Arama sonuçları

1. Buse Türüdü

photoshop'un hangi sürümünü kullanıyoruz???

eğer forumu takip edersen,dersleri burdan bakıp yaparsan ve öğrenmek için çabalarsan gerçekten photoshop'u en iyi şekilde öğrenirsin... bende çok şey bilmiyordum photoshop'da ama gün geçtikçe daha çok bilgiler öğreniyorum...!;)
  2. Buse Türüdü

photoshop'un hangi sürümünü kullanıyoruz???

evet arkadaşlar günümüzde kullandığımız photoshop pogramının gün geçtikçe değişik sürümleri çıkıyor... peki sizler hangi sürümlerini kullanıosunuz??? ** şahsen ben cs3 kullanıcısıyım ve cs3'ten gayet memnunum:););)
  3. Buse Türüdü

Yemek yiyen mutlu insanlar

@bdream pardon da arkadaşım, elimizde öyle bir resim olsa koyucaz,lütfen bir daha bu şekilde çıkışmalarda bulunmayınız...!
  4. Buse Türüdü

fotorafçılar için güzel çerçeve 300 dpi.

teşekkürler,güzel paylaşım...!;)
  5. Buse Türüdü

merhaba

foruma hoşgeldiniz...! inşallah forumda aradığınızı bulursunuz...!;)
  6. Buse Türüdü

Resimlerin kenarını kıvırma...

çok güzel, teşekkürler...!;) bunun gibi bir sürü kıvırma teknikleri var ama bu da çok güzel...!!!;);)
  7. Buse Türüdü

Photoshop ile Nesneyi Ön Plana Çıkarma Efekti..

güzel ders teşekkürler..!
  8. Buse Türüdü

120000 Photoshop Shapes

forumda renkli ve kalın yazı yazmak yasaktır...! lütfen forum kurallarına uyunuz...!
  9. Buse Türüdü

fotomontaj için çocuk giysileri

çok tatlı bebek yha:):) bu arada paylaşımın için teşekkürler...!;)
  10. Buse Türüdü

photoshop'da kırık yazı efekti

sizlere teşekkür ederim, bu arada daha iyi olmak için çalışıyorum:)
  11. Buse Türüdü

photoshop'da kırık yazı efekti

kırık kenarlı yazı efekti nasıl verilirmiş hep birlikte öğrenelim:):) 1- İlk önce istediğiniz boyutta bir sayfa açın... 2- TYPE TOOL ile herhangi bir yazı yazın... 3- yazımıza seçtikten sonra yazı leyerine birkez tıklayıp Select > Load selection seçeneğine tıklayıp yazıyı seçili hale...
  12. Buse Türüdü

merhaba meslektaşlarım

foruma hoşgelsiniz,iyi vakitler geçirmeniz dileğiyle...!;);)
  13. Buse Türüdü

Kendi Harfini Oluştur

ders için teşekkürler...!
  14. Buse Türüdü

Ben,ben,ben ve ben geldim :P

@Adreanna o hastalık bende de var:D kafama göre brini bulursam hiç susmam yha:):) o yüzden seni iyi anlıyorum:):)
  15. Buse Türüdü

@Adreanna biraz kekeme misin:) evet kendinden bahsetmek güzel birşey;);)
  16. Buse Türüdü

Anlatımlı karakalem Çalışması

gerçekten güzel olmuş:) tebrikler;);)
  17. Buse Türüdü

kendinden bayaa bi bahsetmişisn zaten:):) sende hoşgeldin..!;);)
  18. Buse Türüdü

14 Ocak- 03 Şubat Tasarım Yarışması Sonucu

@SadeCreative forumda kalın ve italik yazmak yasaktır... lütfen forum kurallarını okuyunuz ve forum kurallarına uyunuz...!
  19. Buse Türüdü

Logo Çalışmaları

@clouds http://imageshack.us/ bu adrese gir ve resmini upload et...en altta olan " http:// www... diye başlayan linki al ve grafik ekle butonuna bas,ve yapıştır... inşallah yardımcı olmuşumdur:):) veya başka bir öneri olarak https://www.grafikerler.org/foruma-resim-eklemek-t700.html...
  20. Buse Türüdü

Logo Çalışmaları

@clouds 1- burası logo satma yeri değil clouds:) 2- logo çalışmanı bu bölümde değil de "logo" bölümüne yazarsan,hem yorum yapanlar olur,hemde forumun düzeni bozulmmaış olur...!:) 3- hee bu arada resmin gözükmüyor:):)
Yukarı Alt