Arama sonuçları

1. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydını dın dın...
  2. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Başkaları uzun menziliylen uzaktan yardım etmeye çalışsada o tek tabanca demekki. Benim tabancalarım da orda zaten 3 tane beni bekliyorlar, canımızı sıkanın topuklarında denerir demi len Aslı SAYILIR ? Mısır da patlatırsın sen şimdi Bahtınur.
  3. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

:) ...........
  4. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Teşekkür ederim canım arkadaşım Aslı (: Ne kadar çok açıklama yapmışsın. İlgin için çok çok çok teşekkür ederim sana. Şirkette işler yığılınca akşam mesaiye kalmayayım diye net e bakamadım, cevap vermekte geciktiğim için üzgünüm. Yazdıklarından sonra olumsuz yorum olarak; "Zaten zar zor...
  5. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Benim için iyi şeyler düşünsünler isterim.
  6. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Geçmiş olsun... İstanbul dışında Tekirdağ, Antalya, Ankara'dan yazanlar oldu sağ olsunlar da İstanbul'dan kimse yazmıyor, galiba orada işler çok yoğun. Herkese kolay gelsin.
  7. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Öğretseydin ya nasıl binileceğini ?
  8. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Sağolasın bana gönderdiğin hisse için ZxxxE.
  9. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Ne yapayım teklifi geri mi çevireyim yani, anlamadım ne demek istediniz bana. Benlemi konuyonuz yoksa aranızda sohpetemi daldınız len siz ? (=
  10. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Arkadaşlar İzmir'de yaşıyorum ama kardeşlerim tarafından İstanbul Silivri'ye çağırılıyorum, İstanbul'da grafikerlik alanında iş durumları nasıldır, havayı koklamak amaçlı soruyorum bana öneri verebilecek olan varsa bekliyorum?
  11. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın...
  12. Şener CANÖZ

İçini Dök!

bende gelemmi ! istanbola kepçe olmaya ?
  13. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın...
  14. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın... ingiçmiş =)
  15. Şener CANÖZ

İlginç Videolar

16. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Güna ydın...
  17. Şener CANÖZ