Hem gereksiz ve faydasız bulup hem de dakikalarca kurcalamaktan vazgeçemeyeceğiniz, merak edeceğiniz bir site :)
Sayfada ne mi yazıyor?
BENİ FAYDASIZ BAŞKA BİR SİTEYE YÖNLENDİR :)
Her seferinde gerçekten de gereksiz, amaçsız bir siteye yönlendiriyor :)
Haydi tıklayalım, kafa...
Açıkçası iç sayfaları, iç sayfalarla kapağın uyumunu görmeden ne yorum yapmak, ne de fikir vermek kolay olur.
Bu bir uyum meselesi, Bu haliyle belki tamamdır, belkide iç sayfalara göre fazlaca sırıtıyordur.
O zaman diyeceksen eğer, önce kapağı yaptım, iç sayfaları buna göre yapacağım.
OLMAZ...
@Hasan YILDIZ
Dün İstanbul Valiliği açıklama yaptı duymadınız sanırım. Anaokulları, kreşler, ilk ve orta dereceli okullar ile jüri üyelerine kar tatili... :)
Şöyle devam edelim o zaman :)
Sokrates evlilik hakkıında soru soran bir öğrencisine şöyle der;
"Kesinlikle evlen, karın iyiyse mutlu, kötüyse filozof olursun"...
@muratz
Umarım benim mesajıma istinaden dökülmüş bir iç değildir bu...
Çünkü ne alınacak, ne kırılacak bir şey yazmadım. Kulp şöyle dursun...
Sadece küçük bir uyarı idi, soruya tam karşılık bir cevap olabilsin diye.
Yoksa sizin yazdığınız bilgilerde elbette birilerinin mutlak işine yarar.
Elinize sağlık. Öncelikle ben olsam piliç için maviyi tercih etmezdim. Keisnlikle turuncu ya da kırmızı olurdu. Mavi soğuk kalmış. Pilicin kafa ve gövdesi biraz kopuk gibi geldi, bir iki ufak rötuşla halledilebilir. Font konusuna gelince de sevmedim :) Yine esnek ama biraz daha yumuşak hatları...
@N.FARUKOĞLU
Kavuşmak istersin, kavuşamazsın. Birlikte olmak istersin, olamazsın. Seni görsün, sevsin istersin, beceremezsin. İşte böyle olunca AŞK olur. Ne zaman bu olmayanlar olursa o zaman AŞK biter...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.