Arama sonuçları

1. Erkal COŞKUN

Photoshop'ta fotoğraf rötuşu (öncesi ve sonrası)

Bugün beni epeyce yoran ve sonunda biten rötuşu paylaşmak istedim. Öncesi ve sonrası...
  2. Erkal COŞKUN

Diş fırçası ile ...

İlginçmiş :) Sanırım o tablo asla çürümez :P Paylaşım için teşekkürler...
  3. Erkal COŞKUN

Broşür çalışması kapak

Gayet iyi olmuş, tonlar, boş alanlar vs... Sadece o "kalitenin son adresi" dedikten sonra tekrar "kalite" ibaresi fazla olmuş... Sadece "kalitenin son adresi"ni slogan olarak kullanıp, biraz daha diğer yazılardan ayırırsanız nasıl olur acaba? Elinize sağlık....
  4. Erkal COŞKUN

Bu bir grafikerler hikayesidir

Ve şaşkınlık içinde girdiği mağazanın kadın iç çamaşırı satan bir mağaza olduğunu farketti ... :D:D
  5. Erkal COŞKUN

Seçmece Karikatürler 2

Harikaydı hepsi de, yine güldürdün beni :) Teşekkürler...
  6. Erkal COŞKUN

Bayan Kuaförü - Logo + Kartvizit

Logodaki makas fazlaca uzatılmasa ve saç tasarımı da oraya yazılmasa çok başarılı bir logo olurdu. Kartvizit arkasındaki 3 adet boş kutucuk ne için acaba?
  7. Erkal COŞKUN

Hepsi bir arada...

@Aslı SAYILIR O halde işe yaramasına sevindim :)
  8. Erkal COŞKUN

Hepsi bir arada...

@Demet YILDIZ Faydalı olması dileğiyle :)
  9. Erkal COŞKUN

Hepsi bir arada...

Aslında bu linki paylaşmak için çokta uygun bir konu başlığı bulamadım. Çok ziyaret edilen bir başlık olduğu için buraya açmayı uygun gördüm. Benim sık sık kullandığım, içinde ücretli ve ücretsiz stok fotoğrafları, vektör, video, sound, ikonlar, font, logo vs... sitelerinin topluca bulunduğu...
  10. Erkal COŞKUN

Bu bir grafikerler hikayesidir

Mahcup bir ifadeyle gözlerini yere indirdi ve kısık bir sesle şey dedi. Şey...
  11. Erkal COŞKUN

CorelDRAW X5 ve X6 da overprint fill sıkıntısı

X6 için View menüsü altında Simulate Overprints seçeneğini iaşretlerseniz, verdiğiniz overprintlerin baskı sonrası halini görebilirsiniz. X5 için de aynı seçenek geçerli olmalı...(edit)
  12. Erkal COŞKUN

Geri Vites - Palio Tanıtımı

Süperdi :)
  13. Erkal COŞKUN

Seçmece Karikatürler 1

Akşam akşam iş yerinden sırıtarak çıkacağım sayende :) Teşekkürler....
  14. Erkal COŞKUN

1500 TL Ödüllü Brandday.net Kurumsal Kimlik ve Logo Yarışması

Eserlerin Teslimi başlığı altındaki bölümü dikkatlice tekrar okuyunuz, Buradan yazan kısma tıkladığınızda açılacaktır o sayfa...
  15. Erkal COŞKUN

Eşek Arısı :)

Bencede yorum resimden daha komik :D
  16. Erkal COŞKUN

Santraç turnuvası afiş denemesi

Demet hanım'a katılıyorum. Özellikle istenmedi ise eğer bir afiş için hiç ergonomik bir ölçü değil. Ve alt kısımdaki mavi kareli alan hoş olmamış, karelerle satranç zeminine atıfta bulunmuşsunuz ama göze hoş gelmiyor, başka bir çözüm üretmelisiniz bence...
  17. Erkal COŞKUN

Brandday_4 / Erkan Nehir

Başarılar...
  18. Erkal COŞKUN

...Bıdı Bıdı...

Benden de herkese mutlu bir hatanın ilk günü olması dileğiyle... Günaydın.
  19. Erkal COŞKUN

Facebook Kapak Fotoğrafım

Oldukça değişik, sıra dışı...
Yukarı Alt