Arama sonuçları

1. Erkal COŞKUN

Aşk Tipografisi :)

Bence iki ihtimal var :) Sevgilin tipografiden ya hiç anlamıyor, ya da çok iyi anlıyor :)
  2. Erkal COŞKUN

...Bıdı Bıdı...

Merkat ettim, içinizde hiç büyüyünce grafiker olacağım diyen varmıydı acep :) Ne kadarlık bir kitle kader kurbanı onu teşhis edelim :):)
  3. Erkal COŞKUN

Logo ücreti ne kadar

Belli ki arkadaş bu konuda fikir sahibi değil, tecrübesi yok ve iyi niyetle bir soru sormuş. Neden 1-2 cümle ile bilgi vermek yerine hemen ti'ye alıp ordan oraya savuruyoruz? Herkes herşeyi bilmek zorunda değil. Öğrenmek istediği şeyi burada sormayacaksa nerde soracak? Önemli olan iyi niyet...
  4. Erkal COŞKUN

Özgeçmiş Çalışması

E sen bu durumda GRAFİK MÜHENDİSİ oluyosun, bize nal toplatırsın :) Orası şöyle burası böyle demeyeceğim, olmuş işte. Önemli olan iş verenin beğenmesi zaten. Onların gözüyle de bakarsak oldukça değişik ve estetik olmuş. Ben GRAFİK MÜHENDİSİ CV'siyim diyor :)
  5. Erkal COŞKUN

...Bıdı Bıdı...

Ne demek efenim, buyrun... Kahve de sıcaktı daha :) Dinliyorum.
  6. Erkal COŞKUN

...Bıdı Bıdı...

Teşekkür ederim, bak gaza geldim :D
  7. Erkal COŞKUN

...Bıdı Bıdı...

Yoo valla oturuyorum ayakta değilim :P Bir işi bitirmeye çalışıyorum, gözlerim kapandı, el yordamıyla yapıyorum, bakalım nasıl bir şey çıkacak :D
  8. Erkal COŞKUN

...Bıdı Bıdı...

Sanırım :)
  9. Erkal COŞKUN

A4 Çift yönlü broşür

Öncelikle lacivert ya da mavi tonu sevmedim hiç. Mümkünse kırmızı, turuncu, kahve rengi belki bej gibi renkleri tercih et. Bazen koyu yeşilde ağır ve şık durabilir doğru kullanılırsa. Yemek görsellerinin etrafındaki kat kat çerçevelerden de kurtul, kare içine hapsetme, özgür bırak :) Böyle çok...
  10. Erkal COŞKUN

...Bıdı Bıdı...

Ben de hırçın iş dalgaları arasında boğuşuyorum. Ufukta ne kara görünüyor, ne bir tekne :)
  11. Erkal COŞKUN

yerel bir gazete için nasıl bir tasarım?

Ön sayfa için metinler biraz fazla gibi geldi bana. Elinize sağlık.
  12. Erkal COŞKUN

Başarılı bir reklam çalışması

@Hümeyra Can Ya da şöyle diyebiliriz :) Bazen kaşınmakta fayda var... :)
  13. Erkal COŞKUN

"Emre ÇETİNER" Realistik Karikatür Çalışması...

Yine harika bir çalışma. Elinize sağlık. Yüzünüz sizi hep güldürgeç'sin...:)
  14. Erkal COŞKUN

Elıf Ahşap

İsimi en üste bant içine değilde adresin üst kısmına yazarsanız, cep telefonunuda diğer telefonların altına... Daha doğru olur. Logonun üstüne genelde başka bir şey konulmaz. Alanı daraltılmaz. Font seçimide daha iyi olabilirdi.
  15. Erkal COŞKUN

Kentsel Dönüşüm

Birincisi kentsel dönüşümle çokta bağlantı kuramadım. İkincisi dekupelerde hata var, zaten söylemişsiniz. Sonra o binalar oturmamış dünya üzerine, düştü düşecek. Perspektifleri uymamış birbirlerine. Bunlara dikkat ederek yeniden çalışırsanız eminim göze daha hoş gelen bir çalışma çıkacaktır...
  16. Erkal COŞKUN

Freelance Grafiker arıyoruz

@ankelm98 Bakın şimdi olmadı. İşi zamanında, hatasız teslim edecek, iş ahlakına sahip arkadaşlar arıyorsunuz. Bir yandan da biz işvereniz istediğimiz üslubu kullanırız diyorsunuz. Bu hakkı nereden alıyorsunuz? Siz iş verip para kazandırıyorsanız, iş verdiklerinizde size kazandırıyor. Çok...
  17. Erkal COŞKUN

Indesign hakkında yardım

Hiç test çalışması yapmadım, bu konuda çalışan arkadaşlar varsa daha sağlıklı bir cevap vereceklerdir. Neticede her iki yöntem de kullanılabilir diye düşünüyorum. Birazda kendi tarzınızı, çalışma şeklininizi ve tekniğinizi zaman içinde kolayınıza geleni, sağlıklı olanı tespit ederek siz...
  18. Erkal COŞKUN

Indesign hakkında yardım

@ebru_rst Her program kolaydır... Yeterki onu sev, okşa, üstüne düş... sen ona ilgi gösterir, istediklerini verirsen o da sana fazlasıyla karşılık verir :) Hadi kolay gelsin.
  19. Erkal COŞKUN

Indesign hakkında yardım

Bu konuda en iyi isimlerden birisi seminerlerine de katıldığım Ceyhun Akgün'dür. Onun video dersleri var, bende tamamen oradan öğrendim. Linkten inceleyebilirsiniz. İndesign dersleri link
  20. Erkal COŞKUN

Otel Tanıtım Broşürü

@sarkur Haklısınız. Zaten bazı şeyler hoşumuza gitmediği için metalik gümüş yerine bakır-altın yaldız arası metalik bir renkte basıldı kapaklar. Fotoğraf tonlarıyla gayet uyumlu oldu.
Yukarı Alt