Arama sonuçları

1. Erkal COŞKUN

Günün Sözü...

Üstat söylemiş... Budur... Teşekkürler Aslı Hanım...
  2. Erkal COŞKUN

2 farklı konuda 5 logo çalışmam

Hepsi de hoş olmuş ama 3 ve 4 tamamdır Hasan... :) Eline sağlık.
  3. Erkal COŞKUN

photoshop motosiklet yanında adam kostüm indir

Adamın ayakları da yere bassaymış iyiymiş :)
  4. Erkal COŞKUN

Şaşı Göz Düzenleme

Filter / Liquify... Bu araç bu tür durumlarda genellikle başarılıdır, genelde manken rötuşlarında kalça, basen, bel, çene, gerdan vs. düzeltmelerinde çok kullanılır. Gözlerde de ben zaman zaman kullanırım. Bir iki denemeden sonra çözersiniz. Fırça boyutunu dikkatli seçmeniz gereklidir yalnız...
  5. Erkal COŞKUN

Gördüğünüz en ilginç rüya...

Arkadaşlar, bir konudan esinlenerek böyle bir başlık açmak istedim. İlginç olacağını düşündüm ve kimlerde ne cevherler var, kimlerin bilinç altı ne oyunlar çeviriyor görelim :) Belki rüyadan anlayıp yorumlayanlar da çıkar... Ben en ilginç rüyalarımdan birisini anlatarak başlayayım :)...
  6. Erkal COŞKUN

çalışma dosyamda yazılar ve başlıklar görünmüyor..

@jennifer Bu çözüm anlık ve geçici bir çözüm, aynı sorunu diğer çalışmalarınızda da tekrar tekrar yaşamamak için Kürşat Bey'in bahseetiği yolu izlemeniz en doğrusu....
  7. Erkal COŞKUN

Corel DRAW ‘da Tasarımı Yapıp, İşi Baskıya Gönderirken Dikkat Edilecek Bir Kaç İpucu

Biz bu işi öğrenmeye çalışırken böyle kaynaklar yoktu. Kendi kendimize araştırıp, kurcalayıp deneme yanılma yaparak, her hatada azar yiyerek, uykularımız kaçarak, zaman zaman acaba neden kaynaklanıyor diye kafayı sıyırarak öğrendik... Şimdi bu platform sayesinde bilgiler hemen elimizin...
  8. Erkal COŞKUN

Epinon - Tüy Dökücü Krem Kutu Tasarımı

@Murat VARDAR Teşekkür ederim Murat VARDAR :)
  9. Erkal COŞKUN

@elifcee Aynı açıklamayı yapacağım malesef :) Unisex bir ürün olması nedeniyle salt bayan ya da erkek çağrışımı yapacak figürlerden kaçınmamız gerekti :)
  10. Erkal COŞKUN

Web Arayüz Tasarımlarım

Elinize sağlık, oldukça başarılı işler çıkartmışsınız...
  11. Erkal COŞKUN

@Hasan YILDIZ İlk başta ben pembe tasarladım fakat unisex bir ürün olacağından müşteri talebi bu şekildeydi :) Başka renk alternatifleride çok şık olabilir elbette. Teşekkürler.
  12. Erkal COŞKUN

13. Erkal COŞKUN

Temel Zemin Katalog Çalışması | Sedat Gül

Elinize sağlık, tertemiz bir çalışma daha...
  14. Erkal COŞKUN

Kurumsal Tasarım Yapabilecek İş Başı Banka Hesabına Para İsteyen Arkadaslar

@elifcee Hepimizin olması gereken "NORMAL" bu aslında... Bazen arkadaşlar heyecanlarını bastıramayabiliyorlar, napalım :) Yine de teşekkür ederim güzel sözleriniz için... :)
  15. Erkal COŞKUN

Sentinel Kutular (Yeni) | Sedat Gül

:) Kolay gelsin Sedat bey...
  16. Erkal COŞKUN

@Sedat Gül Erkan'da Erkal olacak Sedat Bey :)
  17. Erkal COŞKUN

Kurumsal Tasarım Yapabilecek İş Başı Banka Hesabına Para İsteyen Arkadaslar

Çok gereksiz bir tartışma ortamı yaratılmış ve seviyesiz sözler sarfedilmiş. Forum kurallarına aykırı bir ilan olsaydı zaten yöneticiler gerekeni yaparlardı. İlan sahibinin belki gerçekten geçerli sebepleri vardır. Firma ile ilgili güvenceyi bir ilanın içeriğinden çok, daha sonrasında...
  18. Erkal COŞKUN

Teknology değilde Technology olması gerekirdi. Kutuların bazı yüzlerinde WINDOWS, WINDIWS olarak kalmış. Bunların dışında gayet başarılı, amaca uygun, temiz bir çalışma olmuş, elinize sağlık.
  19. Erkal COŞKUN

...Bıdı Bıdı...

Karlı bi Ankara sabahından herkese günaydın....
  20. Erkal COŞKUN

Hazır resim arşivleri

Sanırım bahsettiğiniz şey stock image siteleri. Bunlar genellikle ücretli (telif hakkı) satış yapan sitelerdir ama bazen işimizi görecek materyalleri barındıran ücretsiz sitelerde vardır. Bu sitelerde her türlü fotoğraf, vektörel çizimler, clip-art lar vs.. bulabilirsiniz. Örneğin bu sitelerin...
Yukarı Alt