Arama sonuçları

1. Buse Türüdü

karakalem çalışması**açılış***

Bu Da Bir Başka örnek..! http://img114.imageshack.us/my.php?image=bebekkarakalemcopyvr7.jpg
  2. Buse Türüdü

Bu Da Diğer bir örnek...! http://img264.imageshack.us/my.php?image=ayresmikarakalemcopydp7.jpg
  3. Buse Türüdü

evet arkadaşlar bugün sizlere photoshop'ta karakalem çalışması nasıl yapılır onu göstericem... bu arada karakalem çalışması açılışı benden;);) dersimize bnm verdiğim örnek eşlik edecek... 1) resmimizi açıyoruz... 2) Layers ( katmanlar ) panelinden fotoğrafımızın olduğu katmana sağ...
  4. Buse Türüdü

Genel Photoshop Dersleri (14 Ders,228 Video)

evet teşekkür ederim ama rapid olunca modemi aç-kapa modem kafayı yiyor:) neyse arada bakıp bakıp indiricez artık... yinede teşekkürler...!
  5. Buse Türüdü

photoshopta şekerimsi yazı ( resimli anlatım )

Bende Denedim.. Gerçekten çok Hoş Oldu... Emeğin Için Teşekkürler...!
  6. Buse Türüdü

arkadaşLar lütfen yardım edin zor durumdayım =(

gerçekten çok güldüm yha... allah da seni güldürsün...:) nereden buldun bunu yaff:D:D:D
  7. Buse Türüdü

sanırım cs2 im bozuldu yardım edermisiniz?

yüklediğine sevindim g.e.s.... bazen photoshop'ta böyle sorunlarla karşılaşılabiliyor...!
  8. Buse Türüdü

Acil Yardım

arkadaşımızın dediği gibi sistem dosyaları zarar görmüş olmalı... bendede aynı sorun oldu... photoshop'u tekrar yüklediğimde düzeldi....
  9. Buse Türüdü

Lcd mi yoksa Flat Monitör Mü?

teşekkürler arkadaşlar....
  10. Buse Türüdü

teşekkürler arkadaşlar beni bilgilendirdiğiniz için... bir de lcd monitörün markasına göre de değişiyor galiba değil mi???
  11. Buse Türüdü

LCD monitör, grafikerlerde mesela renklerin değişik gözüktüğünü bir kaç yerde duydum...yani FLAT ekran renkleri filan hiç çarptırmadan gösteriyormuş... yani sorum şu; Bizler için Lcd mi yoksa Flat monitör mü daha iyi? şimdiden cevaplarınız için teşekkür ediyorum :)
  12. Buse Türüdü

Bir bakış, bir yorum!!!

yaptığın çalışmalar gerçekten de harika olmuş... ellerine sağlık...! hepsi çok güzel...
  13. Buse Türüdü

Reklam Afişleri

paylaşım için teşekkürler...!
  14. Buse Türüdü

biraz geç oldu ama herkese hello...!

hoşbulduk arkadaşlar
  15. Buse Türüdü

merhaba herkese...

aramıza hoşgeldin eflatun... seni buralarda görmekten mutluluk duyacağız... elimizden geldiği kadarıyla ""GRAFİKERLER FORUMU"" olarak sana ve senin gibi grafiker olma adaylarına yardımcı olacağız... bundan şühen olmasın.... tekrar aramıza hoşgeldin...:):):)
  16. Buse Türüdü

merhabalar herkeze

hoşgeldin arkadaşım.... forumda iyi vakit geçirmen dileğiyle....!
  17. Buse Türüdü

selam

evet haklısın arkadaşım... foruma HOŞGELDİN....! iyişallah forumda iyi vakit geçirirsin....:):)
  18. Buse Türüdü

biraz geç oldu ama herkese hello...!

biraz geç oldu ama herkese merhaba demek isterim.... bu forumda daha nice şeyler paylaşacağız...daha iyi günlere diyerek tekrar sizlere ""merhaba"" demek istiyorum.... BİR KURU SELAMI BİZLERDEN EKSİK ETMEYİNİZ....!;););)
  19. Buse Türüdü

Flash ile ilgili soru ve sorunlarınızı bu başlık altında yazınız

Merhabalar. Flash ile ilgili soru ve sorunlarınızı bu başlık altında belirtebilirsiniz..
  20. Buse Türüdü

photoshop e-kitap 142 sayfa pdf formatında

gerçekten çok teşekkürler,bizlere bu imkanı sunduğunuz için......
Yukarı Alt