yandaki mavi efekt ile yeşil gözler ve etrafındaki kahverengi renkler hiç ama hiç uyum sağlamamış... Ayrıca Şiirin arasına o gözleri neden koydunuz ki? O gözler haricinde beyaz ve mavi efektlar uyum sağlamış...! yinede elinize sağlık:)
Sizlere FLASH'da Drop Shadow Efekti Nasıl Verilir, Onu Anlatıcam...
***Flash'da herhangi bir boyutta bir sayfa açtık, ben 600*400 çalıştım...
Diğer Flash Dersleriyle Dewam ...!;)
güzel ama, yazıların üstüne verilen beyaz buhu efekti çok verildiği için hoş durmamış:)
-onun haricinde laptop orada değişik,havada duruyormuş gibi gözüküyor...
Birkaç düzeltmeden sonra, daha da güzelleşecek;) tebrikler
selam,foruma hoşgeldiniz...! öncelikle forum kurallarını okuyup, arkasından ilgilendiğiniz programların derslerine bakabilir, bilgilerinizi geliştirebilrsiniz..! Bilmediğiniz yerler olursa forum içerisinde konu açarak paylaşabilirsiniz:)
İyi Forumlar:)
çok güzel bilgiler bunlar, hele ki coreldraw'a yeni başlamış ve öğrenmek istiyorsanız,süper bilgiler bunlar...! Coreldraw'a başlamadan önce mutlaka okunması gereken bilgiler:):) Bende coreldraw öğrenmeye çalışıorum, bnm için iyi oldu bu bilgiler:) teşekkürler admin:)
aşağıdaki verdiğim program, eps,ai gibi formatları photoshop'u çalıştırmadan resim olarak gösteriyor...Yani, photoshopu açmadan,hangi desenin,hangi arka planın olduğuna bakabilriz:):)
Benim işime çok yaradı, inşallah sizinde yarar:):)...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.