ettiğinizde direct link'i alır ve resim ekleme butonuna tıklarsanız resminiz burada düzgün çıkar.. https://www.grafikerler.org/foruma-resim-eklemek-t700.html
Yukarı Alt