Arama sonuçları

1. Buse Türüdü

selamlar

foruma hoşgeldiniz , iyi forumlar:)
  2. Buse Türüdü

IKI Soru

anlaşıldı:)
  3. Buse Türüdü

IKI Soru

bu shane xp'de yüklemek istediğimiz programları seçiyoruz yani öyle mi:)
  4. Buse Türüdü

Corelde Yazı Yuvarlamak

bi ara bu yazı yuvarlama nasıl yapılıor çok merak ediyordum, teşekkürler:):)
  5. Buse Türüdü

IKI Soru

belki inanmayacaksınız ama, bilgisayarı alalı 4-5 ay oldu 8 tane FORMAT yedi:)
  6. Buse Türüdü

Bakmadan geçme !!!! ( Film afişiniz olsun) !!! (ingilizce)

lütfen forum kurallarına uyalım, mesajlarınızı renkl,kalın,italik ve altı çizili yazmayın:):)
  7. Buse Türüdü

IKI Soru

eğer ben işyerindeki bilgisayara format atılması gerekiyorsa, atardım:) sonuçta bilgisayarları bizim kullandığımızı düşünürsek, atmamam için herhangi bir sebep yok:) bu arada ben format atmayı çok sevdiğimden, gelen geçen herkese format atabilirim:D:D
  8. Buse Türüdü

sadece merhaba

merhaba melisa, hoşgeldin...! iyi forumlar:)
  9. Buse Türüdü

herkese merhaba

foruma hoşgeldiniz..! Bilgi paylaştıkça güzeldir..! inşallah siz bizlerden,bizlerde sizden bişeyler öğrenicez:):) tekrar hoşgeldiniz...!;)
  10. Buse Türüdü

Foruma resim eklemek

sizde haklısınız, eğer o arkadaşlar daha dikkatli bakmayı deneselerdi, mutlaka resim nasıl indirilir öğrenirlerdi:) eğer bende kırıcı bişey sölediuysem, bende özür dilerim..!
  11. Buse Türüdü

Kolaj Çalışması

bence çoook güzel olmuş:) tebrikler grafxx;)
  12. Buse Türüdü

İŞTE BUDA CİNİN Davetiyeleri

ewt güzel davetiyeler, paylaşım için teşekkürler:)
  13. Buse Türüdü

Merhabalar...

selamlar,hoşgeldiniz...!:)
  14. Buse Türüdü

Lütfen Karanlıkta Yatın

ewt güzel bir noktaya değinmişsin, böyle bişey olduğunu bilmiyordum ama öğrendim:) zaten 1den aşağıya yatmam ve ışık kapalı uyurum:D Bigiler için teşekkürler...!
  15. Buse Türüdü

Photoshop ile 3 boyutlu resimler yapmak ( resimli anlatım )

Forum kurallarını lütfen okuyunuz,eğer bir daha ayni davranışları sergilerseniz, gerekli işlem yapilacaktir...!
  16. Buse Türüdü

Fırçalardan şaheserler yaratmak ( resimli anlatım )

lÜtfen Forum Kurallarini Okuyunuz...!
  17. Buse Türüdü

Cep Telefonu Çizimim

tıpki bnm telefonun aynısı:D:D çok benzemiş, teşekkürler:)başarılı bir çalışma;)
  18. Buse Türüdü

S.alyküm..arkadaşlar

foruma hoşgeldiniz,iyi forumlar:)
  19. Buse Türüdü

Foruma resim eklemek

BİLGİLER İÇİN teşekkürler, fakat; sizin veridğiniz bilgiler resimli olarak mevcut:) bu arada forum kurallarına bi göz atınız,kalın,italik,büyük yazı boyutu ve büyük harfle yazmak yasaktır...!
  20. Buse Türüdü

ben geldimmm

ben SHEKER'e Hoşgeldiniz demiştim ama olsun,sizde hoşgeldiniz, bende iyiyim teşekkür ederim...!
Yukarı Alt