Arama sonuçları

1. Şener CANÖZ

3dsmax videolu dersleri serisi

@MasterTech Dersi hazırlayan kişi ne yaptığını bilen ve çok akıcı bir dille anlatan profesyonel biri, kendisine de buradan çok teşekkür ediyorum.
  2. Şener CANÖZ

@MasterTech Dersi hazırlayan kişi ne yaptığını bilen ve çok akıcı bir dille anlatan profesyonel biri, kendisine de buradan çok teşekkür ediyorum.
  3. Şener CANÖZ

4. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Harika olmuş ha ! : D
  5. Şener CANÖZ

ince zeka

Güzeldi. Teşekkürler.
  6. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Ene, leeen... Ben Kemal AKSEKİOĞLU'ndan önce günaydın deme fırsatını yakalamışım yaaaa : D GünaydıııIIINNN !!!!
  7. Şener CANÖZ

Logo Çalışmam / Yorumlarınızı Bekliyorum

Şuna benzer, daha usturuklu bişey demek istedim ben... Sabah koşum var, herkese iyi geceler ben yatıyorum... .
  8. Şener CANÖZ

Çizim Hakkında Öğrenmek İstediğiniz Her Şey

Teşekkür ederim. Bu kitabı çalıştıkça deneyimlerimi paylaşıcam inşAllah Aslı SAYILIR.
  9. Şener CANÖZ

Logo Çalışmam / Yorumlarınızı Bekliyorum

Çalışmayı çok beğendim eline sağlık Burak Ugan. Tekstil yazısında i harfinin noktasını koymalısın. Alt sloganda baştaki ve sondaki virgülerin ara boşlukları denk olmalı. G harfini T ye çok güzel birleştirmişsin ama denemekte yarar var (tabiki logo sabitlenmemişse) G harfinin bombeli kısmında...
  10. Şener CANÖZ

Çizim Hakkında Öğrenmek İstediğiniz Her Şey

Arkadaşlar bugün aldım, çok beğendim, tavsiye ederim. Fiyatı: 25 TL Kitabın ana konuları temel çizimde alıştırma egzersizleri, natürmort, manzara, portre ve figür çizimleri üzerine yoğunlaşıyor. Ayrıca dünyaca ünlü ressamların çizim teknikleri ayrıntılarıyla anlatılıyor. Çizimin...
  11. Şener CANÖZ

Grafik tasarımla ilgili bildiğiniz sanatsal ve bilimsel kitapları yazınız!

Görsel Düşünme Rudolf Arnheim Özgün adı: Visual Thinking Çeviri: Rahmi Öğdül Yayınevi: Metis Yayınları https://www.grafikerler.org/temel-sanat-egitimi-amp-grafik-tasarim-sanati/47159-gorsel-dusunme-kitabi.html
  12. Şener CANÖZ

Tasarımda Semiyotik Bilimi ve Renkler..

Hocam, bu değerli paylaşımınızın devamına hepimizin ihtiyacı var, bari bir kitap olarak yayımlayında parasını verip alalım. Saygılar... Sevgiler...
  13. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın...
  14. Şener CANÖZ

Görsel Düşünme Kitabı

Bende buralardan bakıcam birimiz bulamazsaak öbürümüze alalım.
  15. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Bayrama 1hafta kala başlayan Kadınlar Geleneksel Bayram Temizliği Haftası'nda abartmış olduğundan hasta etmiş olabilirsin kendini. Geçmiş olssun Aslı SAYILIR. (Eve hanımlığı ağır işçilikle eşdeğer) Bahtınur YILDIZ istersen ücretsiz istediğin kadar tatil yapabilirsin biliyosun. Bana modeli...
  16. Şener CANÖZ

Karakalem Geometrik Şekillerin Çizimi

Ben teşekkür ederim.
  17. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın...
  18. Şener CANÖZ

Görsel Düşünme Kitabı

Görsel Düşünme Kitabı Önerebilceğimiz kitaplardan biridir. Bazı arkadaşlardan çok duyuyoruz. Yaratıcı olamıyorum. Nasıl çizmeliyim ya da özgün bir tasarımcı nasıl olur?. Gibi soruların çözümü bu kitapda:) Görsel Düşünme Rudolf Arnheim Özgün adı: Visual Thinking...
  19. Şener CANÖZ

Karakalem Geometrik Şekillerin Çizimi

Karakalem Geometrik Şekillerin Çizimi Geometrik Şekillerin Çizimi nasıl olur bundan bahsedicez. Çalışma basitleştirilmiş ve güzel bir usluple anlatılmış. umarım hoşunuza gider :) iyi çizimler. Kaynak; http://www.imgesel.net/geometrik-sekillerin-cizimi.html
Yukarı Alt