Arama sonuçları

1. Erkal COŞKUN

Kütük :)

Bundan sonra kızdığım birine asla "kütük" demem :D Epey değerli birşeymiş :)
  2. Erkal COŞKUN

EKON Kurumsal Çalışma

@elifcee Güzel yorumunuz için teşekkürler...
  3. Erkal COŞKUN

Şimdiden Noeliniz mübarek olsun arkadaşlar

Arkadaşlar, gereksiz mesajlar silinmiş zaten. Aynı şeyleri tekrarlayıp ortamı germenin kimseye bir faydası yok. Herkes düşüncesini belirtti. Kimse de diğerine ikna olacak gibi değil. Bence noktayı koymalısınız artık.
  4. Erkal COŞKUN

EKON Kurumsal Çalışma

@Demet YILDIZ @Aslı SAYILIR Teşekkür ederim güzel yorumlarınız için arkadaşlar... :)
  5. Erkal COŞKUN

Yardıma ihtiyacımız var...

Gerek telif konusunda sıkııntı yaşamamak, gerekse başka bir kurum ile pişti olmamak için çözümünüzün bu şekilde olmaması gerekir. İnternetten bulup kullanacağınız bir vektörel çizim belki işinizi görecektir ama bahsettiğim muhtemel sorunları da beraberinde getirebilecektir. Logo ihtiyacınız var...
  6. Erkal COŞKUN

EKON Kurumsal Çalışma

EKON Kauçuk firması için kurumsal kimlik çalışması... (Logoyu yıllar önce bir başka firmaya yapmıştım fakat elimde kalmıştı, kısmet bugüneymiş :) )
  7. Erkal COŞKUN

Atkı tasarımı yapmak istiyorum :) arkadaşlar lütfen yardımcı olun.

Atkınıza 2 numara şiş ve 3 çeşit renkli ip ile başlayabilirsiniz :) Böyle bir yardım isteğine zor cevap alırsınız. Bilmece gibi. Sadece atkı tasarımı demişsiniz. Lütfen biraz daha isteğiniz açıkça belirtin ki konuda bilgisi olan arkadaşlar cevaplasın...
  8. Erkal COŞKUN

...Bıdı Bıdı...

@Aslı SAYILIR Buda geçer buda geçer Alışmalısın alışmalısın alışmalısın Hemen karar verme sabret Buda geçer dayanmalısın dayanmalısın dayanmalısın Böyle kalmaz zamanla düzelir elbet Buda geçer arkadaş buna üzülme Yar başka bir gündür yarını bekler Buda geçer arkadaş sakın üzülme Buda geçer...
  9. Erkal COŞKUN

...Bıdı Bıdı...

@Aslı SAYILIR Bak dinle, sözleri iyi gelecek :D :D :D
  10. Erkal COŞKUN

Tasarımcının Çilesi....

“Dünyada her yıl milyonlarca tasarımcı işlerine karışılması yüzünden mesleklerini bırakıp başka işlerle uğraşıyor. Yaratılan tasarımlar yaratıcılıktan çok uzak oluyor" Gerçekten de ne çok karışanımız var :) İzleyelim ve tebessüm edelim :)
  11. Erkal COŞKUN

...Bıdı Bıdı...

Eeee daha daha nasılsınız arkadaşlar :)
  12. Erkal COŞKUN

Epinon - Tüy Dökücü Krem Kutu Tasarımı

@maxiday Yorumunuz için teşekkür ederim. Fimanın beklentisi doğrultusunda bir çalışma yapıldı ve iş basıldı. Akabindeki çalışmalarda bu tür görüşleri elbette dikkate alırız.
  13. Erkal COŞKUN

Basit ama yaratıcı tasarım uygulamaları...

Keyifli seyirler...
  14. Erkal COŞKUN

Harika 3D İllüzyon Çizimler...

@İsmail ÇOBAN Keifli seyirler...
  15. Erkal COŞKUN

Tahsilat Makbuzu Deneme Çalışması

Biraz eski tarz olmuş çalışma. Fikir vermesi açısından kendi yaptığım bir formatı ekliyorum. Bu tarz biraz daha modern çalışabilirsin.
  16. Erkal COŞKUN

Kitap kapağı tasarımı.

@İsmail ÇOBAN Hala Bilecik'in etiksindesin İsmail, 2'deki fontu 2 ye uyarlamış zaten :)
  17. Erkal COŞKUN

1500 TL Ödüllü Brandday.net Kurumsal Kimlik ve Logo Yarışması

Gerçekten ben de merak etmeye başladım. Sayın yetkili arkadaşlar, nedir bu durumun açıklaması acaba?
  18. Erkal COŞKUN

Hafızalı Tel :) - İlginç gösteri

Aşağıdaki videoda izleyeceğiniz gösteride kullanılan tel, nition hafızalı tel adı verilen özel bir tel. Telde özgün şeklini hatırlayan bir alaşım bulunuyor, tele sıcakken istediğiniz formu verebiliyorsunuz fakat soğuduğu an özgün formuna kusursuz olarak geri dönüyor. İlginç...
  19. Erkal COŞKUN

Harika 3D İllüzyon Çizimler...

20. Erkal COŞKUN

lütfen yardım kapakta pixel sorunu

Erkan Bey'in de dediği gibi maile eklemeden önceki ve maile ekledikten sonra görünen jgeg'leri yüklerseniz yorum yapabilir, yol gösterebiliriz...
Yukarı Alt