Arama sonuçları

1. Şener CANÖZ

Banka kasa

Çok teşekkür ederim Murat GÜLER...
  2. Şener CANÖZ

Banka kasa

Teşekkür ederim Murtat VARDAR. Hımm öyle bir sunum dahahoş olurdu sanırım. (Bu halkın parası herkes görmesin şimdilik) (=
  3. Şener CANÖZ

Banka kasa

Link'i yarışmadan sonra; 24 Ocak'ta koyacağım...
  4. Şener CANÖZ

Kasa

İş ararken bu boşlukta, www.3dimparatorlugu.com'un 200. B.O.M. (Birebir Obje Modelleme) yarışmasına katıldım. Orijinal referans obje; Benim model çalışmam;
  5. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın...
  6. Şener CANÖZ

Merhaba ben kemal

Hoş geldin profesörüm.
  7. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın...
  8. Şener CANÖZ

Tek tib internet geliyor...

Tek TİB internet Torba kanun tasarıyla birlikte Türkiye’de internetin kaderi artık hükümetin kontrolüne geçiyor. 5651 sayılı kanuna eklenen maddelerle artık internet siteleri herhangi bir mahkeme kararı olmadan Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı (TİB) ve Ulaştırma Bakanlığı’nın emriyle 4 saat...
  9. Şener CANÖZ

Sevdiğimiz Sözler

Tek başınalık senin doğan ”Tek başınalık senin doğan. Tek başına doğdun, tek başına öleceksin. Ve anlamadan, farkında olmadan tek başına yaşıyorsun. Tek başınalığı yalnızlık sanma yanılgısına düşüyorsun. Bu sadece bir yanlış anlama. Sen kendine yetersin. Eski alışkanlıklar yüzünden geçiş...
  10. Şener CANÖZ

Ilginç hikayeler...

@Murat Vardar (= İlginçli şeyleri çok severim...
  11. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

Artık eskisi gibi sevemiyorum insanların bazılarını... Ama eskisinden daha bi çok sever oldum bazı insanları... .
  12. Şener CANÖZ

Ilginç hikayeler...

İlk i benden gerisi sizden olsun. Doğa üstü (yaşanmış) bir olay ! Bundan yıllar önce sizlere naklettiğimiz, ´yaşandığı belirtilen´ bir yol hikayesi, yıllardır dillerde dolaşıyor... Şimdi sizlere benzer şekilde ´alacakaranlık öykülerini´ andıran ama ´yaşandığı rivayet edilen´ ´gerçek´ bir...
  13. Şener CANÖZ

İlginç Videolar

14. Şener CANÖZ

tasarımcılara söylenen 10 yalan.

ha ha haa ! Çok iyi yaaa..
  15. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın...
  16. Şener CANÖZ

Kartvizit deneme 1

Dünya'da çeşit çeşit insan var, her biri gözlerinden farklı bakar, bazen eleştiriler acımasız/sert olsada, umarım sana sonsuz azim katar... Eline sağlık, yılma devam et.
  17. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

@Hümeyra Can Sağol sanada hayırlı cumalar olsun, işi çabuk bitirince tatil yapacaksan geleyim yardıma nerdeysen... Allah razı olsun... Teşekkür ederim, çok sağol. Benim taraflarda bulamadım buralar biraz sapa kalıyor, kardeşimin bir tanıdığı var ticari buzdolabı fabrikasında, belki oraya...
  18. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın...
  19. Şener CANÖZ

İlginç Videolar

Yukarı Alt