Arama sonuçları

1. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın ZxxxE, günaydın arkadaşlarım..!
  2. Şener CANÖZ

Hayvanlıktan çıkmış bir maymun yeni çalışmam

Sen de inşAllah Alexander gibi harika işler yapara,k hobi dediğin bu çalışmalarından bol paralar kazanacak dereceye kadar, kısa sürede yükselirsin Gökhanyilmaz. Başarılarının devamını dilerim.
  3. Şener CANÖZ

Çzdiğim motifleri dijital ortamda nasıl çizebilirim ?

(= İşin gücün rast gitsin salha... Bol kazançlar sağlıklı, mutlu uzun yıllar dilerim sana... İnşAllah sorularına/sorunlarına güzel cevaplar bulursun yakın zamanda.
  4. Şener CANÖZ

Hayvanlıktan çıkmış bir maymun yeni çalışmam

Eline sağlık Gökhanyilmaz. Sanki fotoğrafların bazılarını daha önceden parçalayıp şimdi tekrardan alıp birleştirmişsin gibi geldi. Herbirini farklı fotoğraftan alıp mı yaptın ? Eğer öyleyse tebrik ederim. Güzel çalışmalarının devamını dilerim.
  5. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın ZxxxE, amin... Günaydın arkadaşlar.
  6. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Herkesin sevgililer günü mubarek olsun...
  7. Şener CANÖZ

Burayı tıkla => >>> https://www.google.com.tr/search?q=pattern&safe=off&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=pez8UpaSFMf_ygPd_YLYDA&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1920&bih=887#q=pattern+color&safe=off&tbm=isch
  8. Şener CANÖZ

internette desen çizim numunelerini araştırmanı isterim. https://www.google.com.tr/search?q=pattern&safe=off&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=pez8UpaSFMf_ygPd_YLYDA&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1920&bih=887#q=pattern+color&safe=off&tbm=isch
  9. Şener CANÖZ

Amma çok çeşit olmuş (= ellerine sağlık fiyata bişey diyemem de çizimleri farklı programlarda dene bakalım, daha iyi sonuçlar alırsın. Corel, Photoshop, Illustrator gibi...
  10. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın ZxxxE, günaydın Ramiz TAYFUR. Günaydın arkadaşlar...
  11. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

hmm... Ben ve kendim toplantı yapıp, buraya yazı yazana ayrıca günaydın deme kararı aldım. Ankaralı ZxxxE.
  12. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Sen farklısın zaten onu biliyoruz.
  13. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Sana burdan teprik koyuyorum ZxxxE.
  14. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın ZxxxE, günaydın arkadaşlar...
  15. Şener CANÖZ

Otantik anlamı; Gerçek olan, gerçeğe veya aslına dayanan, orijinal, mevsuk diye yazıyor net te ama yöresel motifler demek istiyorlar galiba, benim anladığım eski kilim, halılardaki motifler gibi...
  16. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın ZxxxE, günaydın herkese...
  17. Şener CANÖZ

Ofis tabela

18. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın...
Yukarı Alt