Evet arkadaşlar, fotoğraf bulurken yardımcı olmak üzere sizlerinde desteğiyle burada site adlarını yazalım ki, ararken işimiz kolaylaşsın...
Konuyu başlatmamla birlikte, ilk siteyi ben veriyorum!
http://www.fotocommunity.de/
öncelikle, kartvizitteki "isim soyisim" yerine türkçeye uygun bir şekilde yazarsanız daha iyi olacaktır... ayrıca o yazı çok ortada olmuş, biraz daha kaydırırsanız daha güzel olacaktır! bunlar haricinde diğer çalışmalar güzel ama KARTVİZİT üzerine durulması gerekiyor,birde font boyutu neden bu...
Öncelikle imzama bakarak foruma nasıl resim eklenir, bakmanızı diliyorum,forumda link vererek değilde resim ekleyerek göstermeniz adına...
resim adına konuşmak gerekirse fotoğraf makinasıyla çekilmiş sanırım ve hafif bulanık olmuş ama bence gayet başarılı bir çalışma
eleştirilmek, her zaman iyidir ve sizi en güzele iter, bunu unutmayın:)
diğer çalışmalarınıza değinirsek,öncekilerden daha iyi olduğu apaçık ortada,elinize sağlık
bence pek iyi sayılmaz;
*Font seçiminiz yanlış öncelikle.Bir kartvizit çalışmasında bu kadar değişik bir font kullanmak, kartvizitin kartvizitlik özelliğini bozmuş..
*Gri şekilde çizilen çizgiler belirginleşmiş ve çizgiler ortaya çıkmış...
bu kartvizitte gözüme güzel gelen tek şey; Camiyi çok...
Regal-Aklımı seveyim aklımı
Doritos alaturca-Kıskananlar çatlasın
Yapı Kredi: Tık tık tık eyi günler.
Zemzem Kola: Serin serin iç. Doya doya iç. Kana kana iç.
Zetina Dikiş Makinası: Her genç kızın rüyası.
En güzelleri bunlar:)
İlk çalışma Bence gayet güzel bir çalışma olmuş, tebrikler ama ikinci çalışma için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim sanırım
- "doğus catering ürünleri" yazısının üstündeki ve altındaki o çiziğin rengi kötü durmuş
- arka plandaki efect değişik durmuş ama,çalışmanın kalitesini düşürmüş.
Bunlarda...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.