Arama sonuçları

1. Erkal COŞKUN

Dünyanın en gereksiz adamı :)

2. Erkal COŞKUN

...Bıdı Bıdı...

Buradan size geçmiş olsun dileklerimi, TTNet'e de bir aduket gönderiyorum:) Dilerim tez zamanda kavuşursunuz sinyalinize...
  3. Erkal COŞKUN

...Bıdı Bıdı...

Ortalık pek bi sakin bugün :)
  4. Erkal COŞKUN

Bir okul Logosu ;) İlk Logo Çalışmam Kurumsal

Ben baktım şöyle, ne kötü diyebildim, ne çok iyi. :) Okul için yeterli sanırım. eline sağlık.
  5. Erkal COŞKUN

Yüksek Kalite Arka Plan Stockları

@sukom Dosyalar kaldırılmış, linkler boş, o yüzden indiremiyorsunuz.
  6. Erkal COŞKUN

Erkay İnşaat Çanta

Eline sağlık. Evleri satarken kullanıyorlarsa çantayı, pek 155 m2 değil gibi geldi bana. Sığmaz çantaya :):) Güzel olmuş.
  7. Erkal COŞKUN

Kıyamet..

Bazı insanların mistizme olan eğilimleri, bazıların eğlenceye, bazılarının da ticarete düşkünlüğü olunca ortaya arada sırada böyle hayali gerçeklik taşıyan durumlar çıkabiliyor. Bu tür durumları seven insan tipleri oldukça fazla. Bazıları ruhunu beslerken bazıları da cebini dolduruyor. Ama o...
  8. Erkal COŞKUN

1500 TL Ödüllü Brandday.net Kurumsal Kimlik ve Logo Yarışması

Aldığım duyuma göre seçici kurul bi ihtimal kıyamet gece yarısına kadar kopar da ödül vermekten kurtuluruz diye erteliyormuş :):) Şaka bir yana İstanbul'da hava şartları gerçektende olumsuz. Arada Grafikerler.org olduğu için bir art niyet olduğunu düşünmüyorum. en kısa sürede sonuç açıklanacaktır.
  9. Erkal COŞKUN

Logo tasarımında en sık yapılan 10 hata...

Sayın booO, hepimiz bu forumda iyi niyetle bulunuyoruz. Amacımız bildiklerimizi öğretmek, bilmediklerimizi öğrenmek. Ve aynı zamanda grafik tasarım dünyasında neler olup bitiryor, kim ne yapıyor haberdar olmak. Bazende işi uygun başlıklarda gırgıra vurup eğleniyor, günün stresini atıyoruz...
  10. Erkal COŞKUN

Kıyamet..

:) Şirince'ye gitsek yağışa yakalanacakmışız demekki, şemsiyede fayda etmezdi, ucuz yırrtık :)
  11. Erkal COŞKUN

Kıyamet..

Şirince muhtarı, mayaların torunuymuş diye duyduydum :) Köye bi hareket, bi aksiyon gelsin diye çıkartmış bu mevzuyu :)
  12. Erkal COŞKUN

Kıyamet geçti diye sevinmiştim ama bana yapıştı sanırım, henüz savamadım :D
  13. Erkal COŞKUN

Sayın booO... Böyle yalan yanlış bilgilerle dolu bir konu açıp hem zihninizi bulandırdığım, hem de vaktinizi çaldığım için özür dilerim. Umarım forum yetkilileri bu durum farkına varır, en kısa sürede bu gereksiz konuyu siler, beni de forumdan uzaklaştırılar !!!! İyi forumlar dilerim.
  14. Erkal COŞKUN

Kıyamet..

Cümleten geçmiş olsun arkadaşlar, saat 13:12 iitibariyle kıyameti savuşturduk. Biz yırttık, bir sonraki nesile bol şans, sizlere de kazasız belasız bir ömür dilerim :)
  15. Erkal COŞKUN

Sadece renge önem vermek derken, soldaki sarı turuncu halkalı logoda renkler düşünülerek çalışılmış sadece ama renksiz bir uygulamada detaylar kaybolmuş, ifade değişmiş. Sağdaki logoda ise hem renkler, hemde diğer unsurlar (daireler arası boşluk vs..) göz önüne alınarak uygulama yapılmış ve tek...
  16. Erkal COŞKUN

@boo0 Korkarım ki siz anlatılmak istenileni tam anlamıyor ve dar bir pencereden bakıyorsunuz. Japonya bayrağı örneğiyle o konunun ne alakası var?
  17. Erkal COŞKUN

@boo0 Peki :) İyi forumlar...
  18. Erkal COŞKUN

@boo0 :) Bende tam onu diyorum. Parmak izi logo çalışmayın, yanlıştır demiyorki. Anlatmak istediği sizin söylediğiniz zaten. Yeterli boşluk ve espas vs olsaydı zaten o logoyu örnek diye koymazlardı buraya. Bu logonun konulmasının amacını zaten siz kendiniz desteklediniz. Fazlaca detay var ve...
  19. Erkal COŞKUN

@boo0 Peki o halde, bahseetiğiniz parmak izi logosu görsel açıdan size hitap ediyor ve çok beğeniyorsunuz. Ben ise logonun küçük uygulamalarında detayların kaybolacağını, varak, kabartma vs uygulamalarda da küçük detaylardan dolayı fazlaca sıkıntı yaratacağını düşünüyorum. Örneğin bulun duğu...
Yukarı Alt