Arama sonuçları

1. Erkal COŞKUN

...Bıdı Bıdı...

Seneye görümek üzere arkadaşlar, herkesin yeni yılı şimdiden kutlu olsun.... :)
  2. Erkal COŞKUN

...Bıdı Bıdı...

Benimde bitti. Napcaz? :)
  3. Erkal COŞKUN

300 ve 72 dpi hakkında

Kabaca şöyle diyebiliriz; ofset baskı tekniği ile basılacak işlerde 300 dpi gereklidir. Dış cephe, araç giydirme vs gibi işlerde minimum 72 gereklidir. (Bazende baskı yapan firmalar 96-100-150 dpi olarakta talep etmektedir, en iyisi oralar ile görüşüp çalışmayı o şekilde hazırlamaktır.) Eğer...
  4. Erkal COŞKUN

Mutlu Yıllar Grafikerler.org

Bende herkese, 2012'de gerçekleşmediği hayallerine kavuşabileceği, sevdiklerinden ayrılmayacağı ve hiç ummadığı bir yerden çok çok iyi bir haber alacağı bir yıl dilerim...
  5. Erkal COŞKUN

Corel'de magnet

Dış kontur çizgisi yani (siyah olan) hatalı çizilmiş. Amatör olabilirsiniz ama bazı şeyleri görüyor olabilmelisiniz. Çalışmaya uygun şekilde yeniden daha itinalı ve her bölge de eşit mesafeli bir dış hat çizmelisiniz.
  6. Erkal COŞKUN

...Bıdı Bıdı...

Cümleten iyi akşamlar arkadaşlar, yüzünüzden tebessüm eksik olmasın :)
  7. Erkal COŞKUN

...Bıdı Bıdı...

Bu iş tamamdır :D
  8. Erkal COŞKUN

...Bıdı Bıdı...

Şüphe ne kelime. Asıl ben tessüf ederim. Ana kraliçe olaraktan kovan sizden sorulur. Yılbaşında konuklardan da bir parmak balı esirgemeyeceğinizi biliyoruz.
  9. Erkal COŞKUN

...Bıdı Bıdı...

Artık içimiz rahat. İlgi alaka tamam :)
  10. Erkal COŞKUN

...Bıdı Bıdı...

Aslı hanım burda, forumu o gece kendisine emanet edeceğiz zaten :) İkramiye çıkmazsa ismail ve ben de bi ara uğrarız ikramınız olursa :D
  11. Erkal COŞKUN

3000 TL Ödüllü Hakkari Üniversitesi Logo Tasarımı Yarışması

Yeni yarışmamız hayırlı olsun, şimdiden tüm katılımcılara başarılar ve şaibesiz bir sonuç dilerim...
  12. Erkal COŞKUN

...Bıdı Bıdı...

Tavsiyem şu olur. Foruma gireceksen eğer, vektörel kadehler var, onlardan dilediğin kadar iç, hiç bişi olmaz :D Bulamazsan link atarız :D Hatta eşlike deriz.
  13. Erkal COŞKUN

...Bıdı Bıdı...

Geçen sene de çok umutlanmıştım ama bir numarayla amortiyi kaçırmıştım :):)
  14. Erkal COŞKUN

...Bıdı Bıdı...

İkramiye çeyrek bilete çıkacak, bencillik yok. Size, bana, aslı hanıma ve ismaile :)
  15. Erkal COŞKUN

...Bıdı Bıdı...

Evettt salt çoğunluk sağlandığına göre evdeyiz dimi :)
  16. Erkal COŞKUN

...Bıdı Bıdı...

Aksilik... Mesela büyük ikramiye bana çıkarsa mecburen gece yarısından sonra bağıra çağıra sokaklara düşerim :D
  17. Erkal COŞKUN

Grafik tasarımcının evrimi :)

18. Erkal COŞKUN

...Bıdı Bıdı...

Bi aksilik olmazsa evet :)
  19. Erkal COŞKUN

...Bıdı Bıdı...

E mısır patlatın :D Patırtıdan kolay ne var :)
  20. Erkal COŞKUN

...Bıdı Bıdı...

Bana kalırsa yılbaşı gürültü patırtıdan uzak en iyi kös kös evde geçer zaten :D
Yukarı Alt