Arama sonuçları

1. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın Murat VARDAR.
  2. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın ZxxxE, günaydın arkadaşlar..........!
  3. Şener CANÖZ

İlginç Videolar

Biz insanlar, doğaya uyum sağlamak için geri adım atmayacağız, bundan adım gibi eminim. Önümüzde hayırlı bir gelecek var, buna da umudum çok büyük... Doğa... bizim özgür irademizi yeniden kazanmamız için, bize en az zararı vererek (belki nüfusumuzun 5'te biri hayatta kalacak ama) yenilenecek...
  4. Şener CANÖZ

Dikkan fuar standı tasarımı

Müşterimden revize ile işi yönlendirmelerini bekliyorum...
  5. Şener CANÖZ

Faceden

6. Şener CANÖZ

Nasıl beğendin len bravo bana (= sağol araç kaplamaktan belim tutmuyo )=
  7. Şener CANÖZ

90 len 90... yanlış yazmışım.
  8. Şener CANÖZ

Yapım aşamasında, hem öbür taraf yere 90 derece duruyor düşmez yani.
  9. Şener CANÖZ

Dikkan fuar standı tasarımı yapım aşamasındayım...
  10. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın ZxxxE, günaydın arkadaşlar (=
  11. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın ZxxxE, günaydın arkadaşlar...
  12. Şener CANÖZ

İlginç Videolar

Teşekkür ederim muratamam, şunları yazmak geldi içimden videoyu seyredince; Hayalimizde tuttuğumuz ama gerçekten içinde zaten yaşıyor olduğumuz "CENNET" dünyamızı, yok olmak üzereyken değerini anlayabilmemiz çok acı. Önünden çekilsek, biz içinde rahatça yaşarken kendini onarabilecek iken...
  13. Şener CANÖZ

Sevdiğimiz Sözler

Aşk etinden topuğuna kadar işlemiş bir nasırdır. Ya canın acıya acıya adım atacaksın ya da canını acıta acıta söküp atacaksın.... Her iki yolda da tek bir gerçek olacak. Canın çok ama çok yanacak. Mevlana
  14. Şener CANÖZ

Sevdiğimiz Sözler

Yaşayan hiçbir şey yakalanıp hapsedilemez. İnsan var olduğu sürece tam bir şükran duyarak, açıklıkla, her türden deneyimlere izin vererek yaşamalı. Şükran duyarak ama yarın korkusu duymadan. Eğer bugün güzel bir sabah, güzel bir gün-doğumu, kuş sesleri, çiçekler getirdiyse niye yarını...
  15. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Amenullah humeyniğ...
  16. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Gün; her an yeni fırsatlarla dolu, bunun müjdesini her zaman verebilirim, tekrar tekrar da verebilirim. Uleeiyn !
  17. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Ben arkama kadar meşkulüm...!
  18. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

@ZxxxEGünaydın ZxxxE nasılsın iyimisin ? @Bahtınur YILDIZ Sanada günaydın len sende iyimisin ? Herkese günaydın dını dın dın! (= yoğurt kıvamında çalışıyorum anca gelebildim !
  19. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın...
  20. Şener CANÖZ

Sevdiğimiz Sözler

'Sen sadece kendin olarak kal.. Diğer insanlar senin hakkında ne düşünüyorsa; bu onların düşüncesi ve senin ile hiç ilgisi yok... Sen sadece kendin ol, diğer insanlar için dünyaya gelmedin, kendi yaşamını yaşamak için buradasın...' OSHO
Yukarı Alt