Arama sonuçları

1. Buse Türüdü

Fotoğraf Çekimlerim ...

Bunları telefonla çektiysen kim bilir fotoğraf makinasıyla nasıl çekimler yaparsın:) vallahi eline koluna sağlık
  2. Buse Türüdü

Merhaba ...

foruma hoşgeldiniz, iyi forumlar arkadaşım
  3. Buse Türüdü

Fotoğraf Ararken Yardımcı Olacak Siteler

Evet arkadaşlar, fotoğraf bulurken yardımcı olmak üzere sizlerinde desteğiyle burada site adlarını yazalım ki, ararken işimiz kolaylaşsın... Konuyu başlatmamla birlikte, ilk siteyi ben veriyorum! http://www.fotocommunity.de/
  4. Buse Türüdü

mardin fotoğrafları

http://www.fotocommunity.de/ Burada aratırsan, yüksek çözünürlükte ve güzel fotoğraflar bulabilirsin arkadaşım! Kolay gelsin
  5. Buse Türüdü

kurumsal kimlik çalışmama bi göz atarmısınız

öncelikle, kartvizitteki "isim soyisim" yerine türkçeye uygun bir şekilde yazarsanız daha iyi olacaktır... ayrıca o yazı çok ortada olmuş, biraz daha kaydırırsanız daha güzel olacaktır! bunlar haricinde diğer çalışmalar güzel ama KARTVİZİT üzerine durulması gerekiyor,birde font boyutu neden bu...
  6. Buse Türüdü

96' da yaptıgım bir yaglıboya calısması

Öncelikle imzama bakarak foruma nasıl resim eklenir, bakmanızı diliyorum,forumda link vererek değilde resim ekleyerek göstermeniz adına... resim adına konuşmak gerekirse fotoğraf makinasıyla çekilmiş sanırım ve hafif bulanık olmuş ama bence gayet başarılı bir çalışma
  7. Buse Türüdü

son logo calısmam

bence gayet başarılı, elinize sağlık
  8. Buse Türüdü

sitemize nasıl ulaştınız ?

bende google'de aradım ve buldum, iyiki ama iyi ki arama motorunda bulmuşum bu siteyi, Google'ye teşekkürler:)
  9. Buse Türüdü

coreldraw kpt filtreleri 1

paylaşım çok güzel, teşekkürler sebograph...
  10. Buse Türüdü

By_Design_Omer'in Elinden Afiş Çalışmaları

eleştirilmek, her zaman iyidir ve sizi en güzele iter, bunu unutmayın:) diğer çalışmalarınıza değinirsek,öncekilerden daha iyi olduğu apaçık ortada,elinize sağlık
  11. Buse Türüdü

Bugün Milli maç yorumları

Yendikkk, heyooo...!:) En büyüksün TÜRKİYE...!
  12. Buse Türüdü

Bende Burdayim Artik

Olsun be xblack, biz dışarıda arabayla gezemiyoruz, msn'de aç-kapat,aç-kapat yapmak daha eğlenceli:D
  13. Buse Türüdü

İlk Kartvizit Örneğim

bence pek iyi sayılmaz; *Font seçiminiz yanlış öncelikle.Bir kartvizit çalışmasında bu kadar değişik bir font kullanmak, kartvizitin kartvizitlik özelliğini bozmuş.. *Gri şekilde çizilen çizgiler belirginleşmiş ve çizgiler ortaya çıkmış... bu kartvizitte gözüme güzel gelen tek şey; Camiyi çok...
  14. Buse Türüdü

Ciltcilikte Kullanılan Malzemeler

bilgiler için sağol arkadaşım,teşekkürler
  15. Buse Türüdü

Corelde 3 boyutlu gibi buton hazırlama

Buna benzer bir çalışma forumumuzda yayınlanmıştı ama yinede güzel, emeğinize ve elinize sağlık
  16. Buse Türüdü

psd dosyalarım (güncellenecektir)

hepsi çok güzel paylaşımlar, rep'iniz geldi... Favorim 1-4
  17. Buse Türüdü

Corel Draw da yansıtma..

Alıntı olmaması forum açısından ve bizler açısından daha iyi, bu arada güzel ders olmuş, rep'in geldi;)
  18. Buse Türüdü

En Çok Hoşunuza Giden Reklam Sloganları

Regal-Aklımı seveyim aklımı Doritos alaturca-Kıskananlar çatlasın Yapı Kredi: Tık tık tık eyi günler. Zemzem Kola: Serin serin iç. Doya doya iç. Kana kana iç. Zetina Dikiş Makinası: Her genç kızın rüyası. En güzelleri bunlar:)
  19. Buse Türüdü

Corelde Broşür nasıl hazırlanır.

keşke alıntıyla değilde kendi dersinizi çıkartsaydınız daha iyi olurdu, yinede teşekkürler, güzel bir ders
  20. Buse Türüdü

By_Design_Omer'in Elinden Afiş Çalışmaları

İlk çalışma Bence gayet güzel bir çalışma olmuş, tebrikler ama ikinci çalışma için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim sanırım - "doğus catering ürünleri" yazısının üstündeki ve altındaki o çiziğin rengi kötü durmuş - arka plandaki efect değişik durmuş ama,çalışmanın kalitesini düşürmüş. Bunlarda...
Yukarı Alt