Arama sonuçları

1. Şener CANÖZ

3d deneme çalışmam

Eline sağlık Omer Hüseyinoğlu. Kompozitlemede hangi programı kullandın ? Ben Boujou'yu çözmeye çalışıyorum hassas ayarları beceremedim. Bana ne önerirsin ?
  2. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Oooouuuw yeeeeah ! Çok doğru anlatın bakalım işler nasıl gidiyor ? Ben seçim aracı giydirip, pankart afiş basmaktan kafamı kaldıramıyorum...
  3. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

@ZxxxE Günaydın ZxxxE @Ramiz TAYFUR Günaydın Ramiz TAYFUR Günaydın arkadaşlar...
  4. Şener CANÖZ

Dikkan fuar standı tasarımı

Çok teşekkür ederim Murat Güler -, turuncu kuşakta ürünler sergilenecek podyum gibi...
  5. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın ZxxxE, günaydın arkadaşlar... (=
  6. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın arkadaşlar...
  7. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın ZxxxE, günaydın arkadaşlar...
  8. Şener CANÖZ

İlginç Videolar

Gül gül öldümhaaa : D
  9. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın ZxxxE, günaydın arkadaşlar...
  10. Şener CANÖZ

Boş fotoğrafa 3d okul binası modeli montajlama (kompozitleme)

Teşekkür ederim Hakan Dağdeviren, ben insanları baz almıştım...
  11. Şener CANÖZ

Boş fotoğrafa 3d okul binası modeli montajlama (kompozitleme)

Başka bir sitede; Boş fotoğrafa 3d okul binası modeli montajlama (kompozitleme) yarışması için hazırladığım bir çalışma...
  12. Şener CANÖZ

Render eziyeti

Aynı anda birkaç bilgisayarı kullanarak render alabilirsin belki. 3dsmax render lerinde bu özelliğinden faydalanılıyor... Belki After Effects için de böyle bir özellik vardır...
  13. Şener CANÖZ

Sevdiğimiz Sözler

Tartıştığın zaman iddia edersin. İddia etmek ise şiddet ve saldırganlıktır. Gerçek, saldırgan bir zihinle bilinemez. Gerçek, şiddet yoluyla keşfedilemez. Sadece sevgi içinde olduğun zaman gerçeği bilebilirsin. Ama sevgi asla tartışmaz. Sevginin içinde tartışma yoktur, çünkü orada saldırganlık...
  14. Şener CANÖZ

Sevdiğimiz Sözler

Aynen, resmen kara odun kömürüne döndüm...
  15. Şener CANÖZ

Oracle Ödüllü tasarım Yarışmasına Katılın

Bu yarışmanın süresi dolmuş Salha. 6 Mayıs 2013 tarihinde sonuçlar açıklanmış.
  16. Şener CANÖZ

Sevdiğimiz Sözler

17. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın Ramiz TAYFUR, ZxxxE. Günaydın arkadaşlar...!
  18. Şener CANÖZ

İlginç Videolar

Kentleri terk edin, çok miktarda yiyecek maddesi ve su satın alın. Kendinize bir toprak parçası bulun ve onu sevin, o da sizi sevecektir. Orada yuvanızı kurun, saray da olsa olur kulübe de. Önünüzdeki günlerde altına yatırım yapmalısınız. En sonunda kağıt paradan tek kart sistemine geçildiğinde...
  19. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

(= İyi akşamlar Murat VARDAR...
  20. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın dını dın dın... (= ZxxxE - Ramiz TAYFUR - Emre ZENGİN, günaylardın arkadaşlar...
Yukarı Alt