Arama sonuçları

1. Erkal COŞKUN

Kimlik ama Kurumsal

Peki ya siz ismi olmadan kimliği olan bir insan gördünüzmü hiç, bunu sorguladınızmı kendi içinizde? Firma adı yok, logosu yok... Bir telefon, bir Kabe... Böyle bir kimlik olmaz...
  2. Erkal COŞKUN

tablet çalışmam

Kalem çok başarılı ama tablet için aynı şeyi söyleyemeyeceğim...
  3. Erkal COŞKUN

Logo sunumu

@hotti Öncelikle hafife alınmayacak bir photoshop bilgisi gerekli, sonrası azcık araştırmayla kendiliğinden gelir...
  4. Erkal COŞKUN

afiş deneme

Bu market çalışıyormu hala, yoksa iflas filan ettimi :P Şaka bi yana iyi niyetli yapılmış bir çalışma. Bir kutu gofreti haketmiş ama basılmayı henüz değil... Böyle azimli şekilde çalışmaya devam ederseniz pek yakında bir kaç marketi krizden kurtarırsınız :) Hepimiz böyle başlamıştık....
  5. Erkal COŞKUN

Bilgisayar firması logo

Bana kalırsa henüz hiç birisi olgunlaşmamış, üstlerinde biraz daha durmak gerek. Ve bir öneri, küçük harflerde dji algısı çok zor, büyük harf denesen belki işin dahada kolaylaşacak...
  6. Erkal COŞKUN

kurumsal kimlik çalışmam

Bende arkadaşlara katılıyorum, logo içerisinde sevimli ve manalı duran keçi, antetli ve zarf üzerinde kocaman ve tek başına hiç sevimli olmamış, gözden geçirmenizde fayda var...
  7. Erkal COŞKUN

Galata / Logo

Evet evet... Fontlar :) Mümkünse değişsin...
  8. Erkal COŞKUN

Otel Tanıtım Broşürü

@Sedat Gül Teşekkür ederim. Kesinlikle haklısınız, fakat seri bir çalışma olacağından, renkler ve konsept değişmeyeceğinden konuların birbirlerinden ayrılması bakımından her konu için bir kesit fotoğraf kullanmayı uygun gördük... Odalar, toplantı salonları vs vs gibi.. @grapiksel Teşekkür...
  9. Erkal COŞKUN

Krizin sorumlusu bulunur / Bekçi

Bende bu konuya geçenlerde gördüğüm ve çok hoşuma giden bir görselle katılayım... "TURKISH DEMOKRASİ"
  10. Erkal COŞKUN

Otel Tanıtım Broşürü

@eratasarim2012 Teşekkür ederim...
  11. Erkal COŞKUN

2013 Takvimleri PSD+EPS

İçlerinde ilginç olanlar var, teşekkürler paylaşımın için...
  12. Erkal COŞKUN

Otel Tanıtım Broşürü

@Emre DEMİRCİ Teşekkür ederim, seri bir çalışma olacak, genel, odalar, toplantı salonları vs... Bir aksilik olmazda sonuçlanırsa seve seve paylaşırım :)
  13. Erkal COŞKUN

Ne zamandır su resimdeki fontu arıyorm !

Sanırım burada... http://www.fontyukle.net/tr/1,phyllis
  14. Erkal COŞKUN

Ambalaj Çalışmalarım (Derleme)

@Mehmet ÖZDEMİR Teşekkür ederim :) Bende aynı fikirdeyim, eskiden daha yolun başındayken yapıpta şimdilerde şurası şöyle burası böyle dediğim çok çalışma var, bundan sonrada olacak... Piştikçe...
  15. Erkal COŞKUN

Otel Tanıtım Broşürü

Henüz bitmemiş otel tanıtım çalışması, a4 boyutunda, ortadan kırım, 2 yaprak... Indesign + Ps... (Not: Kapak ve iç safada baskın olarak kullanılan motif Kral Midas'ın mezarından çıkan 3500 yıllık masasının üzerindeki motiftir... )
  16. Erkal COŞKUN

Ambalaj Çalışmalarım (Derleme)

@Murat VARDAR Uzunca bir moladan sonra elimden geldiğince hareketlenmeye ve paylaşmaya çalışacağım... İlginize teşekkürler...
  17. Erkal COŞKUN

Erol Günaydın'ı kaybettik

Mekanı cennet olsun... Biber birer gidiyorlar... Yakın zamandakiler; Müşfik kenter, Neşet Ertaş, Erol Günaydın... En azından kendi adıma şanslı bir kuşakta olduğumu düşünüyorum... Müşfik'lerle, Mahzuni'lerler, Neşet'lerle, Tarık'larla, Türkan'larla, Zeki-Metin'lerle büyüdük... Pop kültürünün...
  18. Erkal COŞKUN

Cepli Dosya Çalışmam

Fikirde, uygulamada güzel, elinize sağlık. Beni tek rahatsız eden o siyah bölge, acaba bir iki ton daha açık olsa göze daha hoş ve yumuşak gelirmiydi...
  19. Erkal COŞKUN

Harfleri Toplu Kaydırma

Elbette mümkün. Shape Tool (F10) aracına tıkladığımızda zaten her karakter için bir noktacık beliriyor, bu Shape Tool ile aynen imleç kullanır gibi hangi karakterlerin birlikte hareket etmesini istiyorsanız, mousa basılı tutarak aynı alan içinde kalacak seçilde seçiminiz yapın, o noktacıklar...
  20. Erkal COŞKUN

sizce hangi logo (bagirsak firmasi)

Tabi şimdi bağırsak görsel olarak ne kadar hoş ve bir logoda ne kadar uygun ifade edilebilir... Tasarımcının hayal gücü ve yeteneğini zorlayıp sınayacak bir konu... Yinede ortaya birşeyler çıkartmaya çalışmışsınız fakat bakınca direk salam sucuk sosis vs.. görünüyor, elbette bunlarda konu ile...
Yukarı Alt