Arama sonuçları

1. Buse Türüdü

Benden Selam Söyleyin

yandaki mavi efekt ile yeşil gözler ve etrafındaki kahverengi renkler hiç ama hiç uyum sağlamamış... Ayrıca Şiirin arasına o gözleri neden koydunuz ki? O gözler haricinde beyaz ve mavi efektlar uyum sağlamış...! yinede elinize sağlık:)
  2. Buse Türüdü

İşte Siz Değerli Photoshop tutkunlarına 37GB dev Fon Arşivi

ahh ne güzel yaa:) şu adsl kotasıza getireyim hepsini tek tek indiricem:) eline sağlık arkadaşım...!süper paylaşım +rep'in geldi;)
  3. Buse Türüdü

Puzzle Yapımı ( Yapboz )

çok güzel anlatmışsınız,tebrikler:)
  4. Buse Türüdü

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

BUNLAR FORUM KURALLARIDIR,FORUM KURALLARINA UYMAK ZORUNDASINIZ...!AYRICA BUNLAR AYRINTI DEĞİL,KURALLARDIR...!
  5. Buse Türüdü

basit bi çalısmam

güzel olmuş fakat, en alttaki mobilya resmi tam net çıkmamış... O da Çalışmanın değerini düşürmüş...Onun haricinde gerçekten çok güzel olmuş:):):
  6. Buse Türüdü

Eğitim almamış biri olarak çizdiğim resim!

çok güzel çizilmiş,Karakalem Yeteneğiniz Süper gibi Gözüküyor:); Tebrikler...!;)
  7. Buse Türüdü

Drop Shadow Efekti

Sizlere FLASH'da Drop Shadow Efekti Nasıl Verilir, Onu Anlatıcam... ***Flash'da herhangi bir boyutta bir sayfa açtık, ben 600*400 çalıştım... Diğer Flash Dersleriyle Dewam ...!;)
  8. Buse Türüdü

İnsört Kapak Tasarımım

güzel ama, yazıların üstüne verilen beyaz buhu efekti çok verildiği için hoş durmamış:) -onun haricinde laptop orada değişik,havada duruyormuş gibi gözüküyor... Birkaç düzeltmeden sonra, daha da güzelleşecek;) tebrikler
  9. Buse Türüdü

Corelin Temel Taşı Tablo - Çizelge Hazırlama.

güzel anlatım teşekkürler, eline sağlık:)
  10. Buse Türüdü

sLm miLLet !

selam,foruma hoşgeldiniz...! öncelikle forum kurallarını okuyup, arkasından ilgilendiğiniz programların derslerine bakabilir, bilgilerinizi geliştirebilrsiniz..! Bilmediğiniz yerler olursa forum içerisinde konu açarak paylaşabilirsiniz:) İyi Forumlar:)
  11. Buse Türüdü

CorelDraW Hakkında Herşey

çok güzel bilgiler bunlar, hele ki coreldraw'a yeni başlamış ve öğrenmek istiyorsanız,süper bilgiler bunlar...! Coreldraw'a başlamadan önce mutlaka okunması gereken bilgiler:):) Bende coreldraw öğrenmeye çalışıorum, bnm için iyi oldu bu bilgiler:) teşekkürler admin:)
  12. Buse Türüdü

"Un chien andalou" - Bir Endülüs Köpeği - Sinema Film Afişi - 1929

bencede 2, çalışma 1, çalışmadan daha iyi olmuş:)
  13. Buse Türüdü

son yapılan işlemin geri alınması (görsel ders2)

sağol eminecik, gerekli bilgiler...:)
  14. Buse Türüdü

EPS-Aİ formatları gösterme

aşağıdaki verdiğim program, eps,ai gibi formatları photoshop'u çalıştırmadan resim olarak gösteriyor...Yani, photoshopu açmadan,hangi desenin,hangi arka planın olduğuna bakabilriz:):) Benim işime çok yaradı, inşallah sizinde yarar:):)...
  15. Buse Türüdü

Bilboard Tasarımı

bence gayet başarılı bir çalışma...!:)
  16. Buse Türüdü

Endüstri - Sanayii Adına ne varsa

paylaşım için teşekkürler;)
  17. Buse Türüdü

İnsan Clipart

teşekkürler,işe yarar şeyler:)
  18. Buse Türüdü

film afişi yorumlar mısınız

en alttaki reklam,sponsor dikdörtgeni işi bozmş,onun haricinde bence güzel:)
  19. Buse Türüdü

2008 yılı poster takvim

değişik bir takvim olmuş...! güzel...:)
  20. Buse Türüdü

Dosya Tasarımı

bence gayet güzel olmuş arkadaşım...!:) tebrikler
Yukarı Alt