Arama sonuçları

1. Erkal COŞKUN

Corel draw çizimlerini autocad de açma

O şekilleri export etmeden önce ctrl+Q ile convert edip tekrar deneyin. Sanırım sorununuz çözülür.
  2. Erkal COŞKUN

Brandday - Erkal Coşkun 4.

Teşekkürler arkadaşlar...
  3. Erkal COŞKUN

Logo tasarımında en sık yapılan 10 hata...

@Erkan Nehir İşin acı tarafı bazen ikna kabiliyetine de gerek yok, sadece en uygun fiyatı vermek yeterli :)
  4. Erkal COŞKUN

Brandday - Erkal Coşkun 4.

A harfi içerisinde oluşan ok ile yükselme ve yükseltme, öne çıkartma vurgulanmıştır, slogan ile de bu desteklenmiştir.
  5. Erkal COŞKUN

Brandday.Net | Sedat Gül

Başarılar...
  6. Erkal COŞKUN

Photoshop'u daha hızlı kullanmak için ipuçları

Faydalı bilgiler... Teşekkürler.
  7. Erkal COŞKUN

@çatıCini Elbette katılıyorum. Tasarımcının bu işten anlaması ve konusunda profesyonel olması kadar logo talep edeninde bu işi bilene bırakması ve gereksiz dayatmalardan kaçınması gerekiyor. Zaten yazıda hepsine değinilmiş...
  8. Erkal COŞKUN

Günümüzde her türlü tüketimin hızla arttığı, rekabetin en üst seviyelere tırmandığı bir dünyada yaşıyoruz. Ve bu rekabette iş sahipleri her türlü fırsatı değerlendirerek öne çıkma uğraşındalar. Ve grafik tasarım da bu yarışın içinde önemli taşlardan birisi. Belki de en önemlisi. Bazı iş...
  9. Erkal COŞKUN

Finansal Danışmanlık Katalog Çalışması | Sedat Gül

@Sedat Gül Öyleyse durmak yok diyelim ve tasarım deryasında bir kulaç daha atalım... Keyifli çalışmalar Sedat bey :)
  10. Erkal COŞKUN

Lider Halı Kartvizit Çalışması

Logo konusunda yazdığım şeyler kartvizit içinde geçerli, solmuş bir havası var. Renklere dikkat! :) Kolay gelsin.
  11. Erkal COŞKUN

Lider Halı Logo Çalışması

Renkleri matlıktan kurtatır ve göz alıcı hale getiriseniz tamamdır :) Çalışmada böylemi yoksa jpegdemi sıkıntı var bilmiyorum ama özellikle bir halı logosunda renklerin daha canlı olması gerekir. Eğer pastel renkler kullanayım düşüncesi ile bu renkleri seçtiyseniz gözden geçirin derim.
  12. Erkal COŞKUN

Aslında şu anda yaptığım tereciye tere satmak gibi. Birazda zevklerin faklılığı durumu sanırım. Ama burada olma sebebimiz herşeye rağmen fikir almak, başkasınızn gözüyle görmek olduğu için bende kendimi tutamadım :) Ve naçizane anlatmak istediğimi ben de bir örnekle göstermek istedim...
  13. Erkal COŞKUN

Bence de temiz ve düzenli bir çalışma olmuş fakat ben de sayfa sayılarına takıldım, evet zaman zaman çalışmada espriler, oyunlar yapıyoruz, bazen bu dediğiniz gibi moda da olabiliyor :) Ama burada zaten çok koyu/kontrast bir renk kullanarak ve kutucuk içine alaraksayfa sayılarını ön plana...
  14. Erkal COŞKUN

merhaba arkadaşlar :-)

Hoş geldiniz. Burası bir hazine adası. Yeteri kadar dolaşır, neyi nerede bulacağınızı öğrenir ve kurcalarsanız emin olun aradıklarınızdan fazlasını bulacaksınız :) Şimdiden iyi forumlar...
  15. Erkal COŞKUN

Çalışmalarda Fotoğraf Netliği | Sedat Gül

Belki işine yarayan olabilir diyerek 2 farklı şekilde daha keskinlik vermeyi sağlayan yol paylaşayım; Birincisi yine filter menüsü altında other/custom. Diğeride yine filter/other/high pass. Burada high pass filtresini uygulamadan önce layeri çoğaltıyoruz ve üstteki layere bu filtreyi...
  16. Erkal COŞKUN

Google ın Türklere İsyanı

Bu tür haberler zaman zaman internette dolanır ve uyduranda sonunda buna inanır. Bu haberin iki boyutu var. Birincisi, Türkler bakımından istatistik boyutu. Bunun için müneccim olmaya yada derin istatistiklere de gerek yok. İnternet kullananları izleyin biraz, sağımızda solumuzda bir sürü...
  17. Erkal COŞKUN

Çalışmalarda Fotoğraf Netliği | Sedat Gül

Bu konuda çok haklısınız ve oldukça önemli bir konuya değinmişsiniz. Hatta bu durum sadece fotoğrafın keskinliği ile alakalı da değil. Fotoğraflarda en sık rastladığım hatalı durumlar şunlar; Karanlık/aydınlık: Bazı fotoğraflar çekilen ortam ışığı ve o anki makine ayarları nedeniyle karanlık...
  18. Erkal COŞKUN

İlk illüstrasyon çalışmam =)

İlk için hiçte fena değil...
  19. Erkal COŞKUN

sırt etiketi vektör

Vektör tamam ama, sırt etiketi nedirki?
  20. Erkal COŞKUN

Illustratorde hata

Dosyaya baktım, gerçekten bir gariplik var ve logoyu taşımak istediğimde büyük dosya taşınamıyor vs gibi uyarı veriyor. Ne yaptımsa olmadı, fazla müdehale edince efektler bozuluyor, fazla efekt var logoda. Kendimce tek çözümü şöyle buldum. Nasılsa iş vektörel, bu kadar büyük çalışmaya gerek yok...
Yukarı Alt