bana bir logo lazım,,,boğaziçi üniversitesi ile ilgili.. nasıl bişe yapabilirm....???
eğer bana bir tane örnek yaparsanız en azından kafamda bişeyler oluşmuş olur tekrar teşekkürler...
tekrar teşekkürler adobe;
ihtiyacım olunca gerek buradan gerekse özelden seni rahatsız edeceğim... tekrar teşekkürler.... örnekleri unutma;););)
he bide nasıl yaptığını da anlatırsan sevinirim..!
yinede teşeşkkür ederim..bu uyarıyı dikkate alıcammm...!
ben sizlerden şunu istiyorum...konuara baktım ama bir kişi bile örnek olarak oraya afiş tasarlamamış ve nasıl yapıldığını göstermemiş... ben sizden bunu istiyorum nasıl yapıldığını görmek.... bana yardımcı olmanızı bekliyorum...! bu...
bana yardım edebilecek,yani nasıl yapacağımı anlatacak biri var mı??? eğer bana yardım edebilecek biri varsa bana özelden mesaj atsın msn adresimi vereyim oradan yapabilriiz...lütfen yardımcı olun................
şimdi benim sinema film arşivi yapmam gerekiyor...ama nasıl yapacağımı bilmiyorum...konusu;cumhuriyet ile ilgili.... ben şöyle düşündüm sayfanın alt tarafına bi bayrak üstüne de atatürk resmi ama tabi bunların arasında efektler olacak karalaşma efekti filan nasıl yapacağım kosunda yardımcı...
merhaba arkadaşlar...afişle ilgili her konuda birşey yasmışsınız ama bir tek afişin nasıl yapıldığını anlatmamışsınız...! lütfen bana yardım edin... afişin nasıl yapıldığını öğrenmem lazım... logonun nasıl yapıldığını göstermişsiniz ama afişin nasıl yapıldığını göstermemişsiniz...! en yakın...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.