Arama sonuçları

1. Erkal COŞKUN

Kafe kartvizit

Adres bilgilerini alta almanız, marka ve isim/ünvanı ortalamanız daha mantıklı olacaktır. Farklı birşeyler yapmak, ters birşeyler yapmak anlamına gelmemeli...
  2. Erkal COŞKUN

Piktogram Nedir / Sık Kullanılan Ambalaj Piktogramları

@Emre DEMİRCİ @Aslı SAYILIR Faydalı olması dileğiyle arkadaşlar...
  3. Erkal COŞKUN

Brand Day 2 / Demet YILDIZ

Başarılar :)
  4. Erkal COŞKUN

Piktogram Nedir / Sık Kullanılan Ambalaj Piktogramları

Piktogram sözcüğü Latince “pictus” ve “gram” sözcüklerinden türetilmiş bir sözcük olup, dilimizdeki karşılığı yazısız resim'dir... Piktogram ya da piktograf bir eşyayı, bir objeyi, bir yeri, bir işleyişi, bir kavramı resmetme yoluyla temsil eden semboldür.Bu sembollere dayalı yazı sistemine...
  5. Erkal COŞKUN

Katalog tasarımı

Ah şu kelimeler :) Ben de aynı fikirdeyim, beynin içinden fırlamış hissini dağınık koyarak daha pekiştirebilirsiniz. Onun dışında harika olmuş, tonlar, boş alanlar.. Temiz, dengeli... Elinize sağlık. ...... Beyin deyince bir mizah kitabında okumuştum, dışardan ilkokulu bitirme sınavından bir...
  6. Erkal COŞKUN

Photoshop'ta fotoğraf rötuşu (öncesi ve sonrası)

@nuriQocca Evet, kesinlikle öyle, yeri geliyor bina, yeri geliyor bir araba... Yorum için teşekkürler.
  7. Erkal COŞKUN

...Bıdı Bıdı...

Herkese iyi akşamlar...
  8. Erkal COŞKUN

Kişisel Kartvizit Denemesi

Öyleyse hep birlikte bekliyoruz yeni çalışmaları... Şimdiden kolay gelsin.
  9. Erkal COŞKUN

@Demet YILDIZ O zaman şöyle yapalım. Bu çalışmayı unutun. Canınızın sıkkın olmadığı, gerçekten kendinize kartvizit tasarlamak istediğiniz bir zamanda bir kaç çalışma yapın, içinize sinen olursa paylaşın, hep beraber şekillendirelim :) Çünkü, eğer bu kartvizit başka bir sektöre ait olsaydı...
  10. Erkal COŞKUN

Bu çalışma için de benzer bir his oluştu. Henüz bitmemiş. Can sıkıntısından yaptığınız içindir belki. Deneme çalışması olmuş zaten, bastırmayı düşünecekseniz alternatif tasarımlar deneyin :) Kolay gelsin.
  11. Erkal COŞKUN

Photoshop'ta fotoğraf rötuşu (öncesi ve sonrası)

@İsmail ÇOBAN Teşekkür ederim yorumunuz için. @Demet YILDIZ Hile yok aslında, bitmiş hali ne olacaksa ben öyle yaptım :) O hurdalar, kalabalıklar kalkacak oralardan. Birtek gökyüzündeki bulutlar aynı olmaz heralde :) Teşekkürler yorum için :)
  12. Erkal COŞKUN

Mezunlar derneği

Açıkçası tam bitmemiş, deneme aşamasında bir çalışma gibi duruyor, illa bu format olacaksa erkek-bayan figürleri daha iyi kullanılabilir belki. Mezunlar derneği de biraz daha büyüyebilir. Gereğinden küçük kalmış. Bu çalışma üzerinden söyleyebileceklerim bunlar.
  13. Erkal COŞKUN

Mezunlar derneği

Açıkçası beni çok tatmin etmedi. Daha iyi çalışmalar çıkartılabilir.
  14. Erkal COŞKUN

kendim için yaptığım kart çalışması

Baskı sonrası ekranda görünen RGB tonlar gibi olmayacaktır. Koyu renk zeminlerde siyah yazı bence de sıkıntılı. Risk alırsınız. Fon seçimleriniz hala çok iyi değil.
Yukarı Alt