bir kere bilgisayar, mac'e göre daha kolay ve daha ucuz. Mac kullanmak da çok kolay değil, bilgisayar kullanmak daha kolay geliyor insanlara ama iş alanlarına göre mac kullananların sayısı da az değil hani...
YA bence ilk zamanlardaki çalışmaya hiç benzemiyor, arkaplandaki resimler hazır mı yoksa sizin çiziminiz mi? o yürüyen tren filan:) neyse ilk çalışmanızsa gerçekten çok güzel, şahsen ben bu kadar yapamıyorum, tebrikler
deniz-toprak ve kum saati bileşimi çok güzel birşey çıkarmış ortaya ama en alttaki siyah yazıya verilen efect yazının görünürlüğünü ve güzelliğini bozmuş, bu arada soru işaretinin etrafını neden kırmızı kapama özelliği verdiniz? yani kırmızı renk orda çok alakasız olmuş
Bence tasarımcı olmak için, öncelikle kabiliyet gerekiyor, düşünce sistemi ve hayal gücü de şart tabi... Bunlara ek olarak tasarımcı olabilecek bilgilere sahip olmak gerekir, bu işi yapacağınıza dair belgeler olması gerekir.. belgelerden kastım şu: tasarımcı olmak isteyenlerin yaptığı...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.