Arama sonuçları

1. Buse Türüdü

en sevdiginiz oyun

ben bi sims oynarım bir de undergrand o kadar:):)
  2. Buse Türüdü

14 Ocak- 03 Şubat Tasarım Yarışması Sonucu

seni tebrik ediyorum tuğba...! gerçekten de güzel çalışma... seni kutlarım...!;)
  3. Buse Türüdü

photoshop "DEKUPE" yapmak ( resimli anlatim )

yorum için teşekkürler... blur tekniğini deniyeceğimm...!;);)
  4. Buse Türüdü

Sizce en iyi komedyen hangisi?

bence en iyi komedyenler: , 1-ata demirer 2-beyaz(beyazıt öztürk) 3-cem yılmaz tabi ki ne demişler::: zevkler ve renkler tartışılmaz bnm düşüncem bu...!;);)
  5. Buse Türüdü

selamun aleykum

@SuFFeR öncelikle forumumuza katıldığın için teşekkür ediyoruz.... bu arada aramıza hoşgeldin...! iyişallah forumda iyi vakit geçirirsin...! tekrar hoşgeldin;);)
  6. Buse Türüdü

arkadaşlar yorum yapan yok mu????:(:(
  7. Buse Türüdü

"Mektup" ( resimli anlatim )

emeğine sağlık arkadaşım... teşekkürler....!
  8. Buse Türüdü

Kuma yazılan yazı ( resimli anlatim )

ders için teşekkürler... güzel bir ders olmuş...!;)
  9. Buse Türüdü

photoshop hileleri

@t-ozturk dediğine katılıyorum... emeğine teşekkür ederiz ama en azından içeriğini anlatırsan bizlere de yardımcı olmuş olursun...!:)
  10. Buse Türüdü

merhaba

hoşgeldin arkadaşım... forumda iyi vakit geçirmen dileğiyle...!::):):):)
  11. Buse Türüdü

photoshop hileleri

içeriğini anlatırsan iyi olacak...!
  12. Buse Türüdü

ya bnmkinde öle gözükmüyor.. onun için mesela şu an bnm sayfamda bnm sadece 1 tane mesajım olduğunu görüyorum ama bunun sebebi sizin mesajımı düzeltmiş olmanızdır...:):)bundan sonra daha dikkatli olacağımdan emin olabilirsiniz... ilginize teşekkürler....................................!!!
  13. Buse Türüdü

arkadaşlar ben buraya yaptığım örnekleri koyuyorum..lütfen ama lütfen iyi veya kötü YORUM yapınız..! ***işte örnekler...!*** bu dekupe yapacağım foto;; bu dekupe yaptığım foto;;;; ***** bu da başka bir örnek..!******* bu dekupe yapılacak olan foto;;; bu da...
  14. Buse Türüdü

merhaba arkadaşlar sizlerden dekupe nasıl yapılır konusunda bir yorum veya yazı istiyorum... sayın adminim; eğer photoshop'ta dekupe ile ilgili bir başlık açarsanız herçekten güzel olur ve bilmeyenler ve ben öğrenmiş oluruz,örnekler koyarız... şimdilik başlık olmasada bu başlık altında biri bana...
  15. Buse Türüdü

ik logom nasıl olmuş yorum istiyorumm

evet arkadaşım,ilk logo tasarımına karşılık bence güzel olmuş... beğendim fakat;;; 1-)İR yapmışsın ama ideal reklam yasmışsın... 2-) yazı fontunu mutlaka değiştir... diğer logo örneklerinle seni burada görmek isteriz... tekrar eline sağlık:):)
  16. Buse Türüdü

karakalem çalışması**açılış***

teşekkürler adobe;);)
  17. Buse Türüdü

karakalem çalışması**açılış***

teşekkürler arkadaşlar... iyişallah başka derslerle devam edicem..!
  18. Buse Türüdü

selammmmmmmmm

hoş geldin arkadaşım.. forumda iyi vakit geçirmen dileğiyle..:):)
  19. Buse Türüdü

Filtreler / Sketch

bilgilendirme için teşekkürler admin...!
  20. Buse Türüdü

Gelin ve damat PSD

örnekler için teşekkürler...ama yukarıda denildiği gibi buna montaj yapmak her kişin yapacağı iş değildir... ama emeğine ve ellerine sağlık:):)
Yukarı Alt