Arama sonuçları

1. Erkal COŞKUN

Logo tasarımında en sık yapılan 10 hata...

@boo0 Bu konu zaten kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Logo örneklerini ben seçmedim. Örneklere takılmayın, anlatılmak istenilen önemli. Yoksa bahse konu maddelere yüzlerce, hatta binlerce örnek verilebilir, her örneğede farklı tepkiler eleştiriler gelebilir. Neticede grafik tasarımın...
  2. Erkal COŞKUN

Şimdi burada bahse konu durum bir logonun popülerliği mi, yoksa ne kadar başarılı bir logo olduğu mu? İkisi ayrı şeyler. Mercedes logosunu Ostim'de bir firmaya tasarlasaydı birisi, kaç kişi bilirdi ki... Elbetteki bir logonun ürünle, sloganla, firma konseptiyle ya da hedef kitleyle örtüşmesi...
  3. Erkal COŞKUN

@Erkan Nehir Aynı şeyi yazıyordum dolaylı yoldan, okuyunca sildim. Benden çok yaşayacaksın :) Aynen katılıyorum.
  4. Erkal COŞKUN

@boo0 Şans derken ilham perisini mi kastettiniz? :)
  5. Erkal COŞKUN

Manipülasyon Değil Çizimdir...

Office Güldürgeç, bakk giitttt ! Ne yaptın böyle... :) Harika olmuş, kıskandım :) elinize, gözünüze sağlık.
  6. Erkal COŞKUN

Grafik tasarım - Freelance grafıker aranıyor

@ek1985 Mesleki hayatınızda başarılar dilerim, yolunuz açık olsun !
  7. Erkal COŞKUN

@ek1985 Çok saçma ve dar bir kalıba sığdırmışsınız açıklamanızı. O zaman sizin bakış açınızla diyebiliriz ki, bütün öğrenci grafikerler(!), hali hazırda iş yapan tecrübeli ve profesyonel grafikerden iyidir ve onlara taş çıkartır. Her meslekte olduğu gibi elbette bu meslekte de her yaştan insan...
  8. Erkal COŞKUN

1500 TL Ödüllü Brandday.net Kurumsal Kimlik ve Logo Yarışması

Bugün açıklanıyormu acaba? Gecikme olacakmı yoksa?
  9. Erkal COŞKUN

Illustrator'den Corel'e aktarma

Her ikisi de vektörel tabanlı bir program. Elbette aralarında dosya aktarımız mümkün. Illustratör her ne kadar Cdr dosyalarını açamasa da Corel .ai - .eps ve pdf gibi uzantılı dosyaları gayet başarılı bir şekilde açmakta. Şahsen kendi tecrübelerimde bazı durumlarda ai den Corel Draw'a dosya...
  10. Erkal COŞKUN

Öğrenci grafiker... Neden öğrenci? Henüz öğrenciyse grafiker diyebilirmiyiz ? Tecrübeli stajer eleman aramak gibi... Öğrenciden Cv...
  11. Erkal COŞKUN

Bıçak (kesim kalıbı), bıçak izi, bıçak terimleri hakkında bilgiler...

BIÇAK NEDİR? Bıçak, ambalaj ya da kutuların kesilmesi, perforaj veya pilyaj atılması için sunta bir levha üzerinde bulunan kesici parçaların kartona veya kağıda preslenerek kesilmesini sağlayan bir araçtır. Bıçak izi ise bu bıçakların kesim sırasındaki sınırlarını belirleyen çizimdir. Bu...
  12. Erkal COŞKUN

Epinon - Tüy Dökücü Krem Kutu Tasarımı

@İsmail ÇOBAN Ambians olsun dedik :) Teşekkürler...
  13. Erkal COŞKUN

Hayat Bana ..... öğretti ?

Hayat bana tembellik yaptı pek bişey öğretmedi, ben kendim öğrendim hep... :)
  14. Erkal COŞKUN

Zigana Z6 Turbo otomobil Tasarımım

3D max'tan pek anlamam ama birazcıkd aha gerçelik hssi verilebilirmiş, tabi mümkünse bu. Onun dışında epey emek vermişsiniz, elinize sağlık.
  15. Erkal COŞKUN

Corel'den Photoshopa aktarma

Corel Draw da çalışmanızı yaparken object manager penceresini açıp sonradan müdahale etmek istediğiniz her objeyi yeni layer oluşturup ( object manager penceresinde sol altta yada sağ üste option sekmesine klik, new layer) bu objeleri ayrı ayrı layer lara taşıyıp sonrada export edeceksiniz...
  16. Erkal COŞKUN

Gördüğünüz en ilginç rüya...

Ben rüyamda, rüyamda gördüğüm bir rüyayı notere onaylatsam, o geçerli olurmu acaba?
  17. Erkal COŞKUN

3 vakte kadar Muhtar Kent sana iş teklifi yapacak :D
  18. Erkal COŞKUN

Şu An Kapı Çalsa Kimin Gelmesini İsterdin?

Kapı çalsa, yaz gelse :)
  19. Erkal COŞKUN

Ve çok ilginç bir rüya daha anlatacağım. Sanırım ortaokuıl zamanlarıydı. Bir gece rüyamda savaştayım. İstanbulda. Fatih Sultan Mehmet ile at sırtında İStanbul'un fethine çıkmışız. İşte her taraf toz dumani top sesleri... Kadırgalar, karadan denize indirilen gemiler, halatlar filan herşey var...
Yukarı Alt