Arama sonuçları

1. Buse Türüdü

Kendimi Paylanco yaptım :)

anladım zaten merak etme:):) sadece takılıyorum sana:D:D
  2. Buse Türüdü

Işık saçan yazı yapımı

eklediğiniz resmi genel çalışmalara ekledim.. bundan sonra lütfen alakasız yerlere çalışmalarınızı eklemeyiniz...
  3. Buse Türüdü

hücreyi tanıtan video-şaşırtıcı

merhaba; okuldaki öğretmenimiz bize bir video izletti ki biz hayan kaldık ve çok şaşırdık... bu kesin flash'la yapılmıştır dedik ama İZLEYECEĞİNİZ VİDEO hocama göre TAMAMEN GERÇEK....:):) insanın gen haritasını çıkaran,bunu da çıkarır diye düşünerek son veriyorum...:) harward üniversitesi...
  4. Buse Türüdü

Mausuna güvenenler buyursun

ben bunu arkadaşıma yaptım,öyle bir korktu ki sormayın:D:Dabime çıkacağını söyledim,ama korktu yani o kadar korkunç:D:D
  5. Buse Türüdü

ne yani bnm silecekli gözüklerime komik mi dedin:(:(
  6. Buse Türüdü

Mausuna güvenenler buyursun

ayhh 3. bölümün sonuna geldim ama çok korktum dalmışım birde.. ayh çok korktum yahuu:D:D
  7. Buse Türüdü

burası bir internet cafe:)

vavvvv,bu ne böyle yha:):) öyle bir gelir gelir ki,sahibi yaşadı desenize:):)
  8. Buse Türüdü

müzik

cash flow-hayata küstüm gülben ergen-sürpriz ogün şanlısoy-bilmece uğur baş-ölüme beş kala ozan-arkadaş bu aralar en çok dinlediğim ve sevdiğim şarkılar bunlar,pop-rock karışık:):)
  9. Buse Türüdü

çok komik ve güzel olmuş::) yakışmış hee:)
  10. Buse Türüdü

Arka plan hazırlamak ( resimli anlatım )

evet güzel olmuş,tebrikler:)
  11. Buse Türüdü

Nakıs Desenlerı

gerçekten çok hoş desenler:) tebrikler
  12. Buse Türüdü

Okulda yaptığım Photoshop banner | Lütfen yorumlarınız

keyfini boazmak istemem ama böyle ünlü markaların yazı tipleri garip oolmaz,sabittir... düzdür yani... bundada ipi-ucu belli olmamış,:):) ama bunuda düzeltip 3, yü koyarsın inş.. bu sefer 10 numara olacağından eminim:):)
  13. Buse Türüdü

Yaralı Kurt Resmi (Photoshop çalışmam)

gerçekten güzel bir çalışma,eline sağlık:)
  14. Buse Türüdü

Resimlerde Yağmur efekti ( resimli anlatim )

gerçekten güzel bir efect,sağolun:)
  15. Buse Türüdü

accurate de resimi nakışa çevirme

evet güzel bi nakışa çevirmişsin resmi... gerçekten tebrikler:)
  16. Buse Türüdü

Okulda yaptığım Photoshop banner | Lütfen yorumlarınız

evet adminimizin de dediği gibi ps yazı tipi ve adobe'nin A'sı photoshop'un P'si cs3 yazıyır ya onun yanındaki hoş olmamış ama genelde güzel olmuş,tebrikler:)
  17. Buse Türüdü

Beşiktaş Çalışmam :))

mesela arka planı siyah yaptığın için siyah beyaz yazısını beyaz renkte yazabilirdin.. arka planın siyah oluşu, yazılan yazıları tam olarak gösterrmiyor:) yinede sağol
  18. Buse Türüdü

Dergi kapağı yapmak?

photoshop programı kullanmanı tavsiye ederim... zaten bunda yapılıyor sanıırm:) forumda dergi kağaı yapan üyelerimiz var,o kapaklara bakınız ve örnek alın,;)
  19. Buse Türüdü

logo

logolar gayet hoş duruyor:) eline sağlık
  20. Buse Türüdü

Grafik Tasarımları ile ilgili kullanabileceğiniz Arkaplanlar burada...

şimdi meslek olarak grafikerlik istiyorsanız;gerçekten çok eğlenceli ve zevkli bi meslek:) bu meslekte herşey hayal gücünüze bağlı... insan öğrenmek istedi mi herşeyi öğreniyor,eğer yeteneğiniz varsa,hayal gücünüz genişse ve en önnemlisi istiyorsanız neden olmasın:):) bir kurs yardımıyla...
Yukarı Alt