bence en iyi komedyenler: ,
1-ata demirer
2-beyaz(beyazıt öztürk)
3-cem yılmaz
tabi ki ne demişler::: zevkler ve renkler tartışılmaz bnm düşüncem bu...!;);)
@SuFFeR
öncelikle forumumuza katıldığın için teşekkür ediyoruz.... bu arada aramıza hoşgeldin...! iyişallah forumda iyi vakit geçirirsin...! tekrar hoşgeldin;);)
ya bnmkinde öle gözükmüyor.. onun için mesela şu an bnm sayfamda bnm sadece 1 tane mesajım olduğunu görüyorum ama bunun sebebi sizin mesajımı düzeltmiş olmanızdır...:):)bundan sonra daha dikkatli olacağımdan emin olabilirsiniz... ilginize teşekkürler....................................!!!
arkadaşlar ben buraya yaptığım örnekleri koyuyorum..lütfen ama lütfen iyi veya kötü YORUM yapınız..!
***işte örnekler...!***
bu dekupe yapacağım foto;;
bu dekupe yaptığım foto;;;;
***** bu da başka bir örnek..!*******
bu dekupe yapılacak olan foto;;;
bu da...
merhaba arkadaşlar sizlerden dekupe nasıl yapılır konusunda bir yorum veya yazı istiyorum... sayın adminim; eğer photoshop'ta dekupe ile ilgili bir başlık açarsanız herçekten güzel olur ve bilmeyenler ve ben öğrenmiş oluruz,örnekler koyarız... şimdilik başlık olmasada bu başlık altında biri bana...
evet arkadaşım,ilk logo tasarımına karşılık bence güzel olmuş... beğendim fakat;;;
1-)İR yapmışsın ama ideal reklam yasmışsın...
2-) yazı fontunu mutlaka değiştir...
diğer logo örneklerinle seni burada görmek isteriz... tekrar eline sağlık:):)
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.