Arama sonuçları

1. Erkal COŞKUN

Canı sıkılanlara, saçmalamak isteyenlere :)

İyi eğlenceler... :)
  2. Erkal COŞKUN

@Aslı SAYILIR Kafayı boşaltmak için bire bir :) Keyifli saçmalamalar :)
  3. Erkal COŞKUN

Hem gereksiz ve faydasız bulup hem de dakikalarca kurcalamaktan vazgeçemeyeceğiniz, merak edeceğiniz bir site :) Sayfada ne mi yazıyor? BENİ FAYDASIZ BAŞKA BİR SİTEYE YÖNLENDİR :) Her seferinde gerçekten de gereksiz, amaçsız bir siteye yönlendiriyor :) Haydi tıklayalım, kafa...
  4. Erkal COŞKUN

indesign'da kesim payı kaldırma

File / Document Setup penceresinde Bleed bölümü var. Sağındaki kilidi açıp Inside değerini sıfırlayın. Bleed değerini göremiyorsanız pencerede More Options butonuna tıklayınız.
  5. Erkal COŞKUN

Portföyüm'den bir kaç kare...

Oldukça başarılı çalışmalar. Belliki 3D Max ile aranızdan su sızmıyor. Elinize sağlık.
  6. Erkal COŞKUN

Kendi Logom

Eline sağlık, içine sinerek kullandığın sürece sorun yok :) Bakınca aklıma geldi ve eklemeden edemedim :)
  7. Erkal COŞKUN

Ersoz mobilya 8 sayfalık katalog calısması - Kapak

Açıkçası iç sayfaları, iç sayfalarla kapağın uyumunu görmeden ne yorum yapmak, ne de fikir vermek kolay olur. Bu bir uyum meselesi, Bu haliyle belki tamamdır, belkide iç sayfalara göre fazlaca sırıtıyordur. O zaman diyeceksen eğer, önce kapağı yaptım, iç sayfaları buna göre yapacağım. OLMAZ...
  8. Erkal COŞKUN

Selamlar arkadaşlar..

Ayağınız forumda 3D Max'e takılmasa bizi farkemeyecektiniz yani :) Hoş geldiniz o zaman....
  9. Erkal COŞKUN

Brandday.net Jüri değerlendirmesi

@Hasan YILDIZ Dün İstanbul Valiliği açıklama yaptı duymadınız sanırım. Anaokulları, kreşler, ilk ve orta dereceli okullar ile jüri üyelerine kar tatili... :)
  10. Erkal COŞKUN

Günün Sözü

Şöyle devam edelim o zaman :) Sokrates evlilik hakkıında soru soran bir öğrencisine şöyle der; "Kesinlikle evlen, karın iyiyse mutlu, kötüyse filozof olursun"...
  11. Erkal COŞKUN

Ersoz mobilya 8 sayfalık katalog calısması - Kapak

Diğer sayfalarda olsaydı bir fikir beyan edebilirdik...
  12. Erkal COŞKUN

Günün Sözü

Eskidenmiş o dağı delip su getirmeler. Şimdi mutfaktan su getireni bulursan, kaçırma, evlen!
  13. Erkal COŞKUN

Bunu Nasıl Yaparım ? ( Yardım İsteği )

Sanırım böyle bir şey... Toggle...
  14. Erkal COŞKUN

...Bıdı Bıdı...

Çok geçmiş olsun Aslı hanım....
  15. Erkal COŞKUN

EXIF bilgilerini Hakkında.

@muratz Umarım benim mesajıma istinaden dökülmüş bir iç değildir bu... Çünkü ne alınacak, ne kırılacak bir şey yazmadım. Kulp şöyle dursun... Sadece küçük bir uyarı idi, soruya tam karşılık bir cevap olabilsin diye. Yoksa sizin yazdığınız bilgilerde elbette birilerinin mutlak işine yarar.
  16. Erkal COŞKUN

bulut piliç (logo)

Elinize sağlık. Öncelikle ben olsam piliç için maviyi tercih etmezdim. Keisnlikle turuncu ya da kırmızı olurdu. Mavi soğuk kalmış. Pilicin kafa ve gövdesi biraz kopuk gibi geldi, bir iki ufak rötuşla halledilebilir. Font konusuna gelince de sevmedim :) Yine esnek ama biraz daha yumuşak hatları...
  17. Erkal COŞKUN

Grafikerler tanışma ve kaynaşma alanı :)

Ben bu konuda çok eşliliği savunanlardanım :)
  18. Erkal COŞKUN

Bu gün kendinizi nasıl hissediyorsunuz ?

@N.FARUKOĞLU Kavuşmak istersin, kavuşamazsın. Birlikte olmak istersin, olamazsın. Seni görsün, sevsin istersin, beceremezsin. İşte böyle olunca AŞK olur. Ne zaman bu olmayanlar olursa o zaman AŞK biter...
  19. Erkal COŞKUN

Grafikerler tanışma ve kaynaşma alanı :)

Allah bir masada kocatsın inşallah :) Ama arada sırada sizi başka programlarla flört ederken görüyorum, eşiniz duymasın :)
  20. Erkal COŞKUN

firma için logo

erkalcoskun@gmail.com adresine detayları bildirirseniz görüşelim. Portfolyom profilimde...
Yukarı Alt