biraz önce bu filmi izledim ve etkisi hala üzerimde, Çok güzel bir film.. İletmek istediği mesajlar,efectler herşey harika. Arada başımı döndüren sahneler vardı ama herşeye rağmen çok güzel bir filmdi ve bu filme gitmenizi şiddetle öneriyorum:)
Eğer forumda biraz daha araştırma yaparsanız,FLASH EĞİTİM SETLERİ fazlalıkla mevcut,bunun için E-BOOK bölümüne ve FLASH başlığı altındaki konulara bakarsanız,mutlaka ek kaynak bulabilirsiniz, kolay gelsin.!
çalışmada yorum yapılacak bişey yok bence, neden derseniz yapmak istediğiniz şey açık değil...Bizler eğer çalışma yapıyorsak, çalışmamızda neyi anlatmak istediğimizi çalışmamızla gösteririz.Herşey karışık ve en önemlisi ne için yapıldığı yada ne anlatılmak istendiği belli değil...
dikkatlice bakarsanız derse,öğrenebilirsiniz... "direct link " linkini alıp resim ekle butonuna yapıştırıcaksınız,oda olmadı linki koysanız mesajınıza yine yeter:)
resim eklemeyi gözden geçirseniz iyi olur,
çalışmaların her 2'side güzel ama İstanbul ile ilgili olan yazılar tam oturmamış resme,yani bu en alatta yazılan yazılar filan... düzelirse sorun kalmaz diye düşünüyorum,yinede güzel çalışmalar,elinize sağlık
genel olarak güzel fakat,ortadaki o siyah çizgi ve yazıların ortaya yazılmasına anlam veremedim şahsen..Ortada değilde üste yazabilirdiniz ve siyah renk kullanmadan.Onun haricinde dediğim gibi, genel olarak güzel
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.