Arama sonuçları

1. Erkal COŞKUN

Convert to bitmap Menü Açıklaması

Çalışma içerisindeki vektörel yada görselleri bulunduğu pozisyon ve ölçü içerisinde uygulanan efektler dahil bitmap formuna dönüştürmeye (cmyk, rgb, gray scale...) yarar. Convert Nedir? Dönüştürmektir.. Bitmap Nedir? Bilgisayar ekranında (display space) bir resmi görüntülemek için gereken...
  2. Erkal COŞKUN

Film Afisi Deneme

İlk başta göze batan bir tarafı gözükmüyor, ama öyle hayal gücü, hele de gelişik(!) bir hayal gücü etkisini ben hiç bir yerinde göremedim. Bu çalışmaya şöyle bir etiket takalım; kendisini geliştirmek isteyen birisinin iyi niyetle yaptığı bir çalışma :) Yolun açık olsun, eline sağlık...
  3. Erkal COŞKUN

Kaymakamlık Deneme Logo ??

Çalıştığınız logoyu 1x1 cm boyutlarında da renkli ve tek renk olarakta düşünün, hatta mümkünse çıktı alıp bakın... Okunabilirlik, detaylar kayboluyormu, tek renk uygulamada gayet net ve anlaşılırmı?
  4. Erkal COŞKUN

Minyatür Isı Logo Çalışması

Isı terimi ile turkuaz renk bir arada hiç ısınamamışlar :) Ve o font bence de acilen değişmeli... Daha düz bir font seçmelisiniz, mesela Dax, Dax Pro gibi....
  5. Erkal COŞKUN

Yeni Logom | Sedat Gül

Sedat Bey, diğer işlerinizi referans alarak sizin çok daha başarılı bir logo yapabileceğinizi biliyorum. Benim içime pek sinmedi...
  6. Erkal COŞKUN

mepar kurumsal çalışmaları

Ben de 1. çalışmayı direk olarak MEDAR şeklinde okudum, demekki algıda bir sıkıntı mevcut, belki biraz oynama ile bu giderilebilir. Mesela o kırmızı hat, P'nin üst yatay çizgisinin alt kısmına kadar uzayabilir.
  7. Erkal COŞKUN

inşaat firması logo tasarımı

Gayet başarılı duruyor, eline sağlık...
  8. Erkal COŞKUN

Freelancee grafiker aranıyor

Aşağıdaki linkten iletişime geçerseniz uzun soluklu bir çalışmaya merhaba deriz... https://www.grafikerler.org/freelance-is-arayanlar/39987-freelance-is-ariyorum-turkiye-geneli.html
  9. Erkal COŞKUN

Veribis Kartvizit | Sedat Gül

@zynp Bende aynı fikirdeyim, o bant kartvizit üzerinde logodan daha fazla bir değer kazanarak ön plana çıkmış, göze ilk çarpan olmuş. Ama yine tertemiz ve özenle çalışılmış. Elinize sağlık.
  10. Erkal COŞKUN

2 Kırım Broşür | Sedat Gül

@Aslı SAYILIR Ülkemizde çok kurumsallaşmamış, herkesin kendi işini yaptığı bir kısım dışinda aşağı yukarı her müşterinin içinde bir grafikerlik ateşi yanar. İsterki kendisi yön versin, kendi tercihlerini, yaratıcılığını (!) görsün, göstersin... Bazen içiniz içinizi yer ama ses çıkartamaz...
  11. Erkal COŞKUN

2 Kırım Broşür | Sedat Gül

Uyumlu renkler, temiz çalışma... Usta elinden çıktığı ortada. Ama nedense ben hep elips, daire gibi şekillerin içine hapsolmuş fotoğraflardan rahatsızlık duyuyorum, daraltıyor beni. Elbette duruma göre başka seçeneğimizde kalmamış olabiliyor, ama burada sanki biraz daha yerimiz varmış, ve...
  12. Erkal COŞKUN

flex pilates 250gr broşür

Estetik açıdan diğer arkadaşlara yer yer katılmakla beraber gözüme çarpan en büyük zaaf fontlar. Ön ve arka kapak diye tabir edebileceğimiz yerleri saydım sadece, yanlış saymadımsa 8 çeşit font kullanılmış, karmaşanın sebeplerinden biride bu... Bu konuya dikkat eder ve maximum 3'ü geçmezsen daha...
  13. Erkal COŞKUN

corell afiş çalışması

Corel Draw yaramaz ve haylaz çocuğunuz gibidir, arada böyle şeyler yapar, oda onun kusuru :) Hem kızar hem çabucak affeder, asla vazgeçemezsiniz :)
  14. Erkal COŞKUN

Kafasına 2 kere yıldırım düşen adam...

Dünyanın en şanssızı mı, en şanslısı mı? Çin'de yağmura yakalanmamak için hızlı hızlı evine gitmeye çalışan bu adamın kafasına yıldırım düştü. Şanssız adam kısa süreli bir baygınlıktan sonra ayağa kalkıyor ve yoluna devam edecekken ikinci kez kafasına yıldırım düşüyor ve yere yığılıyor. Yine...
  15. Erkal COŞKUN

Samuel Silva - Tükenmez kalem ( Ballpoint Pen) ile resim yapan adam...

1983 doğumlu Samuel Silva bunları tükenmez kalemle yapıyor Silva'nın resimleri sosyal medya platformlarında olay oldu. Zira Portekizli ressam bir modern çağa ayak uydurma denemesi olarak boya veya karakalem yerine tükenmez kalem kullanarak birbirinden muhteşem ve fotoğraf kalitesinde resimler...
  16. Erkal COŞKUN

Corel Draw X5 Zemin Rengi Değiştirme

Beni ters köşeye yatırdın. İlk mesajdan itibaren çalışmanın vektörel olduğunu var sayarsak diyerek devam ettim... Ama ses seda yok, tekeden süt sağdıracaksın bana anlaşılan. Baştan söylesen tiff diye ona göre yorumlar, yol yordam gösteririz... Çalışma tiff geliyor, psd kaydediyorsunuz ve corel...
  17. Erkal COŞKUN

corel drawda export ederken bır sıkıntı yasıyorum

Açıkçası bahsettiğiniz boyutlarda bir çalışma fazlaca büyük. Bende 300 dpi jpeg denedim sorun yok, gif alamadım makine kastı. Gif sorun değil, jpeg aldıktan sonra pshop ta da gif yaparız, ama bu boyuttaki bir çalışma ve kaç dapi export edeceğiniz önemli tabi... Aldığınız jpeg o şekilde bozuk...
  18. Erkal COŞKUN

Resme bakınca kolay gözüküyor ama sorun nerede anlamadım, zemini seçemiyormusunuz? Grubumu çözemiyorsunuz, beyaz zemin birden çok parçadan mı oluşuyor, yada çalışma hangi formatta?
  19. Erkal COŞKUN

corel drawda export ederken bır sıkıntı yasıyorum

Hangi formatta export yapıyorsunuz, jpeg mi, eps mi, nedir?
  20. Erkal COŞKUN

Çalışmanın vektörel ve gruplu olduğunu varsayarsak, imleci rengini değiştirmek istediğiniz yer üzerine getirin, ctrl ve alt tuşlarına birlikte basılı iken mousla tıklayın, istediğiniz alan seçili hale geldiğinde sağ taraftaki renk paletinden istediğiniz rengi verin....
Yukarı Alt